Çok silik var gibi 2-3 gün sonra tekrarla bakalım fark olurMerhaba lütfen benim testime de bakar mısınız? Sizce çift çizgi var mı? Adetime 5-6 gün varEki Görüntüle 3500640 Eki Görüntüle 3500640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok silik var gibi 2-3 gün sonra tekrarla bakalım fark olurMerhaba lütfen benim testime de bakar mısınız? Sizce çift çizgi var mı? Adetime 5-6 gün varEki Görüntüle 3500640 Eki Görüntüle 3500640
Tekrarlayacağım çok teşekkürlerÇok silik var gibi 2-3 gün sonra tekrarla bakalım fark olur
Ay siz gebesiniz tebrikler sağlıkla büyüsünMerhabalar üstteki kaseti dün alttakini de bugün yaptım alttakındeki leke toz var sanıp tırnağımla aşındırdım. Merak ettiğim konu 10 Kasım adet olmam gerek ama merakımdan test yaptım bu çizgi kuruna çizgisi mi yoksa pozitif mi emin olamadım 2-2.5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı gelişmedi boş keseydi.
Kurumaya benzemiyorMerhabalar üstteki kaseti dün alttakini de bugün yaptım alttakındeki leke toz var sanıp tırnağımla aşındırdım. Merak ettiğim konu 10 Kasım adet olmam gerek ama merakımdan test yaptım bu çizgi kuruna çizgisi mi yoksa pozitif mi emin olamadım 2-2.5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı gelişmedi boş keseydi.
5. Testi yaptım meraktan artık emin olmıyorum 3-4 dk hemen çıktı çizgi 15-20 gün önce yapmıştım hiç bir şey yoktu kuruma çizgisi bileKurumaya benzemiyor
Amin inşallah çok teşekkür ederimAy siz gebesiniz tebrikler sağlıkla büyüsün
Reglimin geçikmesşni bekliyorum 2 gün var reglime pazartesi Salı vereceğim sağlık ocağındanKan ver canım mutlaka
Hepsınde çıkıyosa emın ol hamişsın ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH5. Testi yaptım meraktan artık emin olmıyorum 3-4 dk hemen çıktı çizgi 15-20 gün önce yapmıştım hiç bir şey yoktu kuruma çizgisi bile
Amin inşallah allahım herkese nasip etsinHepsınde çıkıyosa emın ol hamişsın ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
İyi düşünelim güzel şeyler olsunRegli tarihim 10 Kasım geçince kan vereceğim o zaman haber veririm ama ilk bebek düşük olduğu için biraz tırsmıyor değilim
AmınAmin inşallah allahım herkese nasip etsin
Kaçıncı dakika da çıktı çizgiBuna da bakar mısınız ? Adetime 2 gün var kuruma cizgisi olabilir mi ?