• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş kontürü yardım!

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Muallimemektepli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
41
22
18
Arkadaşlar dün kaş kontürü yaptırdım dün ve gerçekten hiç mutlu değilim. Tüm o masum ifademi aldı çok koyu ve kalın oldular. Daha önce yaptıran arkadaşlar renk atcak mı? Atsa bile ne kadar sürecek genel olarak bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar 3. Günündeyim. Yavaş yavaş oturuyor evet ama renk hala çok koyu. Bu geçecek mi yoksa bu renkte mi kalacak? Bilgisi olan arkadaşlar Bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar 3. Günündeyim. Yavaş yavaş oturuyor evet ama renk hala çok koyu. Bu geçecek mi yoksa bu renkte mi kalacak? Bilgisi olan arkadaşlar Bilgi verebilir mi?

Normalde ilk yapılan rengin 2-3 ton daha az koyusu ana renginiz olacak.Kesin rengini görmek için 1 hafta kadar beklemeniz gerekiyor.Bu arada kabuklanmanın ve soyulmanın kendi kendine olmasına izin verin.Kabukları koparmayın.Gün içerisinde vaselin sürün ...İlk hafta olan renk ve kalınlık aldatıcı olabiliyor onu dikkate almayın...

Normalde ilk yapılan rengin 2-3 ton daha az koyusu ana renginiz olacak.Kesin rengini görmek için 1 hafta kadar beklemeniz gerekiyor.Bu arada kabuklanmanın ve soyulmanın kendi kendine olmasına izin verin.Kabukları koparmayın.Gün içerisinde vaselin sürün ...İlk hafta olan renk ve kalınlık aldatıcı olabiliyor onu dikkate almayın...
Evet gerçekten şu anki haline bayıldım yaptıracak olanlara da bilgi olsun 1 2 haftaya renk oturuyor ve çok doğal duruyor size de çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 😊

Abla kipriğe de yapılıyormuş bir bilgin var mı, o da kaş gibi iğne ile mi yapılıyor?

Abla kipriğe de yapılıyormuş bir bilgin var mı, o da kaş gibi iğne ile mi yapılıyor?

Lunya' cığım ,bu konuda bir tecrübem yok maalesef.Ama bildiğim kadarı ile kirpik alt ve üst diplerine kalıcı makyaj uygulaması yapılıyor...Yüzümüzde makyaj yaparken kalem kullandığımız her bölgeye kalem yerine kalıcı makyaj yapılıyor....

Lunya' cığım ,bu konuda bir tecrübem yok maalesef.Ama bildiğim kadarı ile kirpik alt ve üst diplerine kalıcı makyaj uygulaması yapılıyor...Yüzümüzde makyaj yaparken kalem kullandığımız her bölgeye kalem yerine kalıcı makyaj yapılıyor....

Kirpik lifting yapılırken kirpik botoks da deniyor, müşteri isterse boyuyorlar kirpikleri. Rimelli gibi oluyor, odur sanırım.

Dipliner diyor sanırım, istiyorum yaptırmak ama kirpik dibine iğne ile oluyorsa bu korkutuyor göz çok hassas. Tecrübeli birini de bilmiyorum ki nasıl oluyor öğreneyim

Back