Yöresel Tarif Kaşarlı-Kıymalı Trabzon Pidesi (Karadeniz Yöresinden) Pınar Kaşar Peyniri Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
"Eşeğin uyuzu pınarın gözünden içermiş." derler. Eşeğin uyuzu olarak aha da şu bol yumurtalı olan dilimi yani pınarın gözünü alayım ben ehehe. Ellerinize sağlık, çok beğendim. :)

"Eşeğin uyuzu pınarın gözünden içermiş." derler. Eşeğin uyuzu olarak aha da şu bol yumurtalı olan dilimi yani pınarın gözünü alayım ben ehehe. Ellerinize sağlık, çok beğendim. :)
Çok şirinsiniz.
Teşekkür ederim Beğenmenize sevindim..

Ellerine emeğine sağlık canım başarılar diliyorum

Sizden gaz alıp denedim
3 dakikada olmadi,kenarların pembeleşmesi 15 dakikayi buldu. Sonra bir anda kurudu falan ama acemiligimden olsa gerek. Tadı oldukça lezzetliydi
Emeğinize saglik

Eki Görüntüle 2209598
Sizden gaz alıp denedim
3 dakikada olmadi,kenarların pembeleşmesi 15 dakikayi buldu. Sonra bir anda kurudu falan ama acemiligimden olsa gerek. Tadı oldukça lezzetliydi
Emeğinize saglik
Ellerinize sağlık afiyet olsun :)
Fırından dolayı farklı oldu sanırım ısısını baya yüksek yaptım ben. 180 derecede yapın Birdahaki sefere. Kurumaz hem :)

Teşekkür ederim
Yaaa hedefinize ulaştınız demek ne güzel yaaa. Bende yeni başladım inşallah ben de ulaşırım 15 kilo vermem lazım :)
Bu pideleri yaparsan 15 kilonun gelmesine sasmamali.

Kilo gider yahu. Takma kafana ama tabi ki pidelere ara vereceksin.

Hamurunu soracagim. Yumusak mi oluyor , sert mi ? Bazen cok sert dusuyor da .

Bir de fazla istemiyorsam sadece uc pidelik, bu tarifin yeterli mi. Daha cok kasarli dusunuyorum.

Pideden hiç yemedim ben Esime yapıyorum hamur işlerini daha çok..
Evet 4 tane çıktı bu hamurdan bende.. Yumuşak oluyo hamuru. Unu azar azar eklerseniz yumuşak hamur olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…