Kasaltı silikon ameliyatı

çok geçmiş olsun.. kesi yerini neresi belirlediniz? Ben de buna taktım bu aralar, kol altı yaptıran var mı merak ediyorum.
Ben meme altından yaptırdım iyiki de öyle yaptırdım şu an varlığı ile yokluğu bir desem yeridir. Hiç belli olmuyor zaten göğüsler yerleştikçe o kıvrımı kapatıyor. Kol altında sorun olabiliyormuş diye duydum. Tavsiyem meme altı en sağlıklısı.

N

Açıkcası bende takmıyorum bandajı ve masajı pek fazla yapmadım. Biraz inmesi icin ilk 2 hafta yaptım ama şuan iyiler bir sure sonra daha da inecekler yuksekligi beni suan rahatsiz eden seviyede degil.Bu arada ben dikislerime antibiyotikli krem suruyorum iz kremine ne zaman gectiniz? Biraz gecikiyorum galiba ben

İşin açıkçası ben ne antibiyotikli krem ne de iz kremi kullandım. O konuda doktorum tamamen doğal yanlısı olduğu için çok memnunum. Şu an hiç sütyen kullanmıyorum. kısa bir süre sonra evrimini tamamlayıp tamamen yerine oturacak. bende artık deniz hazırlıklarına başladım.

İşin açıkçası ben ne antibiyotikli krem ne de iz kremi kullandım. O konuda doktorum tamamen doğal yanlısı olduğu için çok memnunum. Şu an hiç sütyen kullanmıyorum. kısa bir süre sonra evrimini tamamlayıp tamamen yerine oturacak. bende artık deniz hazırlıklarına başladım.
Kizlar kac ayda tam kollarinizi rahatca hareket ettirdiniz benim bi ay sonra dugunum var ve gecen hafta ameliyat oldum ilk 5gun acayip agrim vardi simdi cok sukur azaldi yine yatip kalkarken bi garip agri giriyo ama ilk gunlerden iyidir ve morarma var bende herneyse sizce 1ay bana nasil iyilesme saglar?

Kizlar kac ayda tam kollarinizi rahatca hareket ettirdiniz benim bi ay sonra dugunum var ve gecen hafta ameliyat oldum ilk 5gun acayip agrim vardi simdi cok sukur azaldi yine yatip kalkarken bi garip agri giriyo ama ilk gunlerden iyidir ve morarma var bende herneyse sizce 1ay bana nasil iyilesme saglar?

Geçmiş olsun canım. Bir ayda çok şey değişiyor. Ağrıların yok olacak. Ama itme ve çekme hareketlerinde ağrı hissedebilirsin. Mesela ben 28 nisanda kas altı oldu. Şu an yüzerken kulaç attığımda tüm göğüs kaslarım geriliyor. Ben de kulaç atmıyorum. Sen de sana rahatsızlık veren hareketlerden uzak dur. Bu yeterli olacak

Geçmiş olsun canım. Bir ayda çok şey değişiyor. Ağrıların yok olacak. Ama itme ve çekme hareketlerinde ağrı hissedebilirsin. Mesela ben 28 nisanda kas altı oldu. Şu an yüzerken kulaç attığımda tüm göğüs kaslarım geriliyor. Ben de kulaç atmıyorum. Sen de sana rahatsızlık veren hareketlerden uzak dur. Bu yeterli olacak
Sagol canim ya insallah 1 aya iyilesebilirm yuh be kizim diceksiniz ama 1ay sonra dugunum var ve buyuk risk aldim o kadar tepincem etcem2 gun insallah taklaya gelmem.. bu ayin 26sindada provam var insallah kadin anlamaz cunku kadin kaynanamin tanidigi :')

Sagol canim ya insallah 1 aya iyilesebilirm yuh be kizim diceksiniz ama 1ay sonra dugunum var ve buyuk risk aldim o kadar tepincem etcem2 gun insallah taklaya gelmem.. bu ayin 26sindada provam var insallah kadin anlamaz cunku kadin kaynanamin tanidigi :')
Canım sadece protez yapılacaksa cabuk iuilesirsin benim iki işlem bir arada 45 gün oldu herşeyi rahat yapıyorum. Sadece aşırı güç gerektirir itme ve çekme hareketlerinde zorlarsam kaş ağrısı hissediliyor. Bu sureçte zaten zorlamamak gerek hoş bedeninde zorlamaya pek izin vermiyor. Yalnız düğün öncesini nerden tercih ettiniz. Çok riskli bir dönem ev hazırlığı gelinlik provası alişveriş normalde zor bir süreç ameliyat sonrası bence cok daha zor olur.

Cok onceden aklimdaydi sanki 5dogum yapmista sut vermekten hacimsiz sümük tipinde memelerim oldu son donemde biraz zayiflayinca cok uzuluyodum kizlar ya dugunden sonra yaptirabilirmiydim sanmiyorum eşim beni guzel gorsun diye ailemin destegiyle sagolsunlar yaptirdik doktor iyilesir 1aya dedi kas alti protez ameliyati oldum ben yinede deneyimi olan arkadaslara sorayim diye yazdim.. Umarim zorlanmam esyalarim alindi temizlik yapilcak bu hafta 26sindada gelinlik provam var sonra bindalli abiye damatlik kina malzemesi halilar kaldi sadece yorulmam insallah allahim yardimcim olsun sakata gelmeden evleneyim balayinda divalar gibi takilmayada raziyim..

Anlarsa anlasın. Boş koy gitsin. Sen her anın tadını çıkar. Farkedecek olursa da pişkinliğe vur " oğlunuzla konuşunuz o istedi" de sırtını dön:))))

Anlarsa anlasın. Boş koy gitsin. Sen her anın tadını çıkar. Farkedecek olursa da pişkinliğe vur " oğlunuzla konuşunuz o istedi" de sırtını dön:))))
Kaynanami sevmesem diyebilrdim ama sagolsun bi zarari yok yarari var ben gelinlikcinin sinsi oldugunu dusundugumden kuzum dedikodumu yapmasin koyuveririm gelinligi dicemde benim zararima olur hahah

Kaynanami sevmesem diyebilrdim ama sagolsun bi zarari yok yarari var ben gelinlikcinin sinsi oldugunu dusundugumden kuzum dedikodumu yapmasin koyuveririm gelinligi dicemde benim zararima olur hahah
Upppsssss sözlerimi geri aldım. Kayınvaliden birşey derse bu defa da " annemmmmm oğlunu o kadar seviyorum ki onun için herşeyi yaparım. O mutlu olsun da ben herşeye razıyım" dersin ve boynuna sarılıp şapır şupur öpersin. Gelinlikçiyi de düşünme o sinsilik yapacaksa her halukarda yapar zaten. Engelleyemezsin

Upppsssss sözlerimi geri aldım. Kayınvaliden birşey derse bu defa da " annemmmmm oğlunu o kadar seviyorum ki onun için herşeyi yaparım. O mutlu olsun da ben herşeye razıyım" dersin ve boynuna sarılıp şapır şupur öpersin. Gelinlikçiyi de düşünme o sinsilik yapacaksa her halukarda yapar zaten. Engelleyemezsin
Hahahajah canim anam hersey oglun icinnnnn bombastik memişlerim cektigim sıkıntîlarin hepsiiiii oglun icin :anne::skandal:

Konuyu pek okumadim ama ben 14 temmuzda oldum antibiyotik verdi ama eczaneden alamadim. Kullanmasam bi sorun olur mu kullandiniz mi siz

Bence sakin ihmal etme muhakkak kullan riske atma kendini
Doktor yazdi ama eczane vermedi şifresi lazimmis. Baska bi sehirde oldum ameliyatimi suan evimdeyim. O zaman yarın acilden yazdirayim aynı ilacı cok geç kalmış sayılmam demi 14 unde oldum 17sinde ilaca baslamis olcam

Doktor yazdi ama eczane vermedi şifresi lazimmis. Baska bi sehirde oldum ameliyatimi suan evimdeyim. O zaman yarın acilden yazdirayim aynı ilacı cok geç kalmış sayılmam demi 14 unde oldum 17sinde ilaca baslamis olcam
Yani direk kullanman daha iyi olurdu tabi ama çok da geç sayılmaz kendi doktorunu da arayabilirsin şifresini telefonda verir olmazsa dediğin gibi yaparsın ama artık doktorlar antibiyotik yazmaya cekiniyo inşallah halledersin

Yani direk kullanman daha iyi olurdu tabi ama çok da geç sayılmaz kendi doktorunu da arayabilirsin şifresini telefonda verir olmazsa dediğin gibi yaparsın ama artık doktorlar antibiyotik yazmaya cekiniyo inşallah halledersin
Aradık doktoru cok da gerek yok dedi sifreyi de bulamamis mesai bitiminde aramistik. Ama forumda kullanmayan varmi diye sordum kimse dönmedi bende korkuyorum yarın banyo günüm mikrop falan kaptiririm allah korusun ben en iyisi yarın gonderiyim annemi ona yazmazlarsa paşa paşa kendim gidecem acile bu acıyla. Beni bu dikislerle görüp de yazmamazlik etmezler heralde?

Aradık doktoru cok da gerek yok dedi sifreyi de bulamamis mesai bitiminde aramistik. Ama forumda kullanmayan varmi diye sordum kimse dönmedi bende korkuyorum yarın banyo günüm mikrop falan kaptiririm allah korusun ben en iyisi yarın gonderiyim annemi ona yazmazlarsa paşa paşa kendim gidecem acile bu acıyla. Beni bu dikislerle görüp de yazmamazlik etmezler heralde?
Aynen yazarlar sana tabi ama eziyet olur işte annen halleder inş ama ihmal etme doktorun nasıl kullanmayabilrsin demiş onu da anlamadım neyse sen her ihtimale karşı kullan çok geçmiş olsun ağrıların da hafifler inşallah bi an önce

Aynen yazarlar sana tabi ama eziyet olur işte annen halleder inş ama ihmal etme doktorun nasıl kullanmayabilrsin demiş onu da anlamadım neyse sen her ihtimale karşı kullan çok geçmiş olsun ağrıların da hafifler inşallah bi an önce
tesekkurler insallah ya. Doktorumdan memnunum da heralde bisey olmaz diye öyle dedi. Ben biraz pinpirikli olduğum için annemi gondericem aksam acile. Yazmazlarsa beni gelir alir artik 3 gündür duş almiyorum kokarca gibi giderim doktorun yanına :KK49:bisey olcagini bende sanmıyorum ama bantlari açınca miktop kapma ihtimali var diye riske girmeyim diyorum. Suanki haliyle zaten mikrop kapamaz bantin altında zorlasam da çıkmayacak baska bi bant daha varmis ama ben huyluyum işte

tesekkurler insallah ya. Doktorumdan memnunum da heralde bisey olmaz diye öyle dedi. Ben biraz pinpirikli olduğum için annemi gondericem aksam acile. Yazmazlarsa beni gelir alir artik 3 gündür duş almiyorum kokarca gibi giderim doktorun yanına bisey olcagini bende sanmıyorum ama bantlari açınca miktop kapma ihtimali var diye riske girmeyim diyorum. Suanki haliyle zaten mikrop kapamaz bantin altında zorlasam da çıkmayacak baska bi bant daha varmis ama ben huyluyum işte
Kesinlikle kullan tabi pipirikli olmak lazım bu tarz konularda allah korusun ihmale gelmez

Kullan tabiki ya antibiotik,kas gevsetici,agri kesici bi kacta igne vermisti bana doktorum ne bileyim bitene kadar kullanda dedi neyse simdiden sonra alip kullanirsin insalah bisey olmaz

X