Ayyyy çok sevindim inşallah hayırlı olsun hepimiz için şuan kan versek cıkar mı acabaDaha çok yeni o zaman bak bende bugün bunu yaştım iyice belirginleşmeye başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy çok sevindim inşallah hayırlı olsun hepimiz için şuan kan versek cıkar mı acabaDaha çok yeni o zaman bak bende bugün bunu yaştım iyice belirginleşmeye başladı
Belirtileriniz nelerdi pekiAgrı olması zaten çok normal ama kasetlerde görünüyor hamilesinizdir umarım mesela ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı adetim gecikince test yaptım pozitif Allah isteyen herkese nasip etsin sizede
Aşırı uyku ve bitkinlik en önemlisi göğüs halkalarım büyümüştü ve beyaz akıntı gelmesiydiBelirtileriniz nelerdi peki
Ne güzel Allah sağlıkla nasip etsin bende hala olmuyor 1,5 sene olduAşırı uyku ve bitkinlik en önemlisi göğüs halkalarım büyümüştü ve beyaz akıntı gelmesiydi
Aşırı iştah uyku hali göğüs hassasiyetiBelirtileriniz nelerdi peki
Herşeyin vakti zamanı var buna inanın eşinizden ve sizde problem varmı pekiNe güzel Allah sağlıkla nasip etsin bende hala olmuyor 1,5 sene oldu
5 in altı negatif diye biliyorum ama gene de reglime geçikince kan ver eğer emin olamıyorsan daha önceki gebeliğim geç döllenmeydi 20 temmuzda verdiğim kan negatif 26 Temmuz da pozitif çıkmıştıMerhabalar benimde regl tarihim yarin bugun 5 gun once kan verdim göğsüm cok ağrıyor diye 1.20 cikti gogus haysiyeti gecmedi dun test yaptım kaset teste cok sonradan silik gördüm sanırım kuruma idi bugün adet oldum sandık cok.kcuuk leke gördüm arkasi gelmedi adet olacak gibi cok.agrim var 5 gun once negatif cikip sonra pozitif olur mu merak ediyorum birde negatif cikinca antibiyotik basladik enfeksiyon icin
Ay çok üzüldümAdet oldum sabah
Eşimde varikosel çıktı bu yüzden olmuyor sanırım bu ay ameliyat olucak.Bende çok şükür bir problem çıkmadı hormon testlerinde falan sadece rahim filmi cektirmedim.İnşallah ameliyat tamn sonra hamile kalırımHerşeyin vakti zamanı var buna inanın eşinizden ve sizde problem varmı peki
Allah gönlüne göre versin canım kolay imtihanlardan geçirsin vakti zamanı var demekki en kısa zamanda kucağına alırsın inşEşimde varikosel çıktı bu yüzden olmuyor sanırım bu ay ameliyat olucak.Bende çok şükür bir problem çıkmadı hormon testlerinde falan sadece rahim filmi cektirmedim.İnşallah ameliyat tamn sonra hamile kalırım
Bugün kan verdim 78 çıktıDaha çok yeni o zaman bak bende bugün bunu yaştım iyice belirginleşmeye başladı
İnşallah canım amin Allah herkese nasip etsinAllah gönlüne göre versin canım kolay imtihanlardan geçirsin vakti zamanı var demekki en kısa zamanda kucağına alırsın inş
Bende verdim sağlık ocağından yarın çıkacak dediler sonuç ama akşam 5 gibi çıkar herhalde şeninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahBugün kan verdim 78 çıktı
Amin inşallah hepimizinBende verdim sağlık ocağından yarın çıkacak dediler sonuç ama akşam 5 gibi çıkar herhalde şeninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kaç dakika da çıktı çizgi biraz kuruma çizgisine benziyor testi tekrarlayın isterseniz bildiğim kadarıyla ilk 5 dk çıkan önemli oluyor galibaKizlar bi bakarmisiniz sizce kuruma cizgisimi yoksa ikinci cizgimi cunku yaptik 5 dkka baktim snra yok die cope attim saatler snra gordum