Gebeliğe Hazırlık Kaset testte saatler sonra silik çizgi 🥲

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benumutediyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
14
2
27
Kızlar adet gününden üç gün sonra iki gün lekelenme yaşadım. Açık pembe ve kahve gibiydi. Lekelenme bittikten dört gün sonra gece artimed kaset test yaptım. İlk on yirmi dk test negatifti. Sabah kalktığımdaysa belirgin bir silik çizgi vardı. Bu kesin kuruma çizgisi mıdır? Boşa ümitlenmek istemiyorum. Başına gelen var mı lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG20241112171714.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 24
Artimed teste güvenme kuzum çok daha net çizgiler çıktı her defasında ve hepppp negatifff

Artimed testi kurma çizgisi yapıyor canım ben daha önce gebe oldum da kullanmıştım ilk 2-3 dakikada çıkmıştı onlar doğru ama sonradan çıkanlar maalesef kuruma çizgisi

Artimed testi kurma çizgisi yapıyor canım ben daha önce gebe oldum da kullanmıştım ilk 2-3 dakikada çıkmıştı onlar doğru ama sonradan çıkanlar maalesef kuruma çizgisi
Bu lekelenme gebelik değilse neye bağlı olabilir sizce hiç kırmızıya dönmedi çünkü
Nasıl lekelenme canım anlamadım
Adet olacağım günden üç gün sonra iki gün lekelenme yaşadım. Sonrasında gelen giden olmadı.

Merhaba kızlar sizce bu testte gebelik varmı cevap verirseniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20241113_010756.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20241113_010715.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…