Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Düşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum

Düşük över rezervi yumurta sayı ve kalitesinde sorunla bu süreçte olan var mı acaba. Üçüncü transfer denemem olucak ama umutsuzum
Canım.Ben yaşamıyorum ama yaşayan arkadaşım vardı. Suan bebisiyle birlikte. Güzel düşün güzel olsun canım.

Bu iş hiç belli olmuyo canım bnm tanıdıgım 3 yumurtası cıktı 3 ü döllendi ikiz bebek dogurdu.. umudunu kaybetme

Yasın kaç canım? Kaç folikul gorunuyor sag ve solda toplam?
33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degil

33 yaşındayım. 3 toplama yapıldı toplam 3 embriyo oluştu ama beşinci güne gidecek üçüncü gün donduruldu. Kalır mı kaç tane kalır şu an belli degil
Canım hiç canını sıkma 3. Gun 5. Gun diye eger genetıgı normalse 3 5 farketmıyo. Gecen ay ki transferde 3 lerden dolu tutan var. Benım 5. Gun emb tutmadı su an 3. Gun denıcem

3. Gün embriyosu da tutuyor cNım nasibinde varsa olacaktr. Rabbim. Emeğini boşa çıkarmasın.. Benim 5.gundu ama olmadi

Canım hiç canını sıkma 3. Gun 5. Gun diye eger genetıgı normalse 3 5 farketmıyo. Gecen ay ki transferde 3 lerden dolu tutan var. Benım 5. Gun emb tutmadı su an 3. Gun denıcem
Genetiğe gitmedi yaşın çok büyük değil genetiğe gerek yok dedi hoca. İnşallah sizin için de hayırlı güzel sonuçlar olur.

Merhaba nar suyu iyi geliyor diye biliyorum bir araştır istersen

1 tane olsun sağlıklı olsun canım. Sakın kötü düşünmee iyi düşün stres yapmaa rabbim yardımcımız olsun

Ben varım canım amh 0.03 ama şuan 2 dondurulmuş embriyom var. Eğer inanırsan herşey münkün. Ben tedaviye başlamadan dervital macun kullandım ve inan hiç inanarak kullanmadım fakat çok iyi geldi yumurta gelişimi ve kalitesi için bir araştır istersen. Ve mucizelere inan

Genetiğe gitmedi yaşın çok büyük değil genetiğe gerek yok dedi hoca. İnşallah sizin için de hayırlı güzel sonuçlar olur.
Yok canım genetiğe gtmedi degıl zaten olay embrıyonun tutmaması genetiği bozuk olunca oluyo rahım embrıyoyu direk dısarı atıyo ya da ilk 2 ayda atıyo. Yaş olarak banada demedi doktorum genetık test ama zaten emb saglıklı ise tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…