- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
İnşallah ama ilk defa böyle bi ağrı yaşadım adetime daha 11 gün varGenelde psikolojik oluyor bende yaşadım ayni durUmu şuan adet oldum.Insaallh siz hamilesinizdir
Döllenme olabilirmi diye düşündüm aslında sizde erken belirtiler varmıydı nelerdi bunlar acabaDaha çok erken yumurtlamadan 3 gün sonra ben belirti yaşamadım şahsen. Vücudunuzu fazla dinlememeye çalışın çoğu belirti piskolojik.
Tutunma belirtisi olamaz mı peki yaHer kasık ağrısı gebelik belirtisi değildir ama evet gebelikte kasık ağrısı olur benim olmuştu . İlişkiye gireli 3 gün olmuş bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olmaz .
Canım daha çok erken belirti için ama inşallah hamilesindirTutunma belirtisi olamaz mı peki ya
3 gün içinde olmaz daha çok erken . Hamileyseniz bile henüz hücre boyutunda tutunmasına daha varTutunma belirtisi olamaz mı peki ya
İsteyen herkes olur inşallah teşekkür ederimCanım daha çok erken belirti için ama inşallah hamilesindir
İnşallah öyledir teşekkür ederim3 gün içinde olmaz daha çok erken . Hamileyseniz bile henüz hücre boyutunda tutunmasına daha var
Teşekkür ederimYumurtlama gününden 3 gün sonra sanmam benim sag kasıgımda agrı oldu ama tam adet günü.
Ya bilmiyorum 1 yıldır evliyim hiç korunmadım ama hala bişey yok niye bilmiyorum adetlerimde düzenli ama ilk defa böyle bi ağrı hissettim inşallah öyledir Rabbim herkese nasip etsin sanada canımvalla üşütmüş de olabilirsiniz.
inşallah hamile kalırsınız bir an önce.
benim kasık ağrım adet zamanımda oldu ama zaten adet ağrısı gibiydi niye sökülemiyorum acaba diye düşünmüştüm
Amin caCanım ben yumurtlamadan sonra yaşadım kasık ağrısı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim inşallah seninki sağlıklı gebeliktir
Amin canım inşallah seninkide benimkide öyledir teşekkür ederimBen de yumurtlamanın 4. 5. Gününden itibaren kasik ağrısı çekiyorum ara ara, bugün 9. Günü hala ağrı devam ediyor sağ kasıkta.. 2 ay öncede ağrılarım vardı adet olmuştum, psikolojik olabilir yani bunlar, inşallahö oyle değil-dir tabi
Amin canım benim inşallah öyledir Rabbim sanada nasip etsinCanım ben yumurtlamadan sonra yaşadım kasık ağrısı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim inşallah seninki sağlıklı gebeliktir
Amin inşallahAmin canım benim inşallah öyledir Rabbim sanada nasip etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?