Çook geçmişş olsun darısı başımaBen de 1,5 ay önce oldum kas üstü. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim
Teşekkür ederim :) ameliyattan uyanınca gerginlik hissi oldu,3-4 gün kollarımı kullanmakta zorlandım. Sonrasında 1 hafta sonra bantlarımı aldılar, yaraya kolay iyileşmesi için krem kullanmaya başladım ve masaja başladım,1 hafta sonrasında bütün ağrım sızım geçmişti. Şuan ise sanki yaptırmamışım gibi rahatlık açısından. Hala spor sütyeni kullanıyorum. Doktorum kas üstüne yeterli meme dokum olduğu için karar verdi. zaten kas üstü kas altına göre daha kısa sürede iyileşiyor çoğu zaman ve ağrısı da daha az oluyor. Size de şimdiden hayırlı olsun :)Çook geçmişş olsun darısı başıma ☺ Ameliyat sürecin nasıl geçti biraz bilgi verirmisin ? Birde kas üstünü neye göre karar verdi doktorunuz.
Çook teşekkür ederim peki bi kaç sorum daha olucak. Kas üstü olduğunda ağırlık aşşa doğru çektiğinden normale göre daha hızlı sarma meydana geliyormuş doğrumu ? Birde duşarıdan nasıl duruyo acaba ele geliyormu çok silikon?Teşekkür ederim :) ameliyattan uyanınca gerginlik hissi oldu,3-4 gün kollarımı kullanmakta zorlandım. Sonrasında 1 hafta sonra bantlarımı aldılar, yaraya kolay iyileşmesi için krem kullanmaya başladım ve masaja başladım,1 hafta sonrasında bütün ağrım sızım geçmişti. Şuan ise sanki yaptırmamışım gibi rahatlık açısından. Hala spor sütyeni kullanıyorum. Doktorum kas üstüne yeterli meme dokum olduğu için karar verdi. zaten kas üstü kas altına göre daha kısa sürede iyileşiyor çoğu zaman ve ağrısı da daha az oluyor. Size de şimdiden hayırlı olsun :)
Daha benim de 1,5 ay olduğu için hala dokundugumda sertlik hissediyorum ama burdaki taktıralı uzun süre olmuş arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla çok doğal duruyor. Sarkma olayında da kas üstü veya kas altı farketmez zaten silikonda sarkma olmaz ama göğüsler büyüdükçe veya yaş ilerledikçe veya kilo verildiği taktirde göğüs slikonlu veya silikonsuz sarkar. Kas üstü veya altı olmasının sarkmada çok farkettireceğini sanmıyorum açıkçası :)Çook teşekkür ederim peki bi kaç sorum daha olucak. Kas üstü olduğunda ağırlık aşşa doğru çektiğinden normale göre daha hızlı sarma meydana geliyormuş doğrumu ? Birde duşarıdan nasıl duruyo acaba ele geliyormu çok silikon?
Yaa çok içimi rahatlattınızDaha benim de 1,5 ay olduğu için hala dokundugumda sertlik hissediyorum ama burdaki taktıralı uzun süre olmuş arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla çok doğal duruyor. Sarkma olayında da kas üstü veya kas altı farketmez zaten silikonda sarkma olmaz ama göğüsler büyüdükçe veya yaş ilerledikçe veya kilo verildiği taktirde göğüs slikonlu veya silikonsuz sarkar. Kas üstü veya altı olmasının sarkmada çok farkettireceğini sanmıyorum açıkçası :)
Vardı ama malesef site yenilendiğinde gitti bütün fotoğraflar, umarım düzelir yakındaYaa çok içimi rahatlattınızUmarım bende istediğim görüntüye kavuşurum fotoğrafınız varmı en azından duruşunu göriyim. Bende ilerleyen zamanlarda fotoğraf koymayı düşünüyorum.
Sağlık olsunVardı ama malesef site yenilendiğinde gitti bütün fotoğraflar, umarım düzelir yakında
merhaba; 2,5 ayda ne kadar yumaşadılar peki..dokunan biri sizce silikon olduğunu anlarmıBenim de kas üstü 2 buçuk ay oldu gayet iyiyim :)
Birinin anlayıp anlamayacağını sizin endişeleriniz arasında olmamalı bence, eğer ki siz kendiniz dokunduğunuzda silikona dokunmanın sizi kendi bedeninizden uzaklaştıracağınızı düşünüyorsanız başkadır ama esasında sizin bedeniniz ve eğer siz bu implantı bedeninize taktırmayı uygun görmüşseniz isterse dokunulduğunda hissedilsin yani o da karşı tarafın sorunudur. Ben ameliyatımın son günü vazgeçtim mesela vücudumda bi implantla yaşamaya hazır olmadığından ve o zamana kadar ağzını açmamış olan erkek arkadaşım da bir memenin silikonlu olduğunu genelde anladığını ve ne kadar süre geçese de silikonu ayırt edebildiğini söylemişti, asıl memedekinden farklı oluyormuş. Yıllar geçse de anlar mısın ya da yaptırdığını bilmeden dokunduğunda anlar mıydın dediğinde hepsini yaşadığını ve anladığını söyledi, bikaç yıl geçince anlaşılmıyomuş aynı doğalmış gibi duruyo diyolar ama kendilerini kandırıyorlar dedi. Ben yaptırsaydım da bunların hiçbirini söylemezmiş mesela hatta o da dermiş duymak istediklerimi sonuçta ameliyatı olduktan sonra aa olmamış demek olmaz ama biz hiçbi estetiği başkasını memnun etmek için olmuyoruz, eğer ki endişeniz kendinizi rahatlatmaktan ziyade eşinizi/partnerinizi memnun etmekse boşverin bence hiç girişmeyin o işe çünkü önünü alamazsınız ama hayır ben kendim için yaptırıcam ama karşı tarafı da düşünüyorumsa düşünmeyin siz kendiniz için silikonu uygun gördüyseniz karşı tarafın hiçbi söz hakkı yokmerhaba; 2,5 ayda ne kadar yumaşadılar peki..dokunan biri sizce silikon olduğunu anlarmı
Yumuşadılar ama öyle yumuş yumuş değil normal bir meme gibi ilerde ne olur bilmiyorum 1 yıla kadar yolu var tam oturup yumusamasi için suan anlar bence anlasilmasi da sorun değil zaten dikiş izleri var çok rahat uyuyorum hiç bir acı sızı yok penye atlet kullanıyorum günlük hayatta daha ne olsun bu rahatlik paha picilemezmerhaba; 2,5 ayda ne kadar yumaşadılar peki..dokunan biri sizce silikon olduğunu anlarmı
ya merhaba ben 2 gün önce kas üstü 375 cc high profile taktirdim lakin cok yukarda sanki double buble olmus gibi hissediyorum sizin de böyle oldu mu olduysa ne zaman indi aşağıBen de 1,5 ay önce oldum kas üstü. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim
Merhaba. Benim de inanılmaz yukardaydı ilk günler. Şimdi hala tam göğüs sarkıklığı yok ama baya bir aşağı indilerya merhaba ben 2 gün önce kas üstü 375 cc high profile taktirdim lakin cok yukarda sanki double buble olmus gibi hissediyorum sizin de böyle oldu mu olduysa ne zaman indi aşağı
ne kadar zamanda indi ve ne kadar zamanda agrilariniz gecti acaba benim hala ağrım var ve dikiş yerlerim ağrıyor iltihap falan kaptı diye korkmaya başlıyorum anlamıyorum da aldiran falan olmus silikonlari burda okudum. salı günü ise dönmem gerekiyor ama bu gidişle dönemeyeceğim herhalde çevremde hiç olanda yok kimseye de soramıyorumMerhaba. Benim de inanılmaz yukardaydı ilk günler. Şimdi hala tam göğüs sarkıklığı yok ama baya bir aşağı indiler
Ben bir hafta sonra günlük işlerime dönebilmiştim. Göğüsler de 1. Aydan sonra inmeye başladı ama dediğim gibi şuan 2,5 ay oldu yani dikler hala çok olmasa da. Ağrılar da birinci haftadan sonra azalmıştı. Merak etmeyin hepsi geçiyor :)ne kadar zamanda indi ve ne kadar zamanda agrilariniz gecti acaba benim hala ağrım var ve dikiş yerlerim ağrıyor iltihap falan kaptı diye korkmaya başlıyorum anlamıyorum da aldiran falan olmus silikonlari burda okudum. salı günü ise dönmem gerekiyor ama bu gidişle dönemeyeceğim herhalde çevremde hiç olanda yok kimseye de soramıyorum
MERHABA NERDE AMELIYAT OLDUNUZ ACABA. DOKTOR VE FIYATLAR HAKKINDA BILGI VEREBILIR MISINIZ. AYRICA AMELIYAT SONRASI NE KADAR SUREDE TOPARLANABILDINIZ ACI AGRI COK OLUYOR MUBen de 1,5 ay önce oldum kas üstü. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim
Merhaba Dr. Barış Keklik’e ameliyat oldum. Her şey dahil 14000 tl ödedim. 1 hafta sonrasında ağrılarımın çoğu gitmişti ve 1. Aydan sonra unuttum bile ameliyat olduğumu. Şuan neredeyse 3 ay oldu ve tamamen salmasalar da kendilerini baya doğallaştılar, doktorumdan da çok memnunum ilgi alakasından.MERHABA NERDE AMELIYAT OLDUNUZ ACABA. DOKTOR VE FIYATLAR HAKKINDA BILGI VEREBILIR MISINIZ. AYRICA AMELIYAT SONRASI NE KADAR SUREDE TOPARLANABILDINIZ ACI AGRI COK OLUYOR MU