kas zarı altı silikon uygulaması hakkında...

Aycey merhaba canim:) p. tesi gunku gorusmeni yazmissin. Kafan karismis dogal olarak. Diklestirme mi sadece silikonla toparlama mi?? Bu noktada karar biraz da sana kaliyor bence. Ama karar vermeden Once aklindaki tum doktorlarla gorus. Buradaki yorumlara fazla takilma. Oemli olan senin kendi verecegin karar. Gorusmelerini tamamla ve neyi isteyip neyi istemedigine sen kendin karar ver bence. Isin icine diklestirme de girince kafa biraz daha fazla karisiyor maalesef:KK43:
Karin germe hakkinda ise hicbir malumatim yok. Minisi tami nasil oluyor bunun?:)) bilemedim gercekten:)) arastirmaya devam et bakalim ne sonuclar cikacak? Sevgiler. ...

Gulezel merhabalar tatlım :KK34: Kafa karışıklığım iki doktorun farklı operasyon önerisi şu ana kadar. Tabi ki her doktorun teşhisi farklı, yöntemi farklı. Birkaç görüşme daha yapınca netleşecek diye düşünüyorum :KK1:. Kendimce ihtiyacım olan hafif bir karın germe operasyonu iki doğum yaptım, 20 kilo aldım hamilelik döneminde, doğal olarak doğum sonrası eski haline dönmedi karnım. Diğeri ise vücut yapıma uyacak şekilde küçük göğüs görünümünden kurtulup daha dolgun göğüslere :KK9:kavuşmak... Sonrası doktorun uygun göreceği operasyon şekli :44:. Bu arada; Mini karın operasyonu çok fazla sarkma ve yağlanma olmayan vücutlara uygulanıyormuş. Tam karın ise çok aşırı kilo alıp verme durumu sonrası uygulanıyormuş. 12 gün sonra bir doktorla daha görüşmem var. Durmak yok :KK1::KK16:
Kendine iyi bak.. Sevgilerimle :KK16:

henüz ödeme konusunu konuşmadım. ama elbette ki bedavaya yapmayacaktır.
belki bir indirim bilemiyorum:KK43: şuanda kafamdaki soru acaba aynı kişiye yaptırmalımıyım yaptırmamalımıyım. ya da ya ikincisi de istediğimden büyük olursa.. çok zormuş yaa bu işlerr:KK43:(

Merhaba forum da gezinirken gördüm aynı sorunları şu an ben yaşıyorum sizin düşük profil mi kullanılmıştı biraz bilgi verebilirmisinz acaba ve 2kez ameliyat oldunuz mu????bende 2.düşünüyorum da

Ben de kas zari alti yaptiran arkadaslarin profil seklini ve sertligini merak ediyorum. Benim moderate plus olacak sanirim haftaya ameliyat olacagim

arkadaşlık isteğini kabul etmiştim. .fotolara bakmadın sanırım.
Evet daha yeni bakabildim. Valla harika gorunuyorlar, tam da benim istedigim buyukluk. Senin daha onceden gogus dokun var miydi? Benim bayagi var ve 300 ccnin cok iri olmasindan korkuyorum.

Evet daha yeni bakabildim. Valla harika gorunuyorlar, tam da benim istedigim buyukluk. Senin daha onceden gogus dokun var miydi? Benim bayagi var ve 300 ccnin cok iri olmasindan korkuyorum.

çok çok azdı meme dokum. yani yoktu :))
sen cc ye takılma. doktora cup olarak ifade et istediğin meme büyüklüğünü. ya da göğüs üst ölçünün kaç olmasını isterdin? bunları düşün ve söyle doktoruna istediğin büyüklüğü.

Benim kas zari alti oldu. Goruntu 295gr lik protez olmaasina ragmen oldukca tatmin edici. Agri sizi cok olmadi. Kapsulde olusmazsa degmeyin keyfime :)

Käs alti meme operasyonu cok agriyor ve gecmesi zaman aliyor ama Saglam duruyor...

ben de kaz zarı altı yöntemi oldum . ilk 4 gün sıkıntı çektim ondan sonra normale döndüm. ama herkesin ağrı eşiği farklı oluyor sanırım. ama görüntü açısından çok doğal duruyorlar. bence değer:))

bana 325 cc kas zarı altına takıldı. doktorum ben taktırsam ben de kas zarı altı isterim demişti. hem kas üstü hem de kas altının avantajları varmış. benim 2 hafta da ağrılarım bitti, şişler indi, şekil almaya başladı. çok memnunum ben..

Merhaba, ben maalesef kas altı tekniği ile ameliyat oldum ve 203 gunum fakat goruntuden hic memnun değilim, 275 cc takıldı. Kas zarı teknigi ile daha cabuk dogal goruntu alınıyor anladıgım kadarıyla, kaslar kesilmiş oldu bir kez, ben bu tekniği duymamıstım bile. Duysaydım kesin bunu tercih ederdim. Goruntu varsa beni ekleyebilirmisiniz, bu teknikle olan seklin nasıl gorundugunu merak ettim. Benim 275 Mentor, high profil

Benim kas zari alti oldu. Goruntu 295gr lik protez olmaasina ragmen oldukca tatmin edici. Agri sizi cok olmadi. Kapsulde olusmazsa degmeyin keyfime :)

merhaba, kas zarı yontemiyle olan kişilerde nasıl bir goruntu olustugunu merak ediyorum, ben kas altı oldugum icin kasın şişkinliği hala cok fazla .İlerde duzelirse iyi , ama ya duzelmezse diye korkuyorum. Siz ne zaman oldunuz ve ne kadar sure sonra istediğiniz goruntu yu elde ettiniz acaba?

Merhaba, ben maalesef kas altı tekniği ile ameliyat oldum ve 203 gunum fakat goruntuden hic memnun değilim, 275 cc takıldı. Kas zarı teknigi ile daha cabuk dogal goruntu alınıyor anladıgım kadarıyla, kaslar kesilmiş oldu bir kez, ben bu tekniği duymamıstım bile. Duysaydım kesin bunu tercih ederdim. Goruntu varsa beni ekleyebilirmisiniz, bu teknikle olan seklin nasıl gorundugunu merak ettim. Benim 275 Mentor, high profil

Neden memnun degilsin.tam olarak sorun ne

Henüz 23. gününüz ve görüntüden memnun olmamanız gayet normal bir durum.Biliyorsunuz,ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.İlk üç ay şekilleri oldukça garipti,sütyen içine girmeyen,oturmayan,üst kısımları oldukça şiş göğüslerim vardı.Her ameliyattan,teknikten sonra göğüste ödemler oluşur.Bu ödemlerin gitmeside zaman alır.Ben hep yazıyorum,belirtiyorum,sabırlı olun diyorum,ilk 6 aydan önce harika mükemmel görüntüde göğüsler beklemeyin,asla o hali gibi kalmayacaklar,çok değişip güzelleşecekler diyorum ama dinlemiyorsunuz beni.23. günde nasıl kusursuz doğal bir sonuç olabilirki?
Kas zarı altı yöntemine odaklanmışsınız.Ne malum sizin o yönteme uygun bir aday olduğunuz! Kişiye uygun olan yöntem vardır ve o yöntemden başka bir yöntem uygulanırsa sorun yaşanır.Siz sorun yaşamıyorsunuz,bir sorununuz yok aslında.Ödemden kaynaklı olan şekil bozukluğu yaşanan bir komplikasyon değildir! Benim meme dokum vardı o yüzden kas altı yöntemi olmadı bana,kas zarı altı yöntemi uygulandı.Fakat üst kısımda yeterli meme dokum olmadığı için protezimi hissettim! Bu bir komplikasyondur örneğin.Sizde bu yada buna benzer bir komplikasyon yaşayabilirdiniz mesela.Lütfen ameliyat yöntemini siz değil doktorunuz belirlesin diyoruz hep,doktorunuz önersin,sizinde mantığınıza uygun geliyorsa doktorunuzun söyledikleri,size bir sorun yaşamayacağınıza garanti veriyorsa,içinize siniyorsa,birden fazla doktor aynı yöntemi uygun görüyorsa zaten doğru teknik budur diyoruz..Kas zarı altı yöntemi aslında yoktur diyen doktorlar var!Kas üstü ile aynı yöntemdir,kasın üzerindeki o zar asla kastan ayrılamaz,zarar görür,yırtılır diyen doktorlar var!Bunlara ne diyeceksiniz..Zira gerçekten bu yöntem bu kadar mükemmel olsaydı bu yöntemle ameliyat olan kişiler neden sorun yaşıyorlar,neden bu harika yöntemi her doktor yapmıyor ve risk alıp diğer yöntemleri uyguluyor?O zaman tüm doktorlar hastaları sorun yaşamasın diye tüm hastalara kas zarı altı tekniğini kullanırdı! Yurtdışındaki doktorlar bile meme dokusu olmayan hastalarına kas altı tekniği kullanıyor,dikleştirme gereken gögüse en son yapılan toparlama ameliyatlarında bile protez kasın altına koyuluyor.Çünkü en garantili,protezi saklayan,kapsül riski en düşük yöntem KAS ALTI dır..

Size diyeceğim şey her zaman herkese dediğim gibi sabırlı olup beklemeniz.Düzenli olarak doktorunuza gidip kontrollerinizi olmanızdır.Fotoğraflarınızdada garip olan bir durum görmedim.Bu kadar kıssa zamanda gayet güzel duran göğüsleriniz var.Zamanla görüntü çok değişecek,sabırlı olun :KK19:

Henüz 23. gününüz ve görüntüden memnun olmamanız gayet normal bir durum.Biliyorsunuz,ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.İlk üç ay şekilleri oldukça garipti,sütyen içine girmeyen,oturmayan,üst kısımları oldukça şiş göğüslerim vardı.Her ameliyattan,teknikten sonra göğüste ödemler oluşur.Bu ödemlerin gitmeside zaman alır.Ben hep yazıyorum,belirtiyorum,sabırlı olun diyorum,ilk 6 aydan önce harika mükemmel görüntüde göğüsler beklemeyin,asla o hali gibi kalmayacaklar,çok değişip güzelleşecekler diyorum ama dinlemiyorsunuz beni.23. günde nasıl kusursuz doğal bir sonuç olabilirki?
Kas zarı altı yöntemine odaklanmışsınız.Ne malum sizin o yönteme uygun bir aday olduğunuz! Kişiye uygun olan yöntem vardır ve o yöntemden başka bir yöntem uygulanırsa sorun yaşanır.Siz sorun yaşamıyorsunuz,bir sorununuz yok aslında.Ödemden kaynaklı olan şekil bozukluğu yaşanan bir komplikasyon değildir! Benim meme dokum vardı o yüzden kas altı yöntemi olmadı bana,kas zarı altı yöntemi uygulandı.Fakat üst kısımda yeterli meme dokum olmadığı için protezimi hissettim! Bu bir komplikasyondur örneğin.Sizde bu yada buna benzer bir komplikasyon yaşayabilirdiniz mesela.Lütfen ameliyat yöntemini siz değil doktorunuz belirlesin diyoruz hep,doktorunuz önersin,sizinde mantığınıza uygun geliyorsa doktorunuzun söyledikleri,size bir sorun yaşamayacağınıza garanti veriyorsa,içinize siniyorsa,birden fazla doktor aynı yöntemi uygun görüyorsa zaten doğru teknik budur diyoruz..Kas zarı altı yöntemi aslında yoktur diyen doktorlar var!Kas üstü ile aynı yöntemdir,kasın üzerindeki o zar asla kastan ayrılamaz,zarar görür,yırtılır diyen doktorlar var!Bunlara ne diyeceksiniz..Zira gerçekten bu yöntem bu kadar mükemmel olsaydı bu yöntemle ameliyat olan kişiler neden sorun yaşıyorlar,neden bu harika yöntemi her doktor yapmıyor ve risk alıp diğer yöntemleri uyguluyor?O zaman tüm doktorlar hastaları sorun yaşamasın diye tüm hastalara kas zarı altı tekniğini kullanırdı! Yurtdışındaki doktorlar bile meme dokusu olmayan hastalarına kas altı tekniği kullanıyor,dikleştirme gereken gögüse en son yapılan toparlama ameliyatlarında bile protez kasın altına koyuluyor.Çünkü en garantili,protezi saklayan,kapsül riski en düşük yöntem KAS ALTI dır..

Size diyeceğim şey her zaman herkese dediğim gibi sabırlı olup beklemeniz.Düzenli olarak doktorunuza gidip kontrollerinizi olmanızdır.Fotoğraflarınızdada garip olan bir durum görmedim.Bu kadar kıssa zamanda gayet güzel duran göğüsleriniz var.Zamanla görüntü çok değişecek,sabırlı olun :KK19:

Aynen Arzum'a son derece katılıyorum. Ben de ilk başlarda korktum, arkadaşların operasyonlarını elimden geldiğince okudum. Arzum'a danıştım, doktorum ile paylaştım.
Benim kas altı tekniği ile oldu ve buna benim vücudumun verdikleri ile doktorum seçti. Hiç göğüs dokum yoktu, hatta bir sürü meşâkati olmasına rağmen damla tercih etti. Ben doktoruma son derece güvendim ve benim için doğru yöntemi uyguladığına inandım. Ameliyatımın ilk günleri ve şu an ki görünüşleri arasında inanılmaz bir fark var.
Arzum'un da dediği gibi, bu operasyon uzun soluklu. Her geçen ay değiştiğini okudum Arzum'dan ve bende öyle olacağına inanıyorum.
Bence biraz sabır. Hatta çok ilginç bir şey olacak ama benim göğüslerim önce ödemden dolayı şişti, sonra küçüldü gibime geldi, şu anda da büyüdü sanki. İşte bu yavaş yavaş yerine yerleştiği için olduğunu sanıyorum.
Kafanıza bu kadar takmayın, 1 yıl sonrasını sabırla bekleyin, bekleyelim :)
Geçmiş olsun.

mrb kızlar benim ameliyatımda kas altı tekniğiyle gerçekleşti bugün 7. günüm ilk günlere oranla ağrım oldukça azaldı ama ağrı kesici almadan duramıyorum henüz.Ameliyat olduğum gün memelerim mumyalanmış gibiydi benim hiç meme dokum olmadığından doktor kas altı tekniğinin 275 cc doğal olacağını ve kapsül problemimin olmayacağını belirtti.Buraya kadar problem yok ancak gün geçtikçe küçülüyorlar sanki ya da bana öyle geliyor bu durum normal mi

Benim dr muayne sonrasi dual plan yuvarlak koymayi uygun buldu ve 300cc konuldu.Doktoruma neden yuvarlak konuldugunu sordugumda birinci dual plana damla koyarsak üst kismi kas alti olacagi icin damla görüntüsü rahat vermez ama yuvarlak koyarsak üst kismini kastina yerlestirdigimiz icin tam bi damla görüntüsü elde ederiz ve daha dogal olacaktir dedi.ve gercektende öyle oldu cok doğal duruyolar yuvarlak oluncada dönme riski filan ugrasmazsin dedi.kafan rahat olur.yakinda bir ay olacak oldukca doğal duruyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar benimde kas altı 375 cc takıldı tabi kendi göğüsüm de vardı bu gün tam 1 ci haftam ilk 3 gün ağrı vardı ama normale döndüm ve bende sabır lı olalım diyorum şu halde şiş oldukları hali ile bile ben mutluyum acele etmeyelim doktorum önce muayene de sana 350 cc lik takıcam dedi ve denemiş 375 e karar vermiş
Bende arzu ya katılıyorum bence
Stede yeniyim ama her şeyi takip ediyordum kızlar üzülmeyelim şişliklerimiz insin .
Ve bana doktorum bayramın 3 gün itibari ile yüz üstü göğüslerin üzerine yatmaya başlıcaksın dedi en son muayenem de ..
Bende neden die sordum...?
Göğüsler 3 ay içersinde yumuşayıp içeride daha da açılıcak dedi ve silikonun kutusu ve kağıtlarıda bende
Ama hiç kızlardan masaj harici böyle bi şey okumadım ama doktoruma güveniyorum. Sanırım her doktorun metodu farklı. Masaj la bi tarafa az bi tarafa çok uygulama olmasın ve fazla bastırır da kendini çürütebilirsinde dedi bu şekilde eşit olarak kendi kıvamını bulucak dedi.

Karemelo.

X