- Konu Sahibi blackrose82
-
hatta tirnagi kirildigi diye git kendini biyerlerden assa at sekerim
hem sen neden benim buruncumu soktugum yerlere burnunu sokuosun? ama dur kas biyik topigi burasi haklisin simarik kokoslarin en cok ilgilendigi sey.
terbiyesizsin ve saygısızsın sana üzülüyorum senin gibi sokak ağzıyla sana cevap veremiyorum kusura bakma rezil şey
bilmem artik kim basladi sokak agziyla konusmaya. :))) sanami saygi duycam? dünyada olup biteni fazla önemsemeyen birinemi saygi duyacagim. saci basi iyi durmuyor diye dünyasi yikilan birinemi saygi duyacagim??? lütfen daha neleeeeeeeeer. senin gibi zavali bencillerle muhattap bile olunmaz.
hadi simdi git agla zirla dünya güzeli degilsin diye.
ciao.[/QU
ozaman muhattap olma güzelim sen beni nerden tanıyosunda benim hakkımda yorumlar yapabiliyosun ben neymişim öyle vay be bende şaşırdım komik şey seni akşam akşam beni güzel güldürdün hadi canım öptüm seni :)
canim ben biyiklarimi ameliyattan sonraki ikinci haftada aldirmaya basladim.
iple aldirirsan cok acir bence simdilik sirle aldir.
siri surcekler 2 harekette cekcekler hemen hepsinden kurtulcaksin zaten canim.
bunun bir zarari dokunmaz bence.
kaslarimdan cikanlari kendim almistim o zamanlar.
kaslarimin arasi sis oldugu icin normalden fazla aciyordu ama yavas yavas tek tek aldim hic bir sey de olmadi.
simdilik kendin al kaslarini canim. azicik daha zaman gecsin sonra kuafore gider toplarlatirsin guzelce.
bu arada sen ne zaman ameliyat oldun?
olduysan resim yukledin mi????????
bana gelismeleri yaz mutlaka canim
merhaba, ben de 1 ekim'de burun ameliyatı oldum. günlerdir bu kaş bıyık - özellikle de bıyık - meselesinde n'apacağımı düşünüyorum. doktorum bir süre bıyıkları aldırma dedi ama fena haldeyim, en azından bana görebir bayan için gerçekten de sıkıntılı bi' durum. bugün ameliyattan sonraki 16. günüm. daha kaç gün beklemeliyim bilemedim. sizlerin de fikirlerini alabilirsem çok sevinirim. teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?