kas zarı altı ve 250 cc sorularım var ACİL

hmm herkes öyle diyor cup ölçün değişmez diyor o zaman küçülmeden ziyade yumuşama olup daha doğal göründükleri için mi bize küçülme gbi geliyor acaba şu an dik dik duruyorlar tabi ödemli oldukları için o diklik geçince daha az dikkati çeker diye umuyorum

hmm herkes öyle diyor cup ölçün değişmez diyor o zaman küçülmeden ziyade yumuşama olup daha doğal göründükleri için mi bize küçülme gbi geliyor acaba şu an dik dik duruyorlar tabi ödemli oldukları için o diklik geçince daha az dikkati çeker diye umuyorum
O kadar dik olmuyor canım, çünkü şu an yukarıda, asıl yerine inince ve yumuşayınca o yapaylık gidecek.

Bende çok zayıfım ama büyük meme istiyorum,istediğim büyüklükte silikon taktırabilirmiyim acaba?göğüs kafesim de dar ama ,olabilecek en büyük silikonu istiyorum:KK71:

alabileceğinden fazlasını taktıklarında kapsül oluşma ihtimali artıyor dr un kararını dikkate al bence

Bende çok zayıfım ama büyük meme istiyorum,istediğim büyüklükte silikon taktırabilirmiyim acaba?göğüs kafesim de dar ama ,olabilecek en büyük silikonu istiyorum:KK71:
Valla ben doktoruma ilk gittiğimde bana gösterdiği resimler arasında incecik,minyon bir kız vardı ve 400 cc takılmıştı.güzeldi ama çok büyük durmuştu bence.kız kendisi öyle istemiş.bazı doktorlar baştan olmaz diyorlar ama,doktora göre de değişiyor bu durum.bir doktor olmaz derse de farklı doktorlarla da görüş bence:KK66:

ben kas üstü hiç önermiyorum. hem implant daha belirgin oluyor hem de dokununca hissedilme ihtimali yüksek. örnek: ben. özellikle operasyondan bir sene sonra artık iyice küçülüp, yerleşince... bir de fark ettim ki kas üstü olduğunda çok büyük görünen protez, kas altında çok daha küçük ve doğal duruyor. inanamıyorum 350-400 cc lerden bahsediyorlar, benim 275 olduğu halde kocaman görünüyor.

ben kas üstü hiç önermiyorum. hem implant daha belirgin oluyor hem de dokununca hissedilme ihtimali yüksek. örnek: ben. özellikle operasyondan bir sene sonra artık iyice küçülüp, yerleşince... bir de fark ettim ki kas üstü olduğunda çok büyük görünen protez, kas altında çok daha küçük ve doğal duruyor. inanamıyorum 350-400 cc lerden bahsediyorlar, benim 275 olduğu halde kocaman görünüyor.
Senin kas üstü olduğundan kocaman görünüyordur. Kas altı ve dual planda 275 çok küçük bir ölçü. Ben mesela dual plan istiyom 375 cc den aşağı bana çok küçük olur boyum 174 çünkü.

Y Yokgibiyim evet işte onun için de önermiyorum, kas altına göre çok daha abartlı bir görüntü oluyor. ayrıca ben resmen implantı taşıyormuş gibi hissediyorum. hiç memnun değilim :KK43:

X