kaş ve bıyık aldırma

bazen okadar sacma sorular soruluyorki kafamçokkarıştı

neden sacma olsun ki??
bence hicte sacma degil
estetikten sonra dikisler, yaralar olunca biyik almak zordur diye tahmin ediyorum
kas bence o kadar zor degildir ama biyik zaten normaldede cok acitiyo
bide estetikli olunca daha zordur
arkadasta ne zaman normale dönülebilicegini sormus

aynen öyle..ayrıcada çok güzel bi konuya değinmiş bence arkadaş..bunu bende öğrenmek istiyorum..1 ay oldu ve kaş bıyık fora kaş dediğiniz gibi tek tük çıkanlar alınırda..benim asıl problemim bıyıklar :1ninca::1ninca::1ninca::bbo: babam ve erkek kardeşimle yarışıyorum son günlerde :1rolleyes: tecrübeli arkadaşlar bizimle bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz..

canim ben biyiklarimi ameliyattan sonraki ikinci haftada aldirmaya basladim.
iple aldirirsan cok acir bence simdilik sirle aldir.
siri surcekler 2 harekette cekcekler hemen hepsinden kurtulcaksin zaten canim.
bunun bir zarari dokunmaz bence.
kaslarimdan cikanlari kendim almistim o zamanlar.
kaslarimin arasi sis oldugu icin normalden fazla aciyordu ama yavas yavas tek tek aldim hic bir sey de olmadi.
simdilik kendin al kaslarini canim. azicik daha zaman gecsin sonra kuafore gider toplarlatirsin guzelce.
bu arada sen ne zaman ameliyat oldun?
olduysan resim yukledin mi????????
bana gelismeleri yaz mutlaka canim

bence de soru hiç saçma değil.çok da gerekli. ayrıca burası forum.tabiki paylaşılacak.

bana gelince ... benim ameliyatıma 1 ay 5 gün oldu.ve hala almadım. kuaförde aldıracağım.

kaşımı aldırmadım çünkü kaşımı kendim alırken bile gözümden yaşlar geliyor. dahası kaş alma boyunca hapşuruyorum.Dolayısıyla burun ameliyatı olan biri ha afadersiniz hönkürmüş ha hapşurmuş.. arada hapşuruluyor tabi ama özellikle hapşuracağımı ve sürekli üst üste hapşuracağını bile bile de aldırmak olmaz herhalde.

ayrıca yüzde şişlikler olabiliyor. kaşta yanakta.. bence kaş bıyık almak ameliyat olana göre değişiyor ama 3-4 haftadan önce almamak en doğrusu. Uyuyan güzel in dediği gibi tek tük alınabilir.. ama mümkünse bekletmek en iyisi.. tabi bence...

Son düzenleme:
kızlar ameliyattan ne kadar sonra kaş ve bıyık aldırmaya başladınız

kesinlikle saçma bir soru değil, insanlar işe yaramaz yorumlarını kendine saklamayı bilsin.

ben ameliyatımdan hemen önce kaş ve bıyık aldırmıştım sorun olmasın diye. ameliyattan yaklaşık 20 gün sonra da tekrar aldırdım ama alan kıza defalarca söyledim kesinlikle elinin burnuma hiç ama hiç değmemesini. o da değmedi. bi sorun yaşamadım. ama çok dikkatli olmak lazım ufak bi darbe bile o zamanlarda tehlikeli.

Son düzenleme:
canım ben amelıyatımdan 2 hafta sonra almıstım bana kalsa almazdım aslında cunku kası alırken amelıyat oldugunu soylememe ragmen ufak caplı elı degıyordu burnuma kaslarımı alan kadının .. ben dugun oldugu ıcın mecburen aldırmıstım bence 1ay beklenmelı

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. ben de ameliyattan önce aldırdım ama bıyıklarım çıkmaya başladı. ne zaman aldırabilirim diye tecrübelilerden bilgi almanın saçmalık olduğunu düşünmüyorum

uyuyanGüzel öncelikle sana çok teşekkür etmek istiyorum.çünkü ameliyattan önce bana çokyardımcı oldun.beni nelerin beklediğini, neler yaşayacağımı adım adım anlatmıştın,oyüzden çok zorlanmadım. canımben 6 temmuzda oldum. doktorumuz aynı. bu aralar biraz sıkıntılı geçiyor ama kısa bir süre sonra toparlarım ve fotolarımı eklerim. gelişmeleri de yazarım mutlaka kaydirigubbakcemile3

rica ederim canim.
ayy canim benim daha 4 gun olmus sen ameliyat olali...
yuzundeki sisliklere morarmalara sakin aldirma hepsi gececek...
benim 2. ve 3. gunde gozlerim oyle sismisti ki zor aciyordum.
goz cevremde morluk ta vardi.
burnumda agri vardi cunku septorinoplasti olmustum ve uzun bir ameliyat olmustu.
gelismeleri yaz canim.
burnunun guzel olacagindan eminim cunku Ufuk Bey ameliyat etti seni de...
gecmis olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…