- 9 Kasım 2023
- 59
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi caslkaudna
Kan ver netleştir pozitif bende lady ile öğrendim hatta kaset test daha koyudu erken gebeliğe göreKızlar merhaba adetime 1 gün var bu sabah ilk idrarla sente lady kaset test yaptım pozitif çıktı daha sonra tekrar sente lady kaset test ve aynı anla miratech erken gebelik testi yaptım kaset testler de bariz pozitif ama erken gebelikte bisey göremiyorum yardımcı olabilir misiniz fotoğraflarını ekliyorum. Ikinci ekledigim fotoğraf da sabah ilk idrarla yaptığım test diğer fotoda en üstte olan yani
Banada aynısı olmustu kan ver cnm var hayırlısı ıleKızlar merhaba adetime 1 gün var bu sabah ilk idrarla sente lady kaset test yaptım pozitif çıktı daha sonra tekrar sente lady kaset test ve aynı anla miratech erken gebelik testi yaptım kaset testler de bariz pozitif ama erken gebelikte bisey göremiyorum yardımcı olabilir misiniz fotoğraflarını ekliyorum. Ikinci ekledigim fotoğraf da sabah ilk idrarla yaptığım test diğer fotoda en üstte olan yani
Siz hamile miydiniz ben dün sabah adet oldumBanada aynısı olmustu kan ver cnm var hayırlısı ıle
Bu attığınız çift çizgilerle nasıl adet oldunuz ya artık testlere hiç güvenim kalmadıSiz hamile miydiniz ben dün sabah adet oldum
O attığım test saniyeler içinde bu şekildeydi siz düşünün yani silik falan da değil delirmemek elde değil bende anlayamıyorum artıkBu attığınız çift çizgilerle nasıl adet oldunuz ya artık testlere hiç güvenim kalmadı
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinizO attığım test saniyeler içinde bu şekildeydi siz düşünün yani silik falan da değil delirmemek elde değil bende anlayamıyorum artık
Yarın randevum var gidicem doktora bilmiyorum hiç bir bilgim yok o konudaKimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
Merhabalar bende artımed kaset test yaptım dün iki kez bende de tek çizgi reglimin bugunle beraber gecikeli 2.gün olucak internette ve burada okuduğuma göre artimed sonuçları yanıltıcı olabiliyormuş hem erken gebelik testinde ve kaset testinde gerçekten neye inanacağımızı şaşırdık belirtileri halen yaşıyorum şaşırmamak elde değilArtık testlere de güvenemez oldum geçen ay artimet erken gebelik yapmıştım onda da çıkmıştı cizgi kanda çıkmamıştı korkuyorum böyle bir stres hayatımda yaşamadım yani ama mecbur kan içinde pazartesiyi beklicem tabi varsa bakalım
Aynen öyle bende geçen ay artimed erken gebelik testinde pozitif gördüm ama maalesef yine regl olmuştum atıyım bak bakın sizde iki ayda testler beni yanıltmis oldu. Bu attığım geçen ay ki artimet erken gebelikMerhabalar bende artımed kaset test yaptım dün iki kez bende de tek çizgi reglimin bugunle beraber gecikeli 2.gün olucak internette ve burada okuduğuma göre artimed sonuçları yanıltıcı olabiliyormuş hem erken gebelik testinde ve kaset testinde gerçekten neye inanacağımızı şaşırdık belirtileri halen yaşıyorum şaşırmamak elde değil
Yani bela atmayım küfür etmeyim belki hamileyimdir günah diyorum ama kendi mi de zor tutuyorum insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit mi gerçekten yaAynen öyle bende geçen ay artimed erken gebelik testinde pozitif gördüm ama maalesef yine regl olmuştum atıyım bak bakın sizde iki ayda testler beni yanıltmis oldu. Bu attığım geçen ay ki artimet erken gebelik
Kuzum çok belli ya ama , kimyasal geçirmiş olabilir misin ? Belki 6/7 ye yükseldi sonra adetle atıldı….Aynen öyle bende geçen ay artimed erken gebelik testinde pozitif gördüm ama maalesef yine regl olmuştum atıyım bak bakın sizde iki ayda testler beni yanıltmis oldu. Bu attığım geçen ay ki artimet erken gebelik
Olabilir evet bugün doktora gittim ama hafta sonu olduğu için kan veremediğim için ogrenemedik ama bilmiyorum yani test te yaniltmis olabilir dediKuzum çok belli ya ama , kimyasal geçirmiş olabilir misin ? Belki 6/7 ye yükseldi sonra adetle atıldı….
Evet gerçekten öyle 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay bariz pozitif çıkmasına rağmen sevinmedim hiç testlere güven olmuyor diye iyi ki de sevinmemisimYani bela atmayım küfür etmeyim belki hamileyimdir günah diyorum ama kendi mi de zor tutuyorum insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit mi gerçekten yayapamıyorsanız memnuniyet yoksa çekilin çekin pis ürününüzü satıştan bu kadar zor mu ya vallahi prodoctor gebelik testi hepsinden iyi gerçekten üstüne tanımam ama fiyatı pahalı geçen ay aldım yine gebelik şüphem vardı 2 tanesine 250 lira para vermiştim