- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
NORMALDE 81 cmdi doğal yollarla birz büyüdüler yağ falan işte ama artık yapmadığım için geri sönmeye başladılar zaten 85cm geçici yani yine 81-82 olucaklar yapmadığım içinMeme ölçün 14 cm, benim ameliyatla o kadar oldu, bence gayet de memen varmış. Buna zaten kas altı olmaz kolay kolay, double bubble görüntüsü oluşabilir.
Sen o şekilde mutlu değilsen yaptır tabi ama benim sadece 4 cmdi, senin kadar olsa ben yaptırmazdım sanırım..NORMALDE 81 cmdi doğal yollarla birz büyüdüler yağ falan işte ama artık yapmadığım için geri sönmeye başladılar zaten 85cm geçici yani yine 81-82 olucaklar yapmadığım için
canım b kup ols yaptırmam ama a kup ve mutsuzumSen o şekilde mutlu değilsen yaptır tabi ama benim sadece 4 cmdi, senin kadar olsa ben yaptırmazdım sanırım..
Benim de 3 cm aradaki farkSen o şekilde mutlu değilsen yaptır tabi ama benim sadece 4 cmdi, senin kadar olsa ben yaptırmazdım sanırım..
Bizimki tam bir gereklilik..Benim de 3 cm aradaki farkAmeliyattan sonra bile o kadar büyümez galiba benimkiler
Canım dokum var ama görünüş küçücük yani yoksa niye uğraşiyim kiBenim de 3 cm aradaki farkAmeliyattan sonra bile o kadar büyümez galiba benimkiler
Benimkide bana göre gereklilikBizimki tam bir gereklilik..
İnşallah hepimiz istediğimiz görüntüye ulaşırızBenimkide bana göre gereklilik
Zaten dokusu olanlarda protez harika duruyor. Sanki hep senleymiş gibiCanım dokum var ama görünüş küçücük yani yoksa niye uğraşiyim ki
yok be top gibi durmaz kas altı..Zaten dokusu olanlarda protez harika duruyor. Sanki hep senleymiş gibiama ben de nasıl duracak bilmiyorum... Inşallah top gibi durmaz
inşallahhhhhİnşallah hepimiz istediğimiz görüntüye ulaşırız
Benim 8 cm fark vardı ama 3.5 yıl emzirmeden dolayı gevşek ve sönük olduğundan kötü bir görüntü vardı gerçektenBizimki tam bir gereklilik..
Ya benim fark 10 cm üzerinde ama gayette küçükler yani o yüzden fARka takılı kalmamak lazım benim kalçalarım dolgun belkide zapzayıf birinde bu fark çoktur ama bana yetmiyo ayrıca 21yaşımda olmama rapmen sarkık yapıları varBenim 8 cm fark vardı ama 3.5 yıl emzirmeden dolayı gevşek ve sönük olduğundan kötü bir görüntü vardı gerçekten
Ben de kas üstü kas zarı altı oldum dr biraz dokun var kasları boşa kesmiş oluruz dedi görüntü de gayet güzel oldu 250 CC takıldı ancak kas zarı olmasından mi bilmiyorum ama alt kısımlarda hissizlik oldu benim zamanla düzelir sanırım gerçi kas altında da oluyor bazen bir yıla kadar geri gelebiliyormus bakalım bekliyor iki buçuk ay oldu daha
O takma tekniğine bağlı benim dr dekolte istersen üstten firlayacakmis gibi yaparım ama o kısım derimizin en ince olduğu kısım olduğu için hissedilebilir ve doğal durmaz dedi bende yok öyle fırlamasin deyince o zaman doğal akışında yerlestirecegim dedi ve tam kendi dokumun altına koydu hissetmiyorum o yüzden ama hiç dokusu olmayana uygun değildir tabiiCanim hayirli olsun memislerin. Peki bisey sorcam bende kasaltindan cok korkuyorum ama bir videoda bir doktor kas üstü olunca dokundugunda silikonu hissettigini soylemisti. Sen nasil hissediyorsun ?
Senin dokun nasildi ? Yani mesela benim destekli 75i doldurmuyor ama benim avcumu dolduruyor ellerim küçük ama. Sence dokum varmidir pek anlamiyorm bu doku işinden deO takma tekniğine bağlı benim dr dekolte istersen üstten firlayacakmis gibi yaparım ama o kısım derimizin en ince olduğu kısım olduğu için hissedilebilir ve doğal durmaz dedi bende yok öyle fırlamasin deyince o zaman doğal akışında yerlestirecegim dedi ve tam kendi dokumun altına koydu hissetmiyorum o yüzden ama hiç dokusu olmayana uygun değildir tabii
Cm olarak yazarsan daha iyi anlarım mesela benim göğüs altı 73 tu göğüs 81-82 geliyordu yani arada 8-9 cm fark vardı 75 a doluyordu cm olarak aradaki farkı yazarsan yorumlayabilirimSenin dokun nasildi ? Yani mesela benim destekli 75i doldurmuyor ama benim avcumu dolduruyor ellerim küçük ama. Sence dokum varmidir pek anlamiyorm bu doku işinden de