Gebelik var tebrik ederim regl günü kan verin smdiden verirseniz 2 gunde 1 aliyorlar bosuna delik desik olmayin kimyasalmi saglikli mi öğrenirsiniz o şekildeFotoğraf ek olarak eklenmiş boyutu büyük olduğu için, bu fotoda üstteki test 7 gün kala alttaki test 5 gün kala yani bugün
Ciddi misiniz gerçekten var olarak kabul edebilir miyim bu testiGebelik var tebrik ederim regl günü kan verin smdiden verirseniz 2 gunde 1 aliyorlar bosuna delik desik olmayin kimyasalmi saglikli mi öğrenirsiniz o şekilde
Ciddi misiniz gerçekten var olarak kabul edebilir miyim bu testi
İnşallah dediğiniz gibidir çok istiyorum bebeğim olmasını adet günümü beklemeden akşam acile gidip kan versem çok mu acele etmiş olurumEvet bende regle 6 gun kala ogrenmistim adet gunune kadar test yaptim hergun koyulasarak ilerlemisti regl gunu kan verdigimde 230 cikmisti sonuc .. kimyasal gebelikde gecirkistim 1 ay öncesi onda regl gunu adet oldum test yapmasam anlamazdm hamile oldugmu suan gebelik var regl gununuze kadar bekleyin kaset testle bakin koyulasiyormu dye kan verirsiniz ogun
Bence geciktiyse bi test yapın negatif olursa da biraz daha bekleyin stres kaynaklı veya mevsimden dolayı da gecikmiş olabilirKizlar sat 16 haziran regl belirtim yok gebelik belirtim yok ara ara mide bulantısı ve uyku hali yasiyorum akinti yok belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi acaba reglim 5 gün gecikti test yapip negatif görmeye korkuyorum
Ben hep freely yapıyorum artımed yalancı çıkarıyor diyolar amaBu test hangi.marka? Sabah bende artmedle yaptım incecik silik bi çizgi vardı hatta eşim bile görememişti iimdi aradan saatler geçti çizgi koyulaşmış belki de kuruma çizgisi bilrmiyorum...
İnsan arada kalıyor valla çok iyi anlıyorum şuanama çizgiyle kuruma çizgisi arasında incecik beyaz bi çizgi var kuruma değil mi acaba umutlanmalı mıyım bilemedim
evet ondan güvenemiyorum da bazıları da hassasiyeti çok yüksek diyor akiam başka testle tekrarlıcamBen hep freely yapıyorum artımed yalancı çıkarıyor diyolar ama
Görüyorum çizgiyibenimkine de bakın nolur
Bence akşam değil de sabredin sabah ilk idrarla yapın çok dahw sağlıklı olacaktır sonuçevet ondan güvenemiyorum da bazıları da hassasiyeti çok yüksek diyor akiam başka testle tekrarlıcam
Evet cok erken davranms olursunz gerek yok suan gebelik var zaten cok merak icindeyseniz 3 4 gun dha hergun kaset test yapip bakin derim yinede siz bilirsiniz zaten kesenin gorunmesi falan degerin 2000 leri gecmesi lazim diye hatrliyormİnşallah dediğiniz gibidir çok istiyorum bebeğim olmasını adet günümü beklemeden akşam acile gidip kan versem çok mu acele etmiş olurum
Açık söylemek gerekirse testinizde 5-10 dakika içerisinde çizgi görmeyip sonra gördüyseniz kuruma çizgisi demek oluyor bu. Umarım mutlu haberler alırsınız yine de reglinizin gecikmesini bekleyin.Fotoğraf ek olarak eklenmiş boyutu büyük olduğu için, bu fotoda üstteki test 7 gün kala alttaki test 5 gün kala yani bugün
Bende kan pıhtılaşması var o yüzden bebeğim varsa en erken dönemde yakalamak hemen doktora gidip ilaçlara başlamam gerek ilk aylarda pıhtılaşma olduğunu bilmediğinden düşük yapan kuzenlerim var o yüzden aslında merakım kaset testi tekrarlamaya devam edeyim bugün durabilirsem durcam yoksa paswrtesi mutlaka kan vermeye gitmeyi düşünüyorumEvet cok erken davranms olursunz gerek yok suan gebelik var zaten cok merak icindeyseniz 3 4 gun dha hergun kaset test yapip bakin derim yinede siz bilirsiniz zaten kesenin gorunmesi falan degerin 2000 leri gecmesi lazim diye hatrliyorm
Çizgiyi gördüm ama kamerada gözükmeyen aşırı silik bi çizgiydi bide hep aynı marka yaptığım için şüphedw kaldım 8 gün kala erkendi ve hiç kuruma çizgisi dahi olmadı mesela aynı marka testte 7 gün kalaya da eşim arkadaşım falan çok silik yoktur dediler bugün de böyle koyulaşınca gerçekten var gibi de hissediyorum bilemedimAçık söylemek gerekirse testinizde 5-10 dakika içerisinde çizgi görmeyip sonra gördüyseniz kuruma çizgisi demek oluyor bu. Umarım mutlu haberler alırsınız yine de reglinizin gecikmesini bekleyin.