- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
burdayım canommm..valla kırrmızılar gelmedı hala....yarın kan vercem vakalım....gebelık yoksa adet sökücü aldırcam
ebbicimm hayırlı haberlerini bekliyoruzz kuzum hadi sevindirici bi haber ver bizeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım canommm..valla kırrmızılar gelmedı hala....yarın kan vercem vakalım....gebelık yoksa adet sökücü aldırcam
Merhaba kızlarrr :)
Bir sorum olacaktı cvplarmısınız?
daha öncede buraya yazmıştım bu ay doktora gittiğimde yumurta oluşmamış demişti.
ama adetim 2 gün gecikti yumurta olmadığından dolayı adet gecikir mi?
moralim çok bozuk hanımlar . Bugün adetimin gecikmesinin 13. günüydü bir ümit geç döllenme mi acaba diye beklerken bu sabah kırmızı kartı yedim
geçen ayda 4 gün gecikmişti. 13 gün ne demek ya
bittikten sonra doktordan randevu alıcam . Benim hiç gecikmem olmazdı son 2 aya kadar. çok düzenli olurdum adet günlerim.
Ama 3 aydır çalışmaya başladık ama durum bu işte .
var mı bu durum başına gelen hiç hanımlar . Kendimi nasıla vutucam ben ya
nasıl yanı olusmamıss adetın kacıncı gunu gıtmıstın doktoraaa
Cnm benim de adetlerim çok düzenliydi ama bebek çalışmalarına başladığımızdan bu yana adetim bir kaç gün öne kaydı. Daha da öemlisi 5 gün süren adetim 2-3 güne kadar azaldı, miktarı da azaldı ve adetten önce birkaç gün süren ve beni ümitlendiren kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı. Şu an adetime 2-3 gün var, henüz leke falan da yok... Bu ay da adet olursam doktorumdan randevu alacağım. Şunu söyleyebilirim ki forumlarda okuduğuma göre bebek çalışmalarına başlayan çok kişide bu tür düzensizlikler oluyor.
Cnm benim de adetlerim çok düzenliydi ama bebek çalışmalarına başladığımızdan bu yana adetim bir kaç gün öne kaydı. Daha da öemlisi 5 gün süren adetim 2-3 güne kadar azaldı, miktarı da azaldı ve adetten önce birkaç gün süren ve beni ümitlendiren kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı. Şu an adetime 2-3 gün var, henüz leke falan da yok... Bu ay da adet olursam doktorumdan randevu alacağım. Şunu söyleyebilirim ki forumlarda okuduğuma göre bebek çalışmalarına başlayan çok kişide bu tür düzensizlikler oluyor.
nasıl yanı olusmamıss adetın kacıncı gunu gıtmıstın doktoraaa
Kızlar herkese merhaba.. Batım 4 ocaktı bugün kan tahlili yaptırdım. 3566 çıktı ve hamileyim:)
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...
adet günü bu kdr çok beta hcg çıkmaz tatlım ya :s bi yanlışlık olmasın 7 haftalık hamilelerin 1500 zor buluo 35.66 olmasın kağıtta yazan sonuç illa ki hamilesin gözün aydın sağlıkla kucağına almanı dilerim ama 3566 değer 10 hftalık gebelerin değeri oluyor ancak
Canım tahlil sonucumda öyle yazıyor. arada virgül nokta birşey yok. 3-4 hafta 500-10000 4-5 hafta 1000-500000
şuanda sen bnm hesabıma göre 4,5 haftalıksın canım ilginç geldi bikaç arkadaşa daha danış değerini bakalım çoğul gebelikte olabilir ama çoğul gebeliği olan bikaç arkadaş tanıorum onların 5 haftalıkken 220 300 arası idi hcg si mesela bnm adetimden 2 gğn önce 116ydı cnm inş çok bebiş vardır şöyle 3üz 4üz hatta 5iz ne güzel bi arada çıkardı :)
kızlar adetime 2 gün kala test yaptım negatif çıktı bugün adet günüm ama adet olmadım..kasıl ağrım var göğüsler ağrıyor sizce hala hamile olma ihtimalim varmıdır.....bide yaptığım test ucuz idrar testlerindendi
Helena nsılsın, nasıl gidiyor hamilelik ?? :))