Merhaba bende bundan 1 sene once microblading yaptirdim hem cok kalin oldu hemde iki taraf birbirini tutmuyor ifadem mahvoldu bende hala arasttiriyorum siz sildirdiniz mi?ben de yaptırdım ve çok pişman oldum... renk değil de kalınlığı arttı. bakışlarım ifadem değişti. çok çok üzgünüm. yok mu hal çaresi?
Merhaba kil tekniğiyle kas yaptırdım bugün ve su an acayip kalın ve siyah duruyor. Recep ivedik gibiyim. Yok mudur bunun bir çaresi lütfen yardım edin. Su değmesin dediler ama yikasam geçer mı ki. Off çok canım sıkkın. Su anki halinin resmini atıyorum.
Merhaba kil tekniğiyle kas yaptırdım bugün ve su an acayip kalın ve siyah duruyor. Recep ivedik gibiyim. Yok mudur bunun bir çaresi lütfen yardım edin. Su değmesin dediler ama yikasam geçer mı ki. Off çok canım sıkkın. Su anki halinin resmini atıyorum.
Merhaba, ben de 2 gün önce yaptırdım..çok mutsuzum recep ivedik gibi oldum kalın ve çirkin aynaya bakmak istemiyorum.Merhaba bende bundan 1 sene once microblading yaptirdim hem cok kalin oldu hemde iki taraf birbirini tutmuyor ifadem mahvoldu bende hala arasttiriyorum siz sildirdiniz mi?
1,2 ayda kendine gelir kaşların...o kadar kötü degil bence...2. Rötüşe gitme eger koyu geliyosa...ben 2. rötüşü yaptırmadım bu yüzden...pigmenti iyi ayarlayamaya biliyorlar..benimde ilk aylar koyuydu...simdi tam oturdu yüzüme..
merhaba şimdi memnun kaldınız mı ? o kadar uzun süre oldu düzeldi mi ?tskMerhaba kil tekniğiyle kas yaptırdım bugün ve su an acayip kalın ve siyah duruyor. Recep ivedik gibiyim. Yok mudur bunun bir çaresi lütfen yardım edin. Su değmesin dediler ama yikasam geçer mı ki. Off çok canım sıkkın. Su anki halinin resmini atıyorum.
Hayır düzelmedi. İlk günler de kalın ve siyah sonra yeşerdi. Şimdi ayten kömürcü ye silme işlemine gidiyorum. Nasıl yaptılarsa 2 seans oldu hala geçmedi.merhaba şimdi memnun kaldınız mı ? o kadar uzun süre oldu düzeldi mi ?tsk
Bende dün yaptırdım çok pişmanım.. İlk çizdiği gayet güzeldi, sonrası bana göre bi facia, sarışınım kaşlar siyah ve kalın oldu. Nasıl kurtulabilirim bilmiyorum. Kaş kontur silme kremleri gördüm nette, işe yarar mı ki?
Son durumunuz ne nolur cevap verin. 3 ay oldu yaptirali geciyomu sildirdinizmi. Bununla yasayamiyorum suanki durumum oyle kotuki psikolojim bozuldu demek cok hafif kalirMerhaba bende bundan 1 sene once microblading yaptirdim hem cok kalin oldu hemde iki taraf birbirini tutmuyor ifadem mahvoldu bende hala arasttiriyorum siz sildirdiniz mi?