Kasaltı silikon ameliyatı

tunozg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
8
2
49
Merhaba arkadaşlar, 2 ocak 2017 de kasaltına 325cc mentor marka slikon yerleştirildi. Ameliyatı yüzyıl hastahanesi Gebze de oldum doktorum Ali Aliyev di. 1 gün hastahanede kaldım ertesi günü taburcu oldum. O günden sonra hayatım inanılmaz zorlaştı, doktoruma göre normal bana göre inanılmaz derecede dayanılmaz acı bir süreçti. Ve en kötüsü hala daha devam ediyor olması. Hergüne ayrı bir ağrı ile uyanıyorum, hareketlerim son derece kısıtlı 1 ay oldu ağrılarım ilk gün kadar olmasa da hala devam ediyor. Tabut gibi yatıp tabut gibi kalkıyorum. Sanki içime 2 adet silikon değil demir yerleştirildi. Doktorum masaja da gerek olmadığını söylüyor, sadecd silikon kaydığında masaj yapılırmış. Maalesef doktorumdan hangi süreçte olduğumun cevabını net olarak alamıyorum, hep bana gayet normal ve iyi gittiğini bir süre daha dişini sık diyor. Sizlerden ricam bu tarz bir ameliyat geçiren arkadaşlar benimle yaşadıklarını paylaşırsa son derece memnun olacağım. Çok endişeliyim sanki acı hep kalacakmış gibi geliyor. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

1 aydır ağrılarınızın geçmemesi bana çok da normal gelmedi açıkçası. 3 haftaya kadar hala sanki içimde taş vardı ama ağrı falan yoktu, kasaltı benim de, bildiğim herkesin 1, bilemedin 2 haftası sıkıntılı geçiyor ama 1 ay uzun bi süre gibi geldi bana

Bence başka bir doktordan fikir almalısınız . Ben de kas altı oldum . Ama 1 ay sınra dahi ağrılarınızın geçmemesi düşündürücü. Çok geçmiş olsun.

masaj illa belli başlo hareketleri yapmanız anlamına gelmez. ufak ufak kendi memenizi elleyince sıcak su torbası yapabilir ve memelerinizin üzerine koyabilirsiniz sıcaklık yumuşatacaktır ve sıkmaya çalışın memelerinizi faydası olacaktır.
bazı dr lar binlerce meme yaptığı için aml süreleri kısa kiminin daha uzun va daha zorlayıcı olabilir bi deneyin bunları faydası olacaktır olmazsa sorun olabilir de olmayabilirde geçmiş olsun

Merhaba herkese geçmiş olsun..yaptıracak olanlara da sabır dilerim bende kas altı oldum ama ağrısı maksimum 2 hafta oldu suan çok iyiler

Merhaba herkese geçmiş olsun..yaptıracak olanlara da sabır dilerim bende kas altı oldum ama ağrısı maksimum 2 hafta oldu suan çok iyiler

BAŞKA bir başlıkta asimetri problemi yaşadığınızı söylemiştiniz ?

İki memeye farklı cc konuldu benim gibi yaptiranlar var mı yaşadıkları problem var mı ya da geçici bir durum mu bunu öğrenmek için buraya üye oldum. Zaten hazırlık aşamasında bol bol okudum sohbetleri bilgi alisverisini kararimda etkili oldu.

Bende 6 ocakta ameliyat oldum kas altı 300 cc.. benim ilk 4 gün ağrım vardı sonrasında gün geçtikçe azaltı ve şuan kendimi zorlamadığım sürece ağrım olmuyor. bence de başka bir doktora gidin ve fikir alın.. kas yapınızla alakalı bir durumda olabilir herkesin vücut yapısı ağrı şekli farklı oluyor, ama 1 ayı geçmesine rağmen şiddetli ağrınızın olması ikinci bir doktorun görmesinde fayda sağlar.. umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz..

Ne kadar ücret ödedin

Ağrım hemen hemen geçti yani azaldı. Şimdi yeni yeni egzersizlere başlıyorum. Doktor slikonlar yeni yeni oturmaya başladı her bünye farklı oluyor dedi. Kasaltı biraz daha uzun sürüyormuş ama sonuç mükemmel oluyor dedi.

Sen hoşnutmusun görüntüden yani bende olmak istiyorum eğer ağrı dışında bir sorunun olmadıysa önerebilirmisin bana o doktoru İnan iyi dersen gidicem görüşmeye

Şu an göğüslerim yerine oturmaya başladı. Ağrı 1 ay kadar sürdü. şu an çok memnunum, iyiki yaptırmışım, çektiğim her acıya değdi. Doktorum gerçekten çok iyi, hep doğal yoldan herşeyi halletti. Şu an dekolte olsun herşey çok mükemmel. ben çok memnunum. Herkese tavsiye ederim, tereddüt etmeden yaptırın, sonuç mükemmel oluyor.

Merhaba. Kas altı 325 cc silikon takıldı ve meme büyütme operasyonu da yapıldı. Ameliyatımın üzerinden 7 gün geçti. Ağrı'larım yok artık. Sadece hareketlerim kısıtlı. İtme ve çekme hareketlerini yapınca göğsümde ağrı hissediyorum. Göğüslerindeki baskı hissi azalıyor gibi. Yataktan tek başıma kalkabiliyorum. Kollarımı ağrı hissetmeden omuz hizasına kadar kaldırabiliyordum. Sabah akşam ameliyat yerlerime FUCİDİN krem sürüp üstünü gazlı bezle kapatıyorum. Ameliyat olanları cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ameliyat olacaklara da şimdiden geçmiş olsun. Evet acınız olacak ama herşeye değer.

Arkadaslar merhaba, bende 1 hafta once kas alti yuvarlak silikon taktirdim.Doktorum.bandajla sarmisti fakat cok agri yaptigi icin 4. Gun cikarttik.Ve 6. Gunu tekrar takti ama ben agrisina dayanamiyorum.Masaj ve bandaja basladik bu bandaji mumkun.olabildigince tak diyor.Silikonlarin biraz asagi inmesi icin ama geceleri beni mahvediyor ve ameliyat agrim bir yana eklemlerim agridan iyice kasiliyor iyilesemiyorum.Dayanamayip cikardim ben yine.Siz bandajlari ne kadar sure ile taktiniz benim gibi olan var mi?

Ben hiç bandaj kullanmadım doktorum simetri bozukluğu olmadığı sürece masaj yapılmasına karşıyım dedi. Bir süre sporcu sütyeni kullandım şu an artık sütyende kullanmıyorum, herşey çok rahat ve mutluyum. Ağrılar olacak ama zamanla bitiyor her bünyeye göre değişiyor ben oldukça hassasım böyle olduğu için bile ağrılarım 3 hafta sürdü. 1 ay sonrasında herşey rahattı şimdi üzerinden 5.5 ay geçti regl dönemlerimde hala hafif ağrılar oluyor bunun haricinde herşey mükemmel iyiki yaptırmışım. Gerçekten doktorumdan çok memnunum herkesede tavsiye ederim. İsmini tekrar söylüyorum Gebze Yüzyıl Hastahanesi Ali Aliyev. Herkesin bildiği gibi azeri doktorlar ilaç sevmiyorlar herşeyi doğal yollarla halletmek istiyorlar bu da benim en çok sevdiğim yan oldu. Şu an çok memnunum.

çok geçmiş olsun.. kesi yerini neresi belirlediniz? Ben de buna taktım bu aralar, kol altı yaptıran var mı merak ediyorum.

N

Açıkcası bende takmıyorum bandajı ve masajı pek fazla yapmadım. Biraz inmesi icin ilk 2 hafta yaptım ama şuan iyiler bir sure sonra daha da inecekler yuksekligi beni suan rahatsiz eden seviyede degil.Bu arada ben dikislerime antibiyotikli krem suruyorum iz kremine ne zaman gectiniz? Biraz gecikiyorum galiba ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…