Kaset test pozitif erken testte bisey cikmadi gibi bisey bakabilir misiniz

caslkaudna

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
59
12
31
Kızlar merhaba adetime 1 gün var bu sabah ilk idrarla sente lady kaset test yaptım pozitif çıktı daha sonra tekrar sente lady kaset test ve aynı anla miratech erken gebelik testi yaptım kaset testler de bariz pozitif ama erken gebelikte bisey göremiyorum yardımcı olabilir misiniz fotoğraflarını ekliyorum. Ikinci ekledigim fotoğraf da sabah ilk idrarla yaptığım test diğer fotoda en üstte olan yani

Eklentiler

• 1000068356.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 581
  • 1000068309.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 562
Kan ver netleştir pozitif bende lady ile öğrendim hatta kaset test daha koyudu erken gebeliğe göre

Ayy icim rahatladı biraz hafta sonu olduğu için mecburen p.tesi kan vericem beklemek zorundayım yani ama çok stres yaptım kafam çok karıştı neden öyle oluyor anlamak mümkün değil erken testlerde hassasiyet 10 kaset testlerde 20 yazıyor ama niye öyle oluyor anlamadım

Miratech iyi bir marka aslında ama bence en iyisi kan ver rahatla çünkü kasette çıkmış.Üst üste yaptıysan belki ondan olmuştur

Artık testlere de güvenemez oldum geçen ay artimet erken gebelik yapmıştım onda da çıkmıştı cizgi kanda çıkmamıştı korkuyorum böyle bir stres hayatımda yaşamadım yani ama mecbur kan içinde pazartesiyi beklicem tabi varsa bakalım

Kızlar tekrar merhaba bu sabah adet oldum tam günümde sonuç olarak sente lady markasının da yanilttigini öğrenmiş oldum

Banada aynısı olmustu kan ver cnm var hayırlısı ıle

Merhabalar bende artımed kaset test yaptım dün iki kez bende de tek çizgi reglimin bugunle beraber gecikeli 2.gün olucak internette ve burada okuduğuma göre artimed sonuçları yanıltıcı olabiliyormuş hem erken gebelik testinde ve kaset testinde gerçekten neye inanacağımızı şaşırdık belirtileri halen yaşıyorum şaşırmamak elde değil

Aynen öyle bende geçen ay artimed erken gebelik testinde pozitif gördüm ama maalesef yine regl olmuştum atıyım bak bakın sizde iki ayda testler beni yanıltmis oldu. Bu attığım geçen ay ki artimet erken gebelik

Eklentiler

• 1000056461.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 449
Aynen öyle bende geçen ay artimed erken gebelik testinde pozitif gördüm ama maalesef yine regl olmuştum atıyım bak bakın sizde iki ayda testler beni yanıltmis oldu. Bu attığım geçen ay ki artimet erken gebelik
Yani bela atmayım küfür etmeyim belki hamileyimdir günah diyorum ama kendi mi de zor tutuyorum insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit mi gerçekten ya yapamıyorsanız memnuniyet yoksa çekilin çekin pis ürününüzü satıştan bu kadar zor mu ya vallahi prodoctor gebelik testi hepsinden iyi gerçekten üstüne tanımam ama fiyatı pahalı geçen ay aldım yine gebelik şüphem vardı 2 tanesine 250 lira para vermiştim

Kuzum çok belli ya ama , kimyasal geçirmiş olabilir misin ? Belki 6/7 ye yükseldi sonra adetle atıldı….

Evet gerçekten öyle 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay bariz pozitif çıkmasına rağmen sevinmedim hiç testlere güven olmuyor diye iyi ki de sevinmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…