Teşekkür ederim inşallah Rabbım isteyene verir bana ilaç gibi geldin sağlasın kardeşimEvet ben gördüm 4 haftalık falandır kan verin yarın hayırlı olsun
Teskkur ederim yorumun beni çok mutlu etti Rabbım isteyene nasip etsin inşallah çok sagol kardesimAyy kan vermelisin hamilesinnn
Gayet de vaar gördüm hayırlı olsunMerhaba ben 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı burda da paylaştım bugün de kaset test yaptım , telefondaki uygulamaya göre 3 gün sonra regle benim tahminime göre 30 ama geçen ay ilk defa reglim 3 gün sürdü ayın 4 dünde korunmasız ilişki oldu daha sonraki günler de 1 hafta önce akıntı var idi bu hafta az sol kasık ağrısı var ve duygusallım bu 2 gündür BAKARMISINIZ TESTE LÜTFEN BAŞINA GELEN VARMI BÖYLEnormal bakınca çok belli telefondan fazla değil
Çok teşekkür ederim inşallah vardırGayet de vaar gördüm hayırlı olsunama daha çok yeni
Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıkla hayırlısı ileTeskkur ederim yorumun beni çok mutlu etti Rabbım isteyene nasip etsin inşallah çok sagol kardesim
Amin sağlıkla ilerleyip sağlıkla gelsinler bebişlerimizTeşekkür ederim inşallah Rabbım isteyene verir bana ilaç gibi geldin sağlasın kardeşim
Evet saniyesinde çıktılarIlk 10 dakika içinde çıktıysa kesin hamilesinizama regl gününüz geçsin testi tekrar yapın ondan sonra kan vermeye gidin bence
Teşekkür ederim bugun tekrar yaptım hepsinden kırmızı çıktı yorumun çok mutlu etti sagol bacımEvet çizgiler bariz ortada hayırlı olsun İnshaAllah tebrikler
Teşekkür ederim bugun tekrar yaptım hepsinden kırmızı çıktı yorumun çok mutlu etti sagol bacımEvet çizgiler bariz ortada hayırlı olsun İnshaAllah tebrikler
Amin inşallahAmin sağlıkla ilerleyip sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Selam kızlar benim de adetim gecikti 7 güm sonra oldum 2gün sürdü sonra test yaptım hep silik cıktı baska markaların smdi baska markanın yaptım varla yok arası sizce var mıTeşekkür ederim bugun tekrar yaptım hepsinden kırmızı çıktı yorumun çok mutlu etti sagol bacım
Var gibi ümit etme yinede , 1 hafta sonra comford ekprex testi al yap onda silikte olsa kesin çıkar haber ver banadaSelam kızlar benim de adetim gecikti 7 güm sonra oldum 2gün sürdü sonra test yaptım hep silik cıktı baska markaların smdi baska markanın yaptım varla yok arası sizce var mı
Gebelik varmi sizde testleriniz pozitif cikmisVar gibi ümit etme yinede , 1 hafta sonra comford ekprex testi al yap onda silikte olsa kesin çıkar haber ver banada
Benimde predictor testte bundan bi tık silik ciktiMerhaba ben 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı burda da paylaştım bugün de kaset test yaptım , telefondaki uygulamaya göre 3 gün sonra regle benim tahminime göre 30 ama geçen ay ilk defa reglim 3 gün sürdü ayın 4 dünde korunmasız ilişki oldu daha sonraki günler de 1 hafta önce akıntı var idi bu hafta az sol kasık ağrısı var ve duygusallım bu 2 gündür BAKARMISINIZ TESTE LÜTFEN BAŞINA GELEN VARMI BÖYLEnormal bakınca çok belli telefondan fazla değil
Adetim 1 hafta gecikti bugün kanamam geldi maalesef kan tahlilini bekliyoruz canım kimyasalı sanırımBenimde predictor testte bundan bi tık silik cikti