Gebeliğe Hazırlık Kaşık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Merhaba arkadaşlar bugün yumurtlama günümden bir hafta geçti sabah sol kasıgım sızladı normalde hiç olmazdı acaba bu şekilde başına gelen var mi merak ediyorm neden olabilir ?

Walla benimde sag kasigim hala aciyo yumurtlama bitti ama umarim gebelik olur canim bnm

Benimde iğne batması ve sızlama oluyordu hamileydim inşallah sende hamilesindir

Hayırlısı olsun canm çok sağ ol ne sorun var ki
Guatir arti asiri adet duzensizligi var bende ne yazıkki mesela 60. Gun döngum bitti rekor kirdim bu ay hayatimda ilk kez bu kadar uzadi ve bugun goguslerim daha cok acio kasigim bacagima vuruo adet olcak gibi cok tuhaf hayirlisidir insallah kist fln olmasinda .s

İnsallah belki hamilesindir test yaptın mi tiroit bende de var
Canim ovu testi persembe catlama gosterdi cok erken 31 adet gunu gozukuo bn beklerim bi 5 10 gun öle yaparim belki usutmusumdur ihtimal veremiorum.

Merhaba, benim yumurtlama gününden itibaren kasığımda ağrı/çekme başladı hatta öyle ki artık şiddetli bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi düşünmeye başladım. Doktora gitmeye karar verdim ancak gitmeden önce acaba hamilelik mi diye bir test yapayım dedim, adete 6 gün vardı ve testte çıktı.
Sizin için de hayırlısı olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…