Kasılma mı oluyor bu durum

Mercimekliannem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
56
23
31
Merhaba arkadaşlar 28 haftalık olucam bugün gece bir kaç gündür karnımda bebek tek taraflı ittirme gibi sertleşme oluyor çıkıntı yapıyor yatarken gün içinde çok sık oluyor ayakta ve idrara sıkışmış hissediyorum durmadan gidiyorum 3 hafta önce idrar kültür verdim temiz geldi sonuçlar ve kaşıntım hiç gitmedi su gibi akıntımda oluyor bazen şimdi ben korkuyorum bu kasılmaysa aşırı derecede var nasıl ayırt ediyoruz kasılmayı bilemiyorum ilk gebeliğim

Toplanmaları kasılma kabul ediyoruz valla ben 34den sonra yaşamaya anlamaya başladım. Doktorunuza ulaşıp bilgi verin.

Doktorunuza danışın takibe alacaktır kasılmalar söz konusu. Kendinizi yormayın erken başlamış .

Doktorunuzla görüşüp muayene gidin çok geçmiş olsun

Doktorunuza danışın takibe alacaktır kasılmalar söz konusu. Kendinizi yormayın erken başlamış .
Teşekkür ederim önceden dedim bebek hareketi diyip durdu hatta degiştirmiştim yeni doktordu magnezyumu 2 aliyorken bire indirdi bu vitaminleri kesti belki ondan da kaynakli vajinal enfeksiyonum var umursamiyor ben niye böyle denk geliyorum hep bilmiyorum

Akıntı dediğiniz acaba bebeğin suyu mu? Bende 24 haftalık gebeyim bebeğimin suyu azalmış. Doktor akıntın olursa ağrın felan olursa hiç bekleme gel dedi. İnşallah öyle bir şey değildir ama yine de kendinizi çok dinleyin en ufak şeyde doktora gidin. Doktor ilgisiz ise başka doktora gidin kesin. Bazen hiçbir şey yok diye gönderiyorlar Allah korusun sonuçlar kötü olabiliyor.

Bu doktora gelme sebebimde diğerinin ilgisizliğiydi cidden ne ulaşabiliyorum ne başka durum millette beni pimpirik zannediyor bazen su azalması besinsel nedenlerde de oluyor canım sen bol su iç havuç suyu iç armut ye bunlar çogaltıyor işte bebeğin suyu bir anda gelir dediler canim anma bilemeyiz elbettr

Allah korusun inşallah tam zamanında doğar. Gerçekten böyle durumlarda en büyük şans iyi bir doktora denk gelmek.
Bana da bol su iç dedi arada havuç suyu da içiyorum Allah yardımcımız olsun. Pinpiriklisin diyenler acaba başlarına gelse ne yaparlar. Sağlık sonuçta bunda pinpirikli olmayacağız da ne yapacağız.
Doktorum olmadığı zamanlar acilden giriş yapıyordum birkaç testten sonra kadın doğum servisine yönlendiriyorlar orada da ultrasonda bakıyor ilgileniyorlar aklında olsun.

Amim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı eşim bile alışmış ya bişi yoktur diyip duruyor her seferinde kendim hallediyorum söylediğin iyi oldu canım başlarına gelse anlarlar ben randevu bulamıyorum zaten pazartesi hiç gitmedim orda da bulamadım randevu şehir hastanesine gideyim baktırayım yoksa bekliycem 10 günd yakın

Magnezyum açılmayı o kasılmaları önluyo zararsiz ayrıca bacakta kramplar filan olacak onları da önluyo yinede siz bilirsiniz ama imkanın varsa başka doktora git açıkçası nst de onlar direk sancı kabul ediliyo su bazen akıntı sekildede gelebilirmis en azından bı acile gitmemizde fayda var riske atmayın derim yadabu sıra kendinizi çok yordunuz oda tetikliyor

Sağ olun rahim kasilmalarim 16da baslamisti zaten eşim evde yok işte tekim gelsin gidicem canım bana abartiyon diyolar ama korkuyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…