Merhaba arkadaşlar 28 haftalık olucam bugün gece bir kaç gündür karnımda bebek tek taraflı ittirme gibi sertleşme oluyor çıkıntı yapıyor yatarken gün içinde çok sık oluyor ayakta ve idrara sıkışmış hissediyorum durmadan gidiyorum 3 hafta önce idrar kültür verdim temiz geldi sonuçlar ve kaşıntım hiç gitmedi su gibi akıntımda oluyor bazen şimdi ben korkuyorum bu kasılmaysa aşırı derecede var nasıl ayırt ediyoruz kasılmayı bilemiyorum ilk gebeliğim
Canım kasılmalarınla nasıl başa çıktın ben 14 haftalığım doktor ultrasonda çok kasılmam olduğunu söyledi bebek kum saati gibi kasılmış bide bu kasılma ara ara kramp girer gibi mi oluyor
Canım kasılmalarınla nasıl başa çıktın ben 14 haftalığım doktor ultrasonda çok kasılmam olduğunu söyledi bebek kum saati gibi kasılmış bide bu kasılma ara ara kramp girer gibi mi oluyor
Canım benimde 17 haftada hissettim bir şey toplanıyor gibi oluyordu ağrısız şekilde magnezyum verdi doktor dedi bana da ama şimdi çok arttı oda geçirmiyor zaman geçmis hastanelerden uğraşmaktan göremedim canım
Canım benimde 17 haftada hissettim bir şey toplanıyor gibi oluyordu ağrısız şekilde magnezyum verdi doktor dedi bana da ama şimdi çok arttı oda geçirmiyor zaman geçmis hastanelerden uğraşmaktan göremedim canım