- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar dik olmuyor canım, çünkü şu an yukarıda, asıl yerine inince ve yumuşayınca o yapaylık gidecek.hmm herkes öyle diyor cup ölçün değişmez diyor o zaman küçülmeden ziyade yumuşama olup daha doğal göründükleri için mi bize küçülme gbi geliyor acaba şu an dik dik duruyorlar tabi ödemli oldukları için o diklik geçince daha az dikkati çeker diye umuyorum
Bu şartlarda çok büyük protez konulamaz. Yine de derinin esnekliği vs etkili..Bende çok zayıfım ama büyük meme istiyorum,istediğim büyüklükte silikon taktırabilirmiyim acaba?göğüs kafesim de dar ama ,olabilecek en büyük silikonu istiyorum
Bende öyle tahmin ediyorum,sonradan sorun yaşamaktan da korkuyorum ama küçük olursa da mutsuz olurum ,offff!!Bu şartlarda çok büyük protez konulamaz. Yine de derinin esnekliği vs etkili..
Valla ben doktoruma ilk gittiğimde bana gösterdiği resimler arasında incecik,minyon bir kız vardı ve 400 cc takılmıştı.güzeldi ama çok büyük durmuştu bence.kız kendisi öyle istemiş.bazı doktorlar baştan olmaz diyorlar ama,doktora göre de değişiyor bu durum.bir doktor olmaz derse de farklı doktorlarla da görüş benceBende çok zayıfım ama büyük meme istiyorum,istediğim büyüklükte silikon taktırabilirmiyim acaba?göğüs kafesim de dar ama ,olabilecek en büyük silikonu istiyorum
Senin kas üstü olduğundan kocaman görünüyordur. Kas altı ve dual planda 275 çok küçük bir ölçü. Ben mesela dual plan istiyom 375 cc den aşağı bana çok küçük olur boyum 174 çünkü.ben kas üstü hiç önermiyorum. hem implant daha belirgin oluyor hem de dokununca hissedilme ihtimali yüksek. örnek: ben. özellikle operasyondan bir sene sonra artık iyice küçülüp, yerleşince... bir de fark ettim ki kas üstü olduğunda çok büyük görünen protez, kas altında çok daha küçük ve doğal duruyor. inanamıyorum 350-400 cc lerden bahsediyorlar, benim 275 olduğu halde kocaman görünüyor.