- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Yaa cok uzuldumAdetim 1 hafta gecikti bugün kanamam geldi maalesef kan tahlilini bekliyoruz canım kimyasalı sanırım
Kan tahlili geldi 7 çıkmış değer ama ulutrasyonda kese yok ona kalırsa benim idrar testim 16 gündür pozitif ama anlamadım ne olduğunu sabah 9 da gideceğiz belli olur artık ne olduğu, 1 saat öncede et parçası gibi uzun bir şey vardı petteYaa cok uzuldumbende bugun hatta biraz önce miratech yaptm erken gebelik ama negatif cikti.. yarin randevum var bat a 3-4 gun var zaten sanirim bu ayda olmadi Üzülmeyin sizde belki predictor yaniltmasidir öyle diyelim kimyasal bile olsa en azindan gebe kalabiliyosunuz buda önemli..geçen ay bariz belli olan testimin arkasindan 7 gun yogun sancili regl olmustum..yeni regl yeni baslangic demektir
Kimyasal gebelikmi oldu acabaKan tahlili geldi 7 çıkmış değer ama ulutrasyonda kese yok ona kalırsa benim idrar testim 16 gündür pozitif ama anlamadım ne olduğunu sabah 9 da gideceğiz belli olur artık ne olduğu, 1 saat öncede et parçası gibi uzun bir şey vardı pette
Bilmiyorum ki bugün tekrar baktılar kese yok yarın kan tahlili istedi tekrar eğer yine yüksek çıkarsa detaylı ulutrasyona bakacaklarmisKimyasal gebelikmi oldu acaba
Kaç dk içinde böyle çıktı testinizSizce ben hamile miyim hanımlar ?
15 dk içindeKaç dk içinde böyle çıktı testiniz
İlk 10 dakika içinde çıkanı kabul ediyolar genelde ama gebe olma ihtimaliniz yüksek kan verin bugün bence15 dk içinde
Canım bende az önce erken gebelik testi yaptım benimde böyle çıkti. Bende bilmiyorumMerhaba ben 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı burda da paylaştım bugün de kaset test yaptım , telefondaki uygulamaya göre 3 gün sonra regle benim tahminime göre 30 ama geçen ay ilk defa reglim 3 gün sürdü ayın 4 dünde korunmasız ilişki oldu daha sonraki günler de 1 hafta önce akıntı var idi bu hafta az sol kasık ağrısı var ve duygusallım bu 2 gündür BAKARMISINIZ TESTE LÜTFEN BAŞINA GELEN VARMI BÖYLEnormal bakınca çok belli telefondan fazla değil
Evet var hayırlı olsun , ben bebeğimi kaybettim sen bekleme addetin geçmesini kan tahliline git sonra kadın doğuma git ulutrasyona girCanım bende az önce erken gebelik testi yaptım benimde böyle çıkti. Bende bilmiyorum
Canım bişe sorucam sanaVar gibi ümit etme yinede , 1 hafta sonra comford ekprex testi al yap onda silikte olsa kesin çıkar haber ver banada
Hayırlı olsunHerkese merhaba. Sizce gebelik var der misiniz? :)
Merhaba negatif mi çıktı kanda ? İdrarda böyleykenMalesef kanda negatif çıktı
Kaç dk içinde böyle çıktı testiniz
TebrikleeerBenimkide hemen çıktı bekledikçe koyulasti yarın adet günüm
Çok prdon yazmışsınız zaten yarın diye çizgi gayet belli bence yarın kan verinBenimkide hemen çıktı bekledikçe koyulasti yarın adet günüm
Sizce varmıdır 3senedir deniyoruz ve çatlatma oldum Çarşamba günü yaptım test tek cizgiydi bugün sabah böyleydi şimdi yarın negatif görmekten korkuyorum hayatımda ilk defa silinikte olsa orda bı çizgi gördümÇok prdon yazmışsınız zaten yarın diye çizgi gayet belli bence yarın kan verin