- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Testin markası ne? Ve kaçıncı dakşkada çektiniz fotoğrafıSizce varmıdır 3senedir deniyoruz ve çatlatma oldum Çarşamba günü yaptım test tek cizgiydi bugün sabah böyleydi şimdi yarın negatif görmekten korkuyorum hayatımda ilk defa silinikte olsa orda bı çizgi gördüm
Markasına bakmadım vllha çıkar çıkmaz çektim hemen bu hal aldı sonradan hafif renk oturdu gibi bekleyinceTestin markası ne? Ve kaçıncı dakşkada çektiniz fotoğrafı
Yarın sbah ilk idrarla tekrr dene canım kesin olarak o zaman bir şey diyebilirizMarkasına bakmadım vllha çıkar çıkmaz çektim hemen bu hal aldı sonradan hafif renk oturdu gibi bekleyince
Buyur canımCanım bişe sorucam sana
Hamileyim canım görmedim burda yazılanları kusura bakmayınYarın sbah ilk idrarla tekrr dene canım kesin olarak o zaman bir şey diyebiliriz
Var canım şuan var ama bu testleri yaptığımda hamile değilmişimGebelik varmi sizde testleriniz pozitif cikmis
İki tane test yaptım tek çizgi çıktı anlamadım ben bu işi şuanYarın sbah ilk idrarla tekrr dene canım kesin olarak o zaman bir şey diyebiliriz
Sabah yaptıklarım bunlar bekleyince belli belirsiz çok ince düne göre çizgi görüyorum anlamadımYarın sbah ilk idrarla tekrr dene canım kesin olarak o zaman bir şey diyebiliriz
Canım 5-10 dk içerisinde çıkan çizgi doğru oluyo 10 dk sonrasında çıkan çizgiler genelde kuruma deniliyo ama umudunu da kırmak istemiyorum regl gnün bugün regl de olmadın bakalım hayırlısıSabah yaptıklarım bunlar bekleyince belli belirsiz çok ince düne göre çizgi görüyorum anlamadım
Ama iki farklı marka ikisinde de çizgi sonradan çıkmış değişik bi durumSabah yaptıklarım bunlar bekleyince belli belirsiz çok ince düne göre çizgi görüyorum anlamadım
Aynen ama gözümü açmadan test yaptımAma iki farklı marka ikisinde de çizgi sonradan çıkmış değişik bi durum
En yakın zamnda hayırlısıyla olsun inşallah allah hepinize nasip etsin anneliği canım hiç stres yapma kendineAynen ama gözümü açmadan test yaptımsonra kahve hazırlarken fark ettim ama diğer testlerime baktım tek çizgi olanlar evde çok var malum hiç birinde aonradan oluşan çizgi yok anlamadım bekliycem binkac gün daha kan vericem hayırlısı bakalım umudum kirilmiyor ya dün o kadar çok ağladım ki o hafif çizgiyi görünce içimi rahatlattim onu gormek bile çok güzeldi histi hayırlısı Allah izin verirse olur ins
Adetin gelmediyse geçikmen varsa testte silik çizgi varsa hamilesindir canım gönlüne göre versin Rabbım inşallahAynen ama gözümü açmadan test yaptımsonra kahve hazırlarken fark ettim ama diğer testlerime baktım tek çizgi olanlar evde çok var malum hiç birinde aonradan oluşan çizgi yok anlamadım bekliycem binkac gün daha kan vericem hayırlısı bakalım umudum kirilmiyor ya dün o kadar çok ağladım ki o hafif çizgiyi görünce içimi rahatlattim onu gormek bile çok güzeldi histi hayırlısı Allah izin verirse olur ins
Adet oldum bende anlamadım şimdi 3. Çatlatma olcak letu kullanıyorum perşembe kontrole gidicemAdetin gelmediyse geçikmen varsa testte silik çizgi varsa hamilesindir canım gönlüne göre versin Rabbım inşallah
Babyhal ne durumdasiniz nasıl gisiyorVar gibi ümit etme yinede , 1 hafta sonra comford ekprex testi al yap onda silikte olsa kesin çıkar haber ver banada