- Konu Sahibi blackrose82
-
rica ederim canim.
ayy canim benim daha 4 gun olmus sen ameliyat olali...
yuzundeki sisliklere morarmalara sakin aldirma hepsi gececek...
benim 2. ve 3. gunde gozlerim oyle sismisti ki zor aciyordum.
goz cevremde morluk ta vardi.
burnumda agri vardi cunku septorinoplasti olmustum ve uzun bir ameliyat olmustu.
gelismeleri yaz canim.
burnunun guzel olacagindan eminim cunku Ufuk Bey ameliyat etti seni de...
gecmis olsun a.s.
kesinlikle saçma bir soru değil, insanlar işe yaramaz yorumlarını kendine saklamayı bilsin.
bende kesınlıkla sacma bı soru olmadıgının kanaatindeyım :))benımde aklımdan gecıordu bu sorunun cevabı bende 07 temmuzda amelıyat oldum ve ogrenmem gereken cok fazla seyy varrr bana yardım edın kızlarrr benım burnum ve gozlerım cok kasınıooo blackrose beraber asalım mı bu surecıı :)))) destek oluruz bırbırımızeee)
geçmiş olsun canım, benim de acayip kaşınıyor. sanırım yaralar iyileştiği içindir. gerçekten zor bir süreç. tabiki canım benim bereber aşalım. uyuyan güzel bana çok yardımcı oldu sağolsun, burnu da çok hoş. umarım bizim burunlarımız da düşündüğümüzden çooook daha güzel olur kaydirigubbakcemile5
niye sacma olsun kiz bi soru sormus bilmiyosan cevaplama
neden sacma olsun ki??
bence hicte sacma degil
estetikten sonra dikisler, yaralar olunca biyik almak zordur diye tahmin ediyorum
kas bence o kadar zor degildir ama biyik zaten normaldede cok acitiyo
bide estetikli olunca daha zordur
arkadasta ne zaman normale dönülebilicegini sormus
ameliyat olmayan bilemez
kesinlikle bencede...
ameliyat olmayan bilmez yazan sevgili sahisa sen benim olup olmadigimi nerden biliyorsun???????????? ben ameliyat oldum ve iki gün sonra hem kas hemde biyik aldim dikkatli olursan hicbirsey olmaz ama tabi siz daha iyi bilirsiniz kim ameliyat olmus kim ne yapmis. sapka cikartiyorum size ve hala cok sacma bir soru oldugunu düsünüyorum. madem ameliyat olup olmadigimi biliyorsunu ozaman dün kac dilim ekmek yedim söyleyin
kiz soru sormus bilmiyorsan cevaplama diyen sahisada ben cevabi biliyorum ama böyle sacma bir soruya cevap veremem. denersin alinirsa aliniyor alinmazsa alinmaz. cok bilmisler ve miymintilar.
saçma falan deil çünkü bende baya düşündüm sorun olurmu die.
ben 12 gün sora kaşlarımı aldırdım ama dudaklarımın üstü çok şişti bıyıklarımı aldırmadm hala pala bıyıklıyım
bu da ne laylaylom muş herşeye burnunu sokuyo kendini ne sanıyor bilmem ÇOK BİLMİŞ MIYMINTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?