Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKasıklarda ağrı hamilelik belirtisimi
Gebelik belirtisi olabilir.bende oldu sol kasık agrisi oldu iliskiden ertesi gün.3 gun sonra falan kucuk kopuk seklinde karbeyazı akıntı bir akıntı da olmustu.
Selam kızlar yeni geldim lütfen yardımcı olurmusunuz hamile kalmak isteyenlerdenim 3 gün önce yunurtlama günümdü düzenli ilişkiye girdik bugün üzerinden üç gün geçti ve gece kasık ağrısıyla uyandım iğne batması gibi sağ kasığımda bütün gün boyunca ara ara kasık ağrısı yaşadım ara ara iğne batması gibi oluyo sizdede böyle olup hamile kaldığını öğrenen varmı acaba
Her kasık ağrısı gebelik belirtisi değildir ama evet gebelikte kasık ağrısı olur benim olmuştu . İlişkiye gireli 3 gün olmuş bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olmaz .