kaş ve bıyık aldırma

hatta tirnagi kirildigi diye git kendini biyerlerden assa at sekerim :D
hem sen neden benim buruncumu soktugum yerlere burnunu sokuosun? ama dur kas biyik topigi burasi haklisin simarik kokoslarin en cok ilgilendigi sey. :D

terbiyesizsin ve saygısızsın sana üzülüyorum senin gibi sokak ağzıyla sana cevap veremiyorum kusura bakma rezil şey

terbiyesizsin ve saygısızsın sana üzülüyorum senin gibi sokak ağzıyla sana cevap veremiyorum kusura bakma rezil şey

bilmem artik kim basladi sokak agziyla konusmaya. :))) sanami saygi duycam? dünyada olup biteni fazla önemsemeyen birinemi saygi duyacagim. saci basi iyi durmuyor diye dünyasi yikilan birinemi saygi duyacagim??? lütfen daha neleeeeeeeeer. senin gibi zavali bencillerle muhattap bile olunmaz.
hadi simdi git agla zirla dünya güzeli degilsin diye.

ciao.

bilmem artik kim basladi sokak agziyla konusmaya. :))) sanami saygi duycam? dünyada olup biteni fazla önemsemeyen birinemi saygi duyacagim. saci basi iyi durmuyor diye dünyasi yikilan birinemi saygi duyacagim??? lütfen daha neleeeeeeeeer. senin gibi zavali bencillerle muhattap bile olunmaz.
hadi simdi git agla zirla dünya güzeli degilsin diye.

ciao.[/QU

ozaman muhattap olma güzelim sen beni nerden tanıyosunda benim hakkımda yorumlar yapabiliyosun ben neymişim öyle vay be bende şaşırdım komik şey seni akşam akşam beni güzel güldürdün hadi canım öptüm seni :)

Sayın Üyeler,
birbirinize saygı duymayabilirsiniz ama site kurallarına saygı duymak zorundasınız...

Saygısızlık,hakaret,ikili tartışmalar yasaktır.

e bıyığı bi süreliğine sarartın bence
kaş zaten sorun olmaz da bıyığı sarartın.zaten çok ince kaybolur
sonra da düzelince alırsınız

canim ben biyiklarimi ameliyattan sonraki ikinci haftada aldirmaya basladim.
iple aldirirsan cok acir bence simdilik sirle aldir.
siri surcekler 2 harekette cekcekler hemen hepsinden kurtulcaksin zaten canim.
bunun bir zarari dokunmaz bence.
kaslarimdan cikanlari kendim almistim o zamanlar.
kaslarimin arasi sis oldugu icin normalden fazla aciyordu ama yavas yavas tek tek aldim hic bir sey de olmadi.
simdilik kendin al kaslarini canim. azicik daha zaman gecsin sonra kuafore gider toplarlatirsin guzelce.
bu arada sen ne zaman ameliyat oldun?
olduysan resim yukledin mi????????
bana gelismeleri yaz mutlaka canim

merhaba, ben de 1 ekim'de burun ameliyatı oldum. günlerdir bu kaş bıyık - özellikle de bıyık - meselesinde n'apacağımı düşünüyorum. doktorum bir süre bıyıkları aldırma dedi ama fena haldeyim, en azından bana göre :( bir bayan için gerçekten de sıkıntılı bi' durum. bugün ameliyattan sonraki 16. günüm. daha kaç gün beklemeliyim bilemedim. sizlerin de fikirlerini alabilirsem çok sevinirim. teşekkürler.

Ya bu önemli bir konu saçma diyen arkadaş zaten kendi saçmalara karışıp kaybolmuş :) boşverin..ben de şunu merak ediyorum sirle yüz aldırmak ne kadar mümkün burun ameliyatı olmuş biri için? Benim deviasyon ameliyatıyla estetik biarada yapıldı bir de..Bi tarafım daha şiş ayrıca..Ne yazık ki bir zamanlar kayınvalidem olan cadoloz kendine müşteri kazandırmak için nerdeyse tüm yüzümü sirle almıştı kuaföründe :/ ben de mecburen devamında o zmandan beri evde sir kavanoz ağdam ve makinem var ..onunla alıyorum kaç senedir..Allahından bulsun başıma bela etti ..şimdi evlenicem nasıl başederim bilmiyorum da her 3 haftada bir :/ ..yani bu durumda ben 2 haftalık ameliyatlıyken ağda yapıştırıp çekersem birşey olur mu burnum kayar mı eğilir mi acaba ? Bi fikri olan varsa benimle paylaşsın lütfen ..ailemle Adana'ya gidicez nişanlım görecek beni tüylü :) o şekilde karşısına çıkmak istemiyorum..ya da sarartmak en iyisi mi 1 ay dolana kadar ne dersiniz kızlar ???

aynı sorun şimdi bende de var minik minik çıktı bıyıklarım sürekli aynaya baktığım için de iyice gözüme batıyor sarartmak en mantıklısı sanırım çünkü güvenip de aldıramam

Sarartmak tamam da uzamış kılı sarartsan da göze batmaz mı acaba ?? :/ Sir yapıştırıp çekmek acaba burnu nasıl etkiler ?? Bilen kimse yok mu?? :53:

merhaba, ben de 1 ekim'de burun ameliyatı oldum. günlerdir bu kaş bıyık - özellikle de bıyık - meselesinde n'apacağımı düşünüyorum. doktorum bir süre bıyıkları aldırma dedi ama fena haldeyim, en azından bana göre :( bir bayan için gerçekten de sıkıntılı bi' durum. bugün ameliyattan sonraki 16. günüm. daha kaç gün beklemeliyim bilemedim. sizlerin de fikirlerini alabilirsem çok sevinirim. teşekkürler.

Tatlım sana ameliyat olduktan kaç gün sonra görüştüğünde bi süre bıyık aldırma dedi doktorun ?? Yani o bi süre ne kadarlık bir süreydi??Doktora sordun mu canim??

kuaförde ne olduğunu düşün böyle çekince dudağın hafif de olsa kalkıyor özellikle dudağın tam ortasında böyle iyice bastırıp burun kenarındaki kılı da almaya çalışıyorlar yok yok hiç almayayım :) babanın ya da eşinin bıyık makası varsa minik ya onlar kısaltabilirsin aslında çok çok rahatsız ederse

Merhaba kızlar ya ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu ve ben hala bıyığımı aldırmadım pala Remzi gibiyim yav :( korku oluştu sanki ağda yüzüme değse burnuma bişey olacak düşecek diye korkuyorum :// ne dersiniz haklı mıyım yoksa abartıyor muyum????:43:

canım hafif hafif cımbızla kendin alsana ben öyle yapmıştım ağda gerçekten zarar verebilir zaten şiş ve üst dudak hareket ettirilmemesi gerek

buda gönderi sayısnı doldurmak için :)

Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır. :))))

Aldırabilirsin bıyıklarınıda dikkat et alan kişinin eli çarpabilirr kanama olur kayma olur sorun yaratır güvendiğin bildiğin dikkat edebilcek birine aldır bence bişi olmaz..

benim 2 ay bir hafta oldu ameliyat olalı bugün kuaföre gittim kaş bıyık aldırmaya ama alırken iki kaş arasını ve burun kanatlarının hemen altndaki kılları iple bastırarak aldı. Elini kolunu hiç değmedi ama korktum yine de. pufff :))

Back
X