• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testim pozitif mi yardımm😊😊

bende ayni durumdayim ikinci cizgi 1 saat sonra anca koyulasti iki gun önce dun tekrar yaptim atayim bakin. erkende daha net cikti tabi kan teti yaptirmadim kesinmi bilmiyorum.
Kaset testiniz hangi marka acaba ☺️ benim regl tarihim 23 u 9 unda pik olmuştu bugün kaset test yaptım çok cok silik gölge vardı 2 saat sonra baktım çok silik bir çizgi olmuş testlerimde hiç kuruma olmazdı sizinkini görünce umutlandim

Kizlar bakarmisiniz var mı dün yaptım aceleyle birşey anlayamadım sanki gölge var gibi bugün elime alınca farkettim

Eklentiler

• IMG_20230219_153918.jpg
    IMG_20230219_153918.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 589
Allah bağışlasın yavrularınızı ne güzel ya kalabalık bir aile olucaksınız inşallah bu arada ramzi teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunuyorum olurda merak ederseniz 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderin bakarım bir çok kişininkini doğru tahmin ettim bu arada inşallah sağlıkla ilerler bu sefer :KK200:
Yorumlar misin çok merak ettim ❤️

Eklentiler

• Screenshot_20230221_174801_Gallery.jpg
    Screenshot_20230221_174801_Gallery.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 545
Kızlar merhaba
Adet günüme 4 gün var,sabah kaset test yaptım 10dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı sonra bir kenara koydum aradan 15 dk geçtikten sonra teste tekrar bakayım dedim ve çok silik bir çizgi çıkmış..(bugün predictor erken gebelik testi alıcam onu da yapıcam)…elimde kaset test olsugu icin bununla yaptım..adet tarihimden önce….Sizce testim doğru mu? hamilemiyim? (Gebelik belirtilerin çoğu var)
Hamilemisiniz peki

Kızlar merhaba
Adet günüme 4 gün var,sabah kaset test yaptım 10dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı sonra bir kenara koydum aradan 15 dk geçtikten sonra teste tekrar bakayım dedim ve çok silik bir çizgi çıkmış..(bugün predictor erken gebelik testi alıcam onu da yapıcam)…elimde kaset test olsugu icin bununla yaptım..adet tarihimden önce….Sizce testim doğru mu? hamilemiyim? (Gebelik belirtilerin çoğu var)
İnşallah hamilesindir

Back