- 2 Ekim 2015
- 84
- 36
- 88
- 33
- Konu Sahibi busbusumde
-
canım bir an evvel kan testi ver hayırlı olsunnn inşallah vardııırKızlar merhaba
Biraz önce kaset test yaptım,5 dakika bekledim ikinci çizgi çıkmadı.dışarıdan gelmiştim ve çok yorgundum hemen uyuyakalmışım.Uyandığımda yarım saat geçmişti,teste tekrar bakayım dedim ikinci çizgi çok belirgin bir şekildeydi..Sonra elimde hazır ikinci test varken tekrar yapayım dedim bu kez başında bekledimilki kadar net olmasa da daha silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı 6. DakikadaSabah ilk idrar olmamasına rağmen hemen çıktığına göre sanırım hamileyim değil mi 1. Ve 2. Testin fotoğraflarını yükledim
Yarın sabah verebilcem canım çok teşekkür ederimcanım bir an evvel kan testi ver hayırlı olsunnn inşallah vardııır
sonucu yaz mıtlakaYarın sabah verebilcem canım çok teşekkür ederim
Tamam canım yazıcamsonucu yaz mıtlaka
İnşAllah canım hayırlısı yaa tamam haber vericemvar gibi kız hadi inşallah hayırlısı olsun hakkında bir kan testi ver haber ver
Hayırlı olsun benimki de bu kadar silikti inşallah hayırlı evlatlar olurlar haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba
Biraz önce kaset test yaptım,5 dakika bekledim ikinci çizgi çıkmadı.dışarıdan gelmiştim ve çok yorgundum hemen uyuyakalmışım.Uyandığımda yarım saat geçmişti,teste tekrar bakayım dedim ikinci çizgi çok belirgin bir şekildeydi..Sonra elimde hazır ikinci test varken tekrar yapayım dedim bu kez başında bekledimilki kadar net olmasa da daha silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı 6. DakikadaSabah ilk idrar olmamasına rağmen hemen çıktığına göre sanırım hamileyim değil mi 1. Ve 2. Testin fotoğraflarını yükledim
Hayırlı olsunKızlar merhaba
Evet vardıHayırlı olsunbelirtileriniz var mıydı acaba
Anladım tekrar hayırlı olsun. Bizede dua edinEvet vardıgöğüslerim normalde adetten 2-3 gün önce hassaslaşırdı ama şimdi adetten 8-9 gün önce acımaya başladı..ara ara sıcak basması mide yanması ve aşırı uyku hali
Kan verdiniz miKızlar merhaba
Evet canım kan verdim hamileyim:) ama değer daha çok düşük 9.63 gitgide yükselcekmiş daha adet tarihim bile gelmediKan verdiniz mi
ay canım üzülme burdakileride okuma sacma yorum yapan biri olursa bende 35 ile öğrendim 2 gün önce bugün kan verene kadar yok kimyasal mı yok şu mu yok bu mu hamdolsun bugün 101 değeri gördük bhcg’de darısı sana nasip olsun hepimiz kucağımıza sağlıkla kolaylıkla hayırlarla alalım inşallahEvet canım kan verdim hamileyim:) ama değer daha çok düşük 9.63 gitgide yükselcekmiş daha adet tarihim bile gelmedi
Ya çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almak ta nasip olsun inşallahEvet canım kan verdim hamileyim:) ama değer daha çok düşük 9.63 gitgide yükselcekmiş daha adet tarihim bile gelmedi
Hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun inşaAllah:)Anladım tekrar hayırlı olsun. Bizede dua edin
Amin canım Allah razı olsunYa çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almak ta nasip olsun inşallah
Aynen canım değer gitgide yükseliyormuş zaten bide benim daha adet günüm bile gelmedi çok erken:) sağlkla kucağımıza alalım inşAllahay canım üzülme burdakileride okuma sacma yorum yapan biri olursa bende 35 ile öğrendim 2 gün önce bugün kan verene kadar yok kimyasal mı yok şu mu yok bu mu hamdolsun bugün 101 değeri gördük bhcg’de darısı sana nasip olsun hepimiz kucağımıza sağlıkla kolaylıkla hayırlarla alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?