kaş ve bıyık aldırma

anlat bakem canım burnun alcılıyken nasıl dıslerını fırcalıyordun bıde benım burnuma doktorum 2 gun once doy dıe bısı yerlestırdı daha rahat nefes alabılıyım dıee destek olsun dıe kucuk bı parca tamponda yerlestrdı gulemıyorum bılee (((((((

<P><FONT color=magenta><STRONG>canım anlat bakemm nasl dıslerını fırcalıyordun :)) benım doktorum 2 gun once tamponları aldıktan sonra doy dıe bısı yerlestırdı burnuma daha rahat nefes alablıyım dıe ve ufak bı tamponlada destekledı sımdı gulemıyorum bıle salı gunu doktorla randevum var umarım alır ıcındekılerıde rahat bı ohhh ckerım :))) ne zor bı surecmıs yaa</STRONG> </FONT></P>

yok utanirim boyle herkesin icinde olmas
:jeyyar:

evet canim cidden zor bir surec.
o bahsettigin doy denen seyi ilk defa duydum nasil bir sey acaba merak ettim...
gecmis olsun canim

bugün rahatım canım, şişliklerimin çoğu indi, morluklarım sarı renkteler artık :) gerçekten çok zor bir süreçmiş. inşallah sonucu güzel olur kaydirigubbakcemile5

blacrose82'cim canim tesekkur ederim...
eminim seninki de cok hos olacak...
ufuk bey sana nasil bir burun yapacagini soyledi mi?
hani surasi soyle olcak burasi boyle olcak dedi mi ya da sen istedigin burnu ufuk beye tarif ettin mi?
merak ediyorum canim musait oldugun zaman kendini iyi hissedersen biraz anlatir misin?

niye sacma olsun kiz bi soru sormus bilmiyosan cevaplama

ameliyat olmayan bilemez

kesinlikle bencede...

ameliyat olmayan bilmez yazan sevgili sahisa sen benim olup olmadigimi nerden biliyorsun???????????? ben ameliyat oldum ve iki gün sonra hem kas hemde biyik aldim dikkatli olursan hicbirsey olmaz ama tabi siz daha iyi bilirsiniz kim ameliyat olmus kim ne yapmis. sapka cikartiyorum size ve hala cok sacma bir soru oldugunu düsünüyorum. madem ameliyat olup olmadigimi biliyorsunu ozaman dün kac dilim ekmek yedim söyleyin

kiz soru sormus bilmiyorsan cevaplama diyen sahisada ben cevabi biliyorum ama böyle sacma bir soruya cevap veremem. denersin alinirsa aliniyor alinmazsa alinmaz. cok bilmisler ve miymintilar.

Son düzenleme:
hakaret etmeee miymintida ne demek?Ilk kotu yorumu yaparak tartismayi baslatan sensin o yusden artik susmak dusuo sana

e cevap vermissinya iste sengözlerimebaksanab böyle sacma bi soruya -tatlicadiarzu-

arkadaşlar muhatap olmaya gerek olmadığı belli. tabiki merak ettiklerimizi, bilmediklerimizi saygı çerçevesinde sormak ve cevaplamak için burdayız. biz samimi bir ortamda olan muhabbetimize devam edelim :enbuyukkk:

Yazılanları okudumda saka gıbı ya burda sacma sorulardan cok sacma ınsanar var
Sanane kı sacmaysa bısey yazma yanı
Sorunun cevabına gelecek olursak herkesın gecırdıgı amelıyata ve sonrasındakı surece gore degısır
Ben 20 gun sonra ıple aldırmıstım bı problemde olmadı

sitede sorun oldugu icin sistem 16 temmuza geri almis siteyi
yani yorumlar, konular, repler tüm gitmis

laylaylom hanim yine hakaret iceren mesajlar yazmisti
ne yazikki tam o yoruma cevap yazarken site gitti
"ne yazarsaniz yazin önemsemiyorum" yazmisti yorumunda(aklimda sirf bu cümle ve hakaretleri kaldi)
ama bize(oske.06 ve bana) hakaretler savurarak cevap yazdiginiza göre demekki bizi cok önemsiyosunuz
ayrica "her yere yorum yazmasan olmaz" gibi cümlelerde sarf etmis benim icin
pardonda nereye ne zaman ne yazicagimi size mi sorcam????
keyfimin bekcisi degilsiniz heralde
nereye istersem yazarim sizi ilgilendirir mi

saçma falan deil çünkü bende baya düşündüm sorun olurmu die.
ben 12 gün sora kaşlarımı aldırdım ama dudaklarımın üstü çok şişti bıyıklarımı aldırmadm hala pala bıyıklıyım

Kızlar ben "saçmalamaya" devam ederek yanıt vereyim istedim:)

Ameliyatta girmeden önceki günün akşamı aldırdım kaşımı ve bıyıklarımı. Tamponlar çıktıktan 3-4 gün sonra aldırdım. Bir hafta gibi bir süre yani. Ama mimiklerini oynatmamak gerektiğinden dikkatli aldırmak gerek. Ben 4 ay olmasına rağmen hala aldırırken burnuma dokunmasınlar diye uyarıyorum.

sevgiler,

şiş var mı canım yaaa. Sen benim bıyıklı halimi görsen valla erkek girdi içeri dersin. Dayanamadım aldırdım ben bir hafta kadar sonra.

hatta tirnagi kirildigi diye git kendini biyerlerden assa at sekerim
hem sen neden benim buruncumu soktugum yerlere burnunu sokuosun? ama dur kas biyik topigi burasi haklisin simarik kokoslarin en cok ilgilendigi sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…