- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
Benim de 4 kasımda kontrolum var. Estrofem kullaniyorum. Basın ağrıyor mu benim basim da agri yaptiBende varım3. Tane 6. Gün kaliteli embriyom var suan estrofem kullanıyorum regliyim 5 kasımda kontrolüm var transfer tarihi belli olucak çok çok heyecanlıyım pembiss123 bu ay transfer olucakları listelesen nasıl olur
Anladım canım inşallah sağlıklı olur.Yok canım genetiğe gtmedi degıl zaten olay embrıyonun tutmaması genetiği bozuk olunca oluyo rahım embrıyoyu direk dısarı atıyo ya da ilk 2 ayda atıyo. Yaş olarak banada demedi doktorum genetık test ama zaten emb saglıklı ise tutuyo
Evet baktım eşim aldı bikac gündür iciyorum. Teşekkür ederimMerhaba nar suyu iyi geliyor diye biliyorum bir araştır istersen
Evet baktım eşim aldı bikac gündür iciyorum. Teşekkür ederimMerhaba nar suyu iyi geliyor diye biliyorum bir araştır istersen
Allah büyüktür inşallah hayirlisiyla. Benim de üç tane dondurulmuş var. Üçüncü gün embriyosu şu andaBen varım canım amh 0.03 ama şuan 2 dondurulmuş embriyom var. Eğer inanırsan herşey münkün. Ben tedaviye başlamadan dervital macun kullandım ve inan hiç inanarak kullanmadım fakat çok iyi geldi yumurta gelişimi ve kalitesi için bir araştır istersen. Ve mucizelere inan
Bende de bazen yapıyor. Bı de aç aldığımda midem bulanıyorBenim de 4 kasımda kontrolum var. Estrofem kullaniyorum. Basın ağrıyor mu benim basim da agri yapti
Hiç bir ağrısı olmadı bende aşılamada da kullanmıstım o zaman da hiç bi sıkıntım yoktu şimdi de çok şükürBenim de 4 kasımda kontrolum var. Estrofem kullaniyorum. Basın ağrıyor mu benim basim da agri yapti
Birden oluşan bir agri yaşadım ya çok kötüydü. Agri kesici aldım yani. Sen çok sanslisin o zaman. Aman nazar degmesinHiç bir ağrısı olmadı bende aşılamada da kullanmıstım o zaman da hiç bi sıkıntım yoktu şimdi de çok şükür
Bazen olursa sorun olmaz da hergün yaparsa sorun olur iste. Senin kontrol ne zaman canimBende de bazen yapıyor. Bı de aç aldığımda midem bulanıyor
Estrofem kullandım 10 gün yarın kontrole gidicemBazen olursa sorun olmaz da hergün yaparsa sorun olur iste. Senin kontrol ne zaman canim
Hadi bakalım transfer tarihi belli olur inşallahEstrofem kullandım 10 gün yarın kontrole gidicem
Canım estrofem baş ağrısı yapar. Yeni mi başladın. Vücut alıştıktan sonra geçiyorBenim de 4 kasımda kontrolum var. Estrofem kullaniyorum. Basın ağrıyor mu benim basim da agri yapti
Nar suyu gerçekten işe yarıyor canım şifa olsun inşallahEvet baktım eşim aldı bikac gündür iciyorum. Teşekkür ederim
Evet canim bugün ikinci gunum. Ay inşallah yaCanım estrofem baş ağrısı yapar. Yeni mi başladın. Vücut alıştıktan sonra geçiyor
Bir hafta kadar anca alışıyor vücut canım. Transferden Sonra devam ediyoruz kullanmaya çünkü gebelik olursa da devam ediceksij insallahEvet canim bugün ikinci gunum. Ay inşallah ya
Ay inşallah canim . .2 embriyo konulacak. 5. Gün embriyosu. Gebelik olsun da basim agrisin tekBir hafta kadar anca alışıyor vücut canım. Transferden Sonra devam ediyoruz kullanmaya çünkü gebelik olursa da devam ediceksij insallah
Aynen canım bu işte baş ağrisi masum kalır zaten bir sürü zorluktan geçiyoruz buraya gelene kadar. İlk denemen mi canım. Umarım ikiis de tutar bir taşla iki kuş olurAy inşallah canim . .2 embriyo konulacak. 5. Gün embriyosu. Gebelik olsun da basim agrisin tek
Evet canim ilk denemem. 2.5 aydır adet olmuyordum. Bu adet canımdan can aldı. Allahtan eşim yanimda da yemeğimi temizliği mi yaptiAynen canım bu işte baş ağrisi masum kalır zaten bir sürü zorluktan geçiyoruz buraya gelene kadar. İlk denemen mi canım. Umarım ikiis de tutar bir taşla iki kuş olur
Kesinlikle öyle canım. Güzel haberi alınca tüm agrilari unutucaz insallahEvet canim ilk denemem. 2.5 aydır adet olmuyordum. Bu adet canımdan can aldı. Allahtan eşim yanimda da yemeğimi temizliği mi yaptiama bu ağrıları çekerken güzel günler için diyorum kendime
Sen hangi asamadasin canimKesinlikle öyle canım. Güzel haberi alınca tüm agrilari unutucaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?