Merhaba herkese geçmiş olsun..yaptıracak olanlara da sabır dilerim bende kas altı oldum ama ağrısı maksimum 2 hafta oldu suan çok iyiler
Konu açtım. Yasayanlardan bilgi almak istiyorum.BAŞKA bir başlıkta asimetri problemi yaşadığınızı söylemiştiniz ?
Ne kadar ücret ödedinMerhaba arkadaşlar, 2 ocak 2017 de kasaltına 325cc mentor marka slikon yerleştirildi. Ameliyatı yüzyıl hastahanesi Gebze de oldum doktorum Ali Aliyev di. 1 gün hastahanede kaldım ertesi günü taburcu oldum. O günden sonra hayatım inanılmaz zorlaştı, doktoruma göre normal bana göre inanılmaz derecede dayanılmaz acı bir süreçti. Ve en kötüsü hala daha devam ediyor olması. Hergüne ayrı bir ağrı ile uyanıyorum, hareketlerim son derece kısıtlı 1 ay oldu ağrılarım ilk gün kadar olmasa da hala devam ediyor. Tabut gibi yatıp tabut gibi kalkıyorum. Sanki içime 2 adet silikon değil demir yerleştirildi. Doktorum masaja da gerek olmadığını söylüyor, sadecd silikon kaydığında masaj yapılırmış. Maalesef doktorumdan hangi süreçte olduğumun cevabını net olarak alamıyorum, hep bana gayet normal ve iyi gittiğini bir süre daha dişini sık diyor. Sizlerden ricam bu tarz bir ameliyat geçiren arkadaşlar benimle yaşadıklarını paylaşırsa son derece memnun olacağım. Çok endişeliyim sanki acı hep kalacakmış gibi geliyor. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ne kadar ücret ödedin
Arkadaslar merhaba, bende 1 hafta once kas alti yuvarlak silikon taktirdim.Doktorum.bandajla sarmisti fakat cok agri yaptigi icin 4. Gun cikarttik.Ve 6. Gunu tekrar takti ama ben agrisina dayanamiyorum.Masaj ve bandaja basladik bu bandaji mumkun.olabildigince tak diyor.Silikonlarin biraz asagi inmesi icin ama geceleri beni mahvediyor ve ameliyat agrim bir yana eklemlerim agridan iyice kasiliyor iyilesemiyorum.Dayanamayip cikardim ben yine.Siz bandajlari ne kadar sure ile taktiniz benim gibi olan var mi?
NBen hiç bandaj kullanmadım doktorum simetri bozukluğu olmadığı sürece masaj yapılmasına karşıyım dedi. Bir süre sporcu sütyeni kullandım şu an artık sütyende kullanmıyorum, herşey çok rahat ve mutluyum. Ağrılar olacak ama zamanla bitiyor her bünyeye göre değişiyor ben oldukça hassasım böyle olduğu için bile ağrılarım 3 hafta sürdü. 1 ay sonrasında herşey rahattı şimdi üzerinden 5.5 ay geçti regl dönemlerimde hala hafif ağrılar oluyor bunun haricinde herşey mükemmel iyiki yaptırmışım. Gerçekten doktorumdan çok memnunum herkesede tavsiye ederim. İsmini tekrar söylüyorum Gebze Yüzyıl Hastahanesi Ali Aliyev. Herkesin bildiği gibi azeri doktorlar ilaç sevmiyorlar herşeyi doğal yollarla halletmek istiyorlar bu da benim en çok sevdiğim yan oldu. Şu an çok memnunum.