- 24 Haziran 2022
- 77
- 8
- 16
- 28
- Konu Sahibi Sesszlkper12
-
Mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler için 5 6 haftalık olması lazım.Hanimlar 19 adet gunumdu ayın 2 sinde ilişki oldu icine boşaldı bir kere şuan ise kasik ağrım var iki tarfda ağrısı var ve çok hafif bulanti var kusacak kadr degil ama kaşıkdan bulantiyi hissedyrm adet tarihime de 9 gün var gebelik belirtisi olabilir mi
Mide bulantısı yani kusacak.kdr bulantı hissetmiyrm ssadece arada bı gegirme hissi gelince öyle hissediyorum onun dışında kasik ağrım var ve adetime daha 9 gün varMide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler için 5 6 haftalık olması lazım.
9 gün öncesinden bu kadar erken hissedemezsiniz. Regl gününü bekleyip test yapmanız daha sağlıklı olur.
Adetime daha 9 gün var belirtiler erkn degil mi adet içinMerhaba. Adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır. En erken adetinize 1-2 gün kala testle öğrene bilirsiniz
9 gün öncesinden var yada yok gibi belirti ararsanız strese girip boş yere gecikme yaşarsınız.Mide bulantısı yani kusacak.kdr bulantı hissetmiyrm ssadece arada bı gegirme hissi gelince öyle hissediyorum onun dışında kasik ağrım var ve adetime daha 9 gün var
Benim de adetim 8 9 gün var ama adet olcakmisim gibi bacagima vuran bir ağrı var ama asla kasik batması yok bende anlamadımHanimlar 19 adet gunumdu ayın 2 sinde ilişki oldu icine boşaldı bir kere şuan ise kasik ağrım var iki tarfda ağrısı var ve çok hafif bulanti var kusacak kadr degil ama kaşıkdan bulantiyi hissedyrm adet tarihime de 9 gün var gebelik belirtisi olabilir mi
İnşallah pozitifi görürsünüz. Belirtiler psikoloji de ola bilir. Ben bir ay bulantı hiss ediyodum, bi ay bel ağrısı, bi ay baş dönmesi. Sonradan farkettim ki, bedeni dinleğince her adet döneminden önce farklı belirtiler yaşıyomuşum. Onun için adet gününün gelmesini bekleyin, net bi cevap kimse veremezAdetime daha 9 gün var belirtiler erkn degil mi adet için
Benim normalde 4 gün kala olur kasik ağrılarım ama belim bacaklarım berbat, hani böyle hareket mareket yapıyorum belki geçer diye, bana mısın demiyor, bir de sol göğüs ucum soğuk hissediyorum ve arada göğüs ucumda batma oluyorAdetime daha 9 gün var belirtiler erkn degil mi adet için
Bir de adet zamanı benim vajinamda baskı hissederim ben, şuan öyle de hissetmiyorum , ay keşke vucudumuzun içini gorebilecegmz bir şey olsa da baksak aradaAdetime daha 9 gün var belirtiler erkn degil mi adet için
Benim de adetim 8 9 gün var ama adet olcakmisim gibi bacagima vuran bir ağrı var ama asla kasik batması yok bende anlamadımve sık idarar çıkma var yani yoğun bı sekilde idarrim var
Keşke yaaa merk ediyrm suan adet belirttisi için erkn kasik ağrılarım o yüzden kafam karıştı dedim günlerde iliski oldu hamile olma ihtimali var mıdır bilemedmBir de adet zamanı benim vajinamda baskı hissederim ben, şuan öyle de hissetmiyorum , ay keşke vucudumuzun içini gorebilecegmz bir şey olsa da baksak arada
Şuan kaşık ve bacak ağrım ve cokca idrarim.var vucumda gördüğüm bunlrBenim normalde 4 gün kala olur kasik ağrılarım ama belim bacaklarım berbat, hani böyle hareket mareket yapıyorum belki geçer diye, bana mısın demiyor, bir de sol göğüs ucum soğuk hissediyorum ve arada göğüs ucumda batma oluyor
Umarim pozitifdr işte daha önce ki adetlerimde böyle dokuz bucukda gün varkn olmazdı bı haftadn az kala karın ağrısı ve göğüs hassalasmasi olurduİnşallah pozitifi görürsünüz. Belirtiler psikoloji de ola bilir. Ben bir ay bulantı hiss ediyodum, bi ay bel ağrısı, bi ay baş dönmesi. Sonradan farkettim ki, bedeni dinleğince her adet döneminden önce farklı belirtiler yaşıyomuşum. Onun için adet gününün gelmesini bekleyin, net bi cevap kimse veremez
Evett suan aynisi yasiyrm ve kasik agrilarim varBenim de adetim 8 9 gün var ama adet olcakmisim gibi bacagima vuran bir ağrı var ama asla kasik batması yok bende anlamadım
Çok üzüldüm umarım en kısa sürede tekrar bebeğin olur bilgin icn teşekkür ederimMerhaba ben 9 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve maalesef 20 şubatta düşük yaptım. Görünce yazmak istedim çünkü benim en net belirtim kasık ağrısıydı. Daha çok regl ağrısına benzer kramplar yaşadım. Ama bulantı için çok erken daha o psikolojik büyük ihtimal. Umarım gebesindir sağlıkla kucağına alırsın
Ömrü yokmuş canım benim Rabbim nasip etmedi hayırlısı buymuşÇok üzüldüm umarım en kısa sürede tekrar bebeğin olur bilgin icn teşekkür ederim
Çok üzüldüm umarım en kısa sürede tekrar bebeğin olur bilgin icn teşekkür ede
Merhaba ben 9 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve maalesef 20 şubatta düşük yaptım. Görünce yazmak istedim çünkü benim en net belirtim kasık ağrısıydı. Daha çok regl ağrısına benzer kramplar yaşadım. Ama bulantı için çok erken daha o psikolojik büyük ihtimal. Umarım gebesindir sağlıkla kucağına alırsın Canım sonuç aldın mı bende de aynı belirtiler varEvett suan aynisi yasiyrm ve kasik agrilarim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?