Aycey merhaba canim:) p. tesi gunku gorusmeni yazmissin. Kafan karismis dogal olarak. Diklestirme mi sadece silikonla toparlama mi?? Bu noktada karar biraz da sana kaliyor bence. Ama karar vermeden Once aklindaki tum doktorlarla gorus. Buradaki yorumlara fazla takilma. Oemli olan senin kendi verecegin karar. Gorusmelerini tamamla ve neyi isteyip neyi istemedigine sen kendin karar ver bence. Isin icine diklestirme de girince kafa biraz daha fazla karisiyor maalesef
Karin germe hakkinda ise hicbir malumatim yok. Minisi tami nasil oluyor bunun?:)) bilemedim gercekten:)) arastirmaya devam et bakalim ne sonuclar cikacak? Sevgiler. ...
Gulezel merhabalar tatlım Kafa karışıklığım iki doktorun farklı operasyon önerisi şu ana kadar. Tabi ki her doktorun teşhisi farklı, yöntemi farklı. Birkaç görüşme daha yapınca netleşecek diye düşünüyorum . Kendimce ihtiyacım olan hafif bir karın germe operasyonu iki doğum yaptım, 20 kilo aldım hamilelik döneminde, doğal olarak doğum sonrası eski haline dönmedi karnım. Diğeri ise vücut yapıma uyacak şekilde küçük göğüs görünümünden kurtulup daha dolgun göğüslere kavuşmak... Sonrası doktorun uygun göreceği operasyon şekli :44:. Bu arada; Mini karın operasyonu çok fazla sarkma ve yağlanma olmayan vücutlara uygulanıyormuş. Tam karın ise çok aşırı kilo alıp verme durumu sonrası uygulanıyormuş. 12 gün sonra bir doktorla daha görüşmem var. Durmak yok
Kendine iyi bak.. Sevgilerimle