Bence sen tam olarak nasıl bir görüntü istiyorsan resim bul ve doktoruna göster .sonradan hayal kırıklığı olmasın canım.onun doğal dediği belki seni tatmin etmeyecek.herkesin doğal anlayışı farklı.Ya bence de doğal olsun diyerek abartıyo gibi ya bari 280 falan olsa 300 e çok büyük dedi
Ayy ordaki memelerde cok cirkin ya:)Canım,internetten arama motoruna
breast augmentation before after yaz. Öncesi sonrası fotolar var,hastanın öncesi ölçüleri,kaç cc takılmış bak. Az çok fikir verir. Yöntemede dikkat et,kas altı kas üstü çıkacak sonuç çok değişir çünkü.
Eeee... Türkiye'nin gözünü seveyimAyy ordaki memelerde cok cirkin ya:)
Aynen ya cdden onlar gercekse yurt disindan gelenleri daha ii anliorum :)Eeee... Türkiye'nin gözünü seveyimülkemiz gibi estetik sonuçlarımızda bir numara
Bende oradaki memeleri görünce yaptirmaktan vazgeciyorum . Burada ki arkadaşlarımın görünce koşa koşa gidip yaptırmak istiyorum .hakkaten ya ordakiler çok çirkinCanım,internetten arama motoruna
breast augmentation before after yaz. Öncesi sonrası fotolar var,hastanın öncesi ölçüleri,kaç cc takılmış bak. Az çok fikir verir. Yöntemede dikkat et,kas altı kas üstü çıkacak sonuç çok değişir çünkü.
Evet ben de hiç beğenmedim, Forumdaki arkadaşlarınki çok güzelAyy ordaki memelerde cok cirkin ya:)
Bi de onlar o Dr ların en iyi resimleridirBende oradaki memeleri görünce yaptirmaktan vazgeciyorum . Burada ki arkadaşlarımın görünce koşa koşa gidip yaptırmak istiyorum .hakkaten ya ordakiler çok çirkin
Valla ben önceden buradaki arkadaşların sonuçlarını görseydim high profil diye diretirdim eşime.internetteki resimleri görünce cesaret edememiştim ya gerçekten yapay olursa diye:))Eeee... Türkiye'nin gözünü seveyimülkemiz gibi estetik sonuçlarımızda bir numara
Bende ultra Hıgh olsaymış keşke demiştim doktoruma. Çünkü öne çıkıntı olması memeyi güzel ve sexy gösteriyorValla ben önceden buradaki arkadaşların sonuçlarını görseydim high profil diye diretirdim eşime.internetteki resimleri görünce cesaret edememiştim ya gerçekten yapay olursa diye:))
Benim doktorum da 300-350 arası high profil olur dedi.aynı şekilde öne çıkıntı güzel gösterir dedi:)eşim sonra bana dedi ki çapı dar,daha önde,bu kesin top gibi yapay ,ayrık durur.ben silikonum diye bağırır.high profil istememBende ultra Hıgh olsaymış keşke demiştim doktoruma. Çünkü öne çıkıntı olması memeyi güzel ve sexy gösteriyorAma doktorum olmazdı,bu gayet yeterli fazla bile demişti İnternetteki fotolardan çok karşılaştırma yapmıştım araştırma sürecinde. Bunun etkisi ile bana 400 cc ancak olur,beklentimi sağlar demiştim. Görüşmelerdede doktorlara 400 cc gibi düşünüyor istiyorum demiştim hep. Bana ayağa kalkıp kapıyı gösterip postalayan doktorlarda olmuştu Ameliyatta belli olur,denenir olursa takarız diyen doktorlarda olmuştu,asla olmaz diyip 250 cc lerden bahseden doktorlarda olmuştu :) Nitekim Hasan bey garanti vermemişti denerim demişti. Amelşyattan sonra,çok deneme yaptım ama 400 cc cuk diye oturdu diyince ben biliyordum zaten demiştim Araştırma yapmanın faydaları
Ya işte birazda vücut meme yapısı ilede alakalı tabi.Herkesin sonucu farklı oluyor.. İçlerinde çok begendigim sonuçlarda vardı o sitelerde.Zaten birsürü farklı sayfalar paylaşımlar varBende oradaki memeleri görünce yaptirmaktan vazgeciyorum . Burada ki arkadaşlarımın görünce koşa koşa gidip yaptırmak istiyorum .hakkaten ya ordakiler çok çirkin