Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün prodoctor marka ile yine test yaptım yine ince bi çizgi çıktı acaba gebelik var mı ya dün regl 5 gün vardı 5-6 gün kala negatif görüp sonra 1-2 günde pozitif görenlerde olmuş
Bütün ama yaptım testlerde silik pozitifi gördüm freely awox bir gebenin günlüğü artmed hepsi silik pozitifti prodoctor kuruma çizgisi vs hiç bir şey çıkartmıyor diye onu denedim ilk 7 ve 6 gün kala denedim hiç bir şey çıkmadı bomboştu dün denedim öyle oldu regl 2 gün kalmasını bekliyorum diğerini yapmak için
Merhaba konuyu ben açmıştım aynı belirtiler olmuştu benim bat 9 Şubat dün lekelenme yaşadım sabaha karşı aynı leke halinde yerleşme kanaması olabilir mi
Merhaba konuyu ben açmıştım aynı belirtiler olmuştu benim bat 9 Şubat dün lekelenme yaşadım sabaha karşı aynı leke halinde yerleşme kanaması olabilir mi
Merhaba ben lekelenme hiç yasamamistim ama yerleşme kanaması galiba ilişkiden sonraki günlerde oluyor... ben şüpheli ilişkiden 13 gün sonra çift çizgi görmüştüm testte