• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testim pozitif mi yardımm😊😊

busbusumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
84
36
88
33
Kızlar merhaba
Adet günüme 4 gün var,sabah kaset test yaptım 10dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı sonra bir kenara koydum aradan 15 dk geçtikten sonra teste tekrar bakayım dedim ve çok silik bir çizgi çıkmış..(bugün predictor erken gebelik testi alıcam onu da yapıcam)…elimde kaset test olsugu icin bununla yaptım..adet tarihimden önce….Sizce testim doğru mu? hamilemiyim? (Gebelik belirtilerin çoğu var)

Eklentiler

• 9F8D59FA-8A6F-4DB9-83F0-0CAF52385E03.jpeg
    9F8D59FA-8A6F-4DB9-83F0-0CAF52385E03.jpeg
    331 KB · Görüntüleme: 1.673
  • F534D4AF-D65A-43CB-A192-E6FFBD9A86A1.jpeg
    F534D4AF-D65A-43CB-A192-E6FFBD9A86A1.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 1.563
Son düzenleme:
Bugün erken gebelik testi de alacağım yarın deneyeceğim inşallah:) ama ikinci çizgi çok silik de olsa beni umutlandırdı🥰
bende ayni durumdayim ikinci cizgi 1 saat sonra anca koyulasti iki gun önce dun tekrar yaptim atayim bakin. erkende daha net cikti tabi kan teti yaptirmadim kesinmi bilmiyorum.

Eklentiler

• 7BA29746-A0EC-4F41-AA5A-6E193866D6FA.jpeg
    7BA29746-A0EC-4F41-AA5A-6E193866D6FA.jpeg
    149,5 KB · Görüntüleme: 1.584
bende ayni durumdayim ikinci cizgi 1 saat sonra anca koyulasti iki gun önce dun tekrar yaptim atayim bakin. erkende daha net cikti tabi kan teti yaptirmadim kesinmi bilmiyorum.
Canım seninki pozitif görünüyor:) benim yaptıgım kaset test ya o yuzden emin olamadım,ama senin yaptıgın erken gebelik testi sanırım..ben de bir iki gün sonra kan testi yaptırıcam tabii önce bugün predictor erken gebelik testi almam lazım onda da ikinci çizgi silik de olsa çıkarsa kan testine gidicem:)

Kızlar merhaba
Adet günüme 4 gün var,sabah kaset test yaptım 10dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı sonra bir kenara koydum aradan 15 dk geçtikten sonra teste tekrar bakayım dedim ve çok silik bir çizgi çıkmış..(bugün predictor erken gebelik testi alıcam onu da yapıcam)…elimde kaset test olsugu icin bununla yaptım..adet tarihimden önce….Sizce testim doğru mu? hamilemiyim? (Gebelik belirtilerin çoğu var)
canım kuruma çizğisine benziyor,10 dakikda sonra çıkan test dogru kabul etmiyorlar. markası artimed mi?

Canım seninki pozitif görünüyor:) benim yaptıgım kaset test ya o yuzden emin olamadım,ama senin yaptıgın erken gebelik testi sanırım..ben de bir iki gün sonra kan testi yaptırıcam tabii önce bugün predictor erken gebelik testi almam lazım onda da ikinci çizgi silik de olsa çıkarsa kan testine gidicem:)
biri erken biri kaset test. bencede bi alin cizgi cikarsa kan testine giderseniz 😌

Merhaba bu uygulamanın ismi ne çok merak ettim bu arada testiniz pozitif inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :KK200:
Çok teşekkürler sağolun Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah ❤️ uygulamanın resmini attım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-16-08-42-57-785_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2023-02-16-08-42-57-785_com.android.vending.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 1.516
Çok teşekkürler bir tane evladım var Allah ona uzun ömürler versin ilerde belki düşünürsek çok iyi bi uygulamaymış kullanırım notlara yazıcam sağolun :KK200: :KK51:
Bende de iki tane var. Rabbim bizlere bağışlasın ama her hamilelik ilk defa yaşıyormuş gibi hissediyor insan Kasım'da kimyasal gebelik geçirdiğim için emin olamıyorum.Sizde sağolun. 🤗

Bende de iki tane var. Rabbim bizlere bağışlasın ama her hamilelik ilk defa yaşıyormuş gibi hissediyor insan Kasım'da kimyasal gebelik geçirdiğim için emin olamıyorum.Sizde sağolun. 🤗
Allah bağışlasın yavrularınızı ne güzel ya kalabalık bir aile olucaksınız inşallah bu arada ramzi teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunuyorum olurda merak ederseniz 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderin bakarım bir çok kişininkini doğru tahmin ettim bu arada inşallah sağlıkla ilerler bu sefer :KK200:

Allah bağışlasın yavrularınızı ne güzel ya kalabalık bir aile olucaksınız inşallah bu arada ramzi teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunuyorum olurda merak ederseniz 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderin bakarım bir çok kişininkini doğru tahmin ettim bu arada inşallah sağlıkla ilerler bu sefer :KK200:
Amin inşallah canım aynen burda fazla çevre olmayınca kalabalık aile daha iyi 🤗 ilk defa duydum ramzi teorisi nedir 🤔

Kızlar merhaba
Erken gebelik testleri yanlış olabiliyor ve bence kan ver🌼

Adete 3 gün kala kan testi 42 çıktı goguslerimdeki dolgunluk geçti bı sorun mu vardır banada yardımcı olur musunuz

7BFDAF4D-8E89-4D76-8226-5C5E31270873.jpeg

Sizce bunda gebelik var mıdır? İlk 5 dk da çok belli değildi sonradan böyle oldu. 2 gündür lekenme yaşıyorum dün adet günümdü

Back