• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 3 gün sonra kaşık ağrısı

IMG_9632.webp

Dün prodoctor marka ile yine test yaptım yine ince bi çizgi çıktı acaba gebelik var mı ya dün regl 5 gün vardı 5-6 gün kala negatif görüp sonra 1-2 günde pozitif görenlerde olmuş

Bende bu ay aynı şeyi yaşadım ama hamile değilim mlsf :)
Bütün ama yaptım testlerde silik pozitifi gördüm freely awox bir gebenin günlüğü artmed hepsi silik pozitifti prodoctor kuruma çizgisi vs hiç bir şey çıkartmıyor diye onu denedim ilk 7 ve 6 gün kala denedim hiç bir şey çıkmadı bomboştu dün denedim öyle oldu regl 2 gün kalmasını bekliyorum diğerini yapmak için

Ben yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Merhaba konuyu ben açmıştım aynı belirtiler olmuştu benim bat 9 Şubat dün lekelenme yaşadım sabaha karşı aynı leke halinde yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba konuyu ben açmıştım aynı belirtiler olmuştu benim bat 9 Şubat dün lekelenme yaşadım sabaha karşı aynı leke halinde yerleşme kanaması olabilir mi
Merhaba ben lekelenme hiç yasamamistim ama yerleşme kanaması galiba ilişkiden sonraki günlerde oluyor... ben şüpheli ilişkiden 13 gün sonra çift çizgi görmüştüm testte

Back