Hamilelik testimde silik çizgi çıktı hamilemiyim yoksa kuruma çizgisi mi

Merhabalar benimde regl tarihim yarin bugun 5 gun once kan verdim göğsüm cok ağrıyor diye 1.20 cikti gogus haysiyeti gecmedi dun test yaptım kaset teste cok sonradan silik gördüm sanırım kuruma idi bugün adet oldum sandık cok.kcuuk leke gördüm arkasi gelmedi adet olacak gibi cok.agrim var 5 gun once negatif cikip sonra pozitif olur mu merak ediyorum birde negatif cikinca antibiyotik basladik enfeksiyon icin

Merhabalar benimde regl tarihim yarin bugun 5 gun once kan verdim göğsüm cok ağrıyor diye 1.20 cikti gogus haysiyeti gecmedi dun test yaptım kaset teste cok sonradan silik gördüm sanırım kuruma idi bugün adet oldum sandık cok.kcuuk leke gördüm arkasi gelmedi adet olacak gibi cok.agrim var 5 gun once negatif cikip sonra pozitif olur mu merak ediyorum birde negatif cikinca antibiyotik basladik enfeksiyon icin
5 in altı negatif diye biliyorum ama gene de reglime geçikince kan ver eğer emin olamıyorsan daha önceki gebeliğim geç döllenmeydi 20 temmuzda verdiğim kan negatif 26 Temmuz da pozitif çıkmıştı

Herşeyin vakti zamanı var buna inanın eşinizden ve sizde problem varmı peki
Eşimde varikosel çıktı bu yüzden olmuyor sanırım bu ay ameliyat olucak.Bende çok şükür bir problem çıkmadı hormon testlerinde falan sadece rahim filmi cektirmedim.İnşallah ameliyat tamn sonra hamile kalırım

Eşimde varikosel çıktı bu yüzden olmuyor sanırım bu ay ameliyat olucak.Bende çok şükür bir problem çıkmadı hormon testlerinde falan sadece rahim filmi cektirmedim.İnşallah ameliyat tamn sonra hamile kalırım
Allah gönlüne göre versin canım kolay imtihanlardan geçirsin vakti zamanı var demekki en kısa zamanda kucağına alırsın inş

Kizlar bi bakarmisiniz sizce kuruma cizgisimi yoksa ikinci cizgimi cunku yaptik 5 dkka baktim snra yok die cope attim saatler snra gordum

Eklentiler

• 20241111_182838.jpg
    20241111_182838.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20241111_075855_Gallery.jpg
    Screenshot_20241111_075855_Gallery.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 6
Kizlar bi bakarmisiniz sizce kuruma cizgisimi yoksa ikinci cizgimi cunku yaptik 5 dkka baktim snra yok die cope attim saatler snra gordum
Kaç dakika da çıktı çizgi biraz kuruma çizgisine benziyor testi tekrarlayın isterseniz bildiğim kadarıyla ilk 5 dk çıkan önemli oluyor galiba

X