Gebeliğe Hazırlık Kasıklarda ağrı hamilelik belirtisimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar meraba. 3 aylık evliyim. 21-25 mayıs regl günlerimdi. Bittiten sonra düzenli olarak ilişki oldu. En son 31 mayısda oldu. 2-3 gün önce bel ağrısı başladı. Sol kasıkda ara sıra iğne batar gibi oluyo. Göğüslerimde de ara ara ağrı oluyo. Bu gün mide bulantısı, ayaklarda şişme başladı. Hamilelik belirtisi ola bilirmi? Böyle erken belirti olabilirmi?

Ovulasyon gununun ertesi gunu basladi kasik agrisi bende, iki tarafta agridi. Halen agriyor. Bide bel agrisi vardi. 6.gun minik bi leke geldi. Dun adet gunumdu, hamileyim
Size de nasip olsun insallah

Ovulasyon gununun ertesi gunu basladi kasik agrisi bende, iki tarafta agridi. Halen agriyor. Bide bel agrisi vardi. 6.gun minik bi leke geldi. Dun adet gunumdu, hamileyim
Size de nasip olsun insallah
Ya canım çok sevindim senin adına bendede ertesi gün hafif sızlamalar oldu üçüncü gün baya kramp gibi ağrılarım oldu adetime 10 gün var bel ve kasık ağrım çok var bugün mide bulantısı başladı bakalım inşallah seninkinin darısı isteyen herkesin başına inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın

Amin canim cok tesekkur ederim
Herkese nasip olsun insallah
Mide bulantisi bende de oldu halen devam ediyor,
Diger hamileliklerimde 6.hafta da baslamisti, bunda yumurtlamadan 8 -10 gun sonra basladi.
Insallah nasibinde vardir bu ay

Amin canim cok tesekkur ederim
Herkese nasip olsun insallah
Mide bulantisi bende de oldu halen devam ediyor,
Diger hamileliklerimde 6.hafta da baslamisti, bunda yumurtlamadan 8 -10 gun sonra basladi.
Insallah nasibinde vardir bu ay
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur bizim için dua et olur mu Allah razı olsun

Amin inşallah hamilelerin duası kabul olur bizim için dua et olur mu Allah razı olsun ❤
Allah hepimizden razi olsun canim benim
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, bebek isteyen herkese nasip etsin insallah

Gebelik belirtisi olabilir.bende oldu sol kasık agrisi oldu iliskiden ertesi gün.3 gun sonra falan kucuk kopuk seklinde karbeyazı akıntı bir akıntı da olmustu.

Evet hamileyim ben belirtilerimi kısa notlar seklinde almistim.ozellikle kasık agrısı ilk defa olmustu..
Akıntı da gebelik belirtisi olabiliyor..bel agrısı goguslerde dolgunluk..simdilerde de mide bulantilarim basladi.6.haftaya girmek uzereyim

Çok sevindim adına Rabbim sağlıkcakla versin kucağına darısı isteyen herkese inşallah

Merhaba canimm valla 2 gündür topik geziyorum bende buay 10.11. gün yumurtladim bugün 15. gün ama 2 gündür adet olacakmisim gibi akintim var beyaz , bel kasik ve gögüs agrim var ve ates basiyo gögüslerime sanki sizliyolar yanlardan ve yukardan . Yani gögüs agrim ve kasik agrim ovulasyondan 1-2 gün sonra basladi ve adet tarihime var daha yani sanirim 25. gün olucam yumurtlama döngüme göre sizce bu agrilarin bukadar erken baslamasi normalmi belirtilerin neydi ? Bi umut sürekli bakiniyorim

aynı sıkıntılar bendede var 3 gün önce yumurtlama günümdü değerlendirdik ogündür bugündür devam ediyor sol kasık ağrım gögüs hassaiyetim ne olduğunu anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…