Gebeliğe Hazırlık Kaset testte silik çizgi ama gözüküyor bakınca bakarmısınız lütfen nolur 🥺??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin markası ne? Ve kaçıncı dakşkada çektiniz fotoğrafı

Sabah yaptıklarım bunlar bekleyince belli belirsiz çok ince düne göre çizgi görüyorum anlamadım
Canım 5-10 dk içerisinde çıkan çizgi doğru oluyo 10 dk sonrasında çıkan çizgiler genelde kuruma deniliyo ama umudunu da kırmak istemiyorum regl gnün bugün regl de olmadın bakalım hayırlısı

Ama iki farklı marka ikisinde de çizgi sonradan çıkmış değişik bi durum
Aynen ama gözümü açmadan test yaptım sonra kahve hazırlarken fark ettim ama diğer testlerime baktım tek çizgi olanlar evde çok var malum hiç birinde aonradan oluşan çizgi yok anlamadım bekliycem binkac gün daha kan vericem hayırlısı bakalım umudum kirilmiyor ya dün o kadar çok ağladım ki o hafif çizgiyi görünce içimi rahatlattim onu gormek bile çok güzeldi histi hayırlısı Allah izin verirse olur ins

En yakın zamnda hayırlısıyla olsun inşallah allah hepinize nasip etsin anneliği canım hiç stres yapma kendine

Adetin gelmediyse geçikmen varsa testte silik çizgi varsa hamilesindir canım gönlüne göre versin Rabbım inşallah

Kızlar ilki 2 3 dakikada çıktı bekledikçe böyle oldu sizce durum nedir

Eklentiler

• IMG_8749.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_8755.jpeg
    117,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…