- 12 Kasım 2024
- 14
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi benumutediyorum
Artimed teste güvenme kuzum çok daha net çizgiler çıktı her defasında ve hepppp negatifffKızlar adet gününden üç gün sonra iki gün lekelenme yaşadım. Açık pembe ve kahve gibiydi. Lekelenme bittikten dört gün sonra gece artimed kaset test yaptım. İlk on yirmi dk test negatifti. Sabah kalktığımdaysa belirgin bir silik çizgi vardı. Bu kesin kuruma çizgisi mıdır? Boşa ümitlenmek istemiyorum. Başına gelen var mı lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3502493
Tamam canım teşekkürler insan şüpheye düşüyor yine de işte. Kuruma çizgisi niye oluyor onu da pek anlayamıyorum.Artimed teste güvenme kuzum çok daha net çizgiler çıktı her defasında ve hepppp negatifff
O testte kuruma çizgisine gerek bile yok direkt çizgi çıkarsada negatif oluyorTamam canım teşekkürler insan şüpheye düşüyor yine de işte. Kuruma çizgisi niye oluyor onu da pek anlayamıyorum.
O kadar diyorsun hangi test markasını önerirsin pekiO testte kuruma çizgisine gerek bile yok direkt çizgi çıkarsada negatif oluyor
kuzum direkt bunlara bak istersen daha önce paylaşmıştım dün ve bugünde prodoctor deniyorum şuanlık hep negatif regle 4 gün var bakalım ne çıkacak Kendi deyeneyimlediğim ve çoğu arkadaşımında kullandığı gebelik testleri ve güvenli mi değil mi? Gelin buyrun bakalımO kadar diyorsun hangi test markasını önerirsin peki
Artimed testi kurma çizgisi yapıyor canım ben daha önce gebe oldum da kullanmıştım ilk 2-3 dakikada çıkmıştı onlar doğru ama sonradan çıkanlar maalesef kuruma çizgisiKızlar adet gününden üç gün sonra iki gün lekelenme yaşadım. Açık pembe ve kahve gibiydi. Lekelenme bittikten dört gün sonra gece artimed kaset test yaptım. İlk on yirmi dk test negatifti. Sabah kalktığımdaysa belirgin bir silik çizgi vardı. Bu kesin kuruma çizgisi mıdır? Boşa ümitlenmek istemiyorum. Başına gelen var mı lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3502493
Bu lekelenme gebelik değilse neye bağlı olabilir sizce hiç kırmızıya dönmedi çünküArtimed testi kurma çizgisi yapıyor canım ben daha önce gebe oldum da kullanmıştım ilk 2-3 dakikada çıkmıştı onlar doğru ama sonradan çıkanlar maalesef kuruma çizgisi
Nasıl lekelenme canım anlamadımBu lekelenme gebelik değilse neye bağlı olabilir sizce hiç kırmızıya dönmedi çünkü
Bu lekelenme gebelik değilse neye bağlı olabilir sizce hiç kırmızıya dönmedi çünküArtimed testi kurma çizgisi yapıyor canım ben daha önce gebe oldum da kullanmıştım ilk 2-3 dakikada çıkmıştı onlar doğru ama sonradan çıkanlar maalesef kuruma çizgisi
Adet olacağım günden üç gün sonra iki gün lekelenme yaşadım. Sonrasında gelen giden olmadı.Nasıl lekelenme canım anlamadım
Adet olmadıysanız bence bir kan verin en garantilisi kanBu lekelenme gebelik değilse neye bağlı olabilir sizce hiç kırmızıya dönmedi çünkü
Adet olacağım günden üç gün sonra iki gün lekelenme yaşadım. Sonrasında gelen giden olmadı.
Dayanamayıp artimed kaset yapmıştım üç saat sonra yine silik çizgi var. Kuruma çizgisi diye düşünüyorum çünkü ilk yirmi dakika da çizgi çıkmamıştıAktif kanama olmadıysa gebe olabilirsiniz .bence bir kaç gün sonra tekrar test yapın ya da kan verin
Bence ilk yirmi dk da çıktıysa gebe olabilirsiniz. Gönlünüzden geçen olsun inşallahMerhaba kızlar sizce bu testte gebelik varmı cevap verirseniz sevinirim
Evet 5 nci dakika da çıktıBence ilk yirmi dk da çıktıysa gebe olabilirsiniz. Gönlünüzden geçen olsun inşallah
O zaman hayırlı olsun. Kan testi verin bir an önce bence. Darısı başımaEvet 5 nci dakika da çıktı