kas zarı altı ve 250 cc sorularım var ACİL

Benim doktorum da 300-350 arası high profil olur dedi.aynı şekilde öne çıkıntı güzel gösterir dedi:)eşim sonra bana dedi ki çapı dar,daha önde,bu kesin top gibi yapay ,ayrık durur.ben silikonum diye bağırır.high profil istemem:KK47:internette de aynen öyle high profil örnekler vardı.doktoruma da gösterdiği resimlerden hangisi high,hangisi mod sormamıştım.garanti olsun,mod plus olsun dedim.yoksa eşim demediğini bırakmaz.oysa şimdi görüyorum ki herkes high yaptırıyor ve çok doğal:KK49:
Ben daha high profil ve mod plus arasındaki farkı araştıramadım ne olduğunu bilemiyorum yani..mentor ve alegran arasındaki yorumlara bakıyorum alegran daha yumuşak olduğunu yazmışlar arkadaşlar ama çok kişi mentor ve memnunlar ..ve biri bana high ve mod arasındaki farkı anlatsın lütfen eminim yazılmıştır forum aralarında gözden kaçırmış olabilirim.

Ben daha high profil ve mod plus arasındaki farkı araştıramadım ne olduğunu bilemiyorum yani..mentor ve alegran arasındaki yorumlara bakıyorum alegran daha yumuşak olduğunu yazmışlar arkadaşlar ama çok kişi mentor ve memnunlar ..ve biri bana high ve mod arasındaki farkı anlatsın lütfen eminim yazılmıştır forum aralarında gözden kaçırmış olabilirim.
Canım high profil olunca çap daha dar,yükseklik daha fazla oluyor.mod plus ta çapı biraz daha fazla,yükseklik daha az.genelde mod plus ı önceden biraz meme dokusu olanlarda tercih ediyorlarmış.burada çoğu kişinin high profil.

Sağolasın canım anladım. Ben çap olarak geniş olmayan ama yükseklik olarakta çok büyük olmayan bişey istiyorum dur bakalım benden ne gibi bi sonuç çıkar vasat olarak görüyorum kendimi göğüs yapımdan dolayı .:))

Aynı cc de iki silikon düşün, biri daha yüksek , tabanı dar; biri daha alçak tabanı geniş :KK66:

Hani eskiden Beyaz Show da bi psikopat karakteri vardı hatırladın mı?!hani garip şeyler isterdi, " döner istiyorum, ama dönmesin istiyorum:KK53:" fln derdi.bu da aynen böyle oldu .moderate istiyorum ama moderate olmasın istiyorum:KK66:)
İlahi hatırlamam mı hiç hatırladım çok güldüm yahu :) seninle sevişmek istiyorum ama dokunmak istemiyorum da derdi :KK70::KK70:

Doku varsa kolay kolay ele gelmez protez ama 200-250 çok çok ufak..
ah ah ufak ufak derken şimdi küçülsün diye bakıyorum canım kas altı kas üstü fark ediyormuş baya benim kas üstü fasya altı biraz daha büyük taksa bağıracakmış ben burdayıııııııımmmm diye ki bu benim en istemediğim şey anlaşılması çünkü geleneksel bir sülaleye sahiibiz hem ben hem eşim acayiiipp dedikodu çıkar kıııııızzz gördün mü falanca memesini yaptırmışşşş anaaaa ne diyon sen iiki çocuktan sonra sapıtmışşşş töööbe töööbe Allah akıl fikir versin......gibi yorumlar çok şükür şu an destekli taktığım durumdan bi tık daha iri ama ödem inince tam destekli halime benzeyecek (250cc taktı)

ah ah ufak ufak derken şimdi küçülsün diye bakıyorum canım kas altı kas üstü fark ediyormuş baya benim kas üstü fasya altı biraz daha büyük taksa bağıracakmış ben burdayıııııııımmmm diye ki bu benim en istemediğim şey anlaşılması çünkü geleneksel bir sülaleye sahiibiz hem ben hem eşim acayiiipp dedikodu çıkar kıııııızzz gördün mü falanca memesini yaptırmışşşş anaaaa ne diyon sen iiki çocuktan sonra sapıtmışşşş töööbe töööbe Allah akıl fikir versin......gibi yorumlar çok şükür şu an destekli taktığım durumdan bi tık daha iri ama ödem inince tam destekli halime benzeyecek (250cc taktı)
Tabi doğrudur kas saklıyor çünkü, benim 325 olmasına rağmen normal bir meme, belki bazılarının küçük bile diyebileceği bir boyutta.. Sen merak etme kimse anlamaz o kadarını, memen mi büyüdü diyene de sen benim memelerimi mi inceliyordun önceden de der geçerim.

şu an sütyenim mesela 85 b canım 75 ten fırlayınca tabi insan alışamıyor sutyende tr yazan kısım mı bizim beden oluyor canım

şu an sütyenim mesela 85 b canım 75 ten fırlayınca tabi insan alışamıyor sutyende tr yazan kısım mı bizim beden oluyor canım
Tr evet canım.. Ama 75 ölçün değişmez ki, 75 dediğimiz şey senin göğüs altı ölçün.. Sadece cup değişir.

85 vermiş ama arkasını en sıkıya ayarlamış belki ameliyatlıyım diye sıkma olmasın diye düşünmüş olabilir yoksa benim göğüs altım çok azdır ölçüsü cup b olmuş benim eskiden fark 8 cm di bu durumda cupsiz mışım herhalde o ölçüye göre cup bile yok :) AA bile 10-12 cm fark olanlara

85 vermiş ama arkasını en sıkıya ayarlamış belki ameliyatlıyım diye sıkma olmasın diye düşünmüş olabilir yoksa benim göğüs altım çok azdır ölçüsü cup b olmuş benim eskiden fark 8 cm di bu durumda cupsiz mışım herhalde o ölçüye göre cup bile yok :) AA bile 10-12 cm fark olanlara
15 cm fark var şu an, 14ten itibaren C cup..

Bilmiyorum canım bunu vermiş memeler yerleşsin diye biraz sıkı olsun istemiş olabilir ödemler de inince B olur sanırım senin ne kadar fark etti ameliyat öncesi sonrası cup ölçün

bir de ödemler inince cup te değişme oldu mu ya da şöyle meme ölçünde cm bazında değişme oldu mu

X