Ecem kalicimi yaptordin yoksa gecicimi bide boya cok onemli dovme boyasiysa zamnla ya kirmizilasiyo yada yesilimsi bi renk oluyo fakat gecici yani 2 yillik yptirdiysan zamanla zaten silik belli bile olmayan yenilenmeye ihtiyac duyulan bir renk kaliyo umarim kalici dovme boyasi degildir yinede moralini bozma zamanla yikandikca acilir diye dusunuyorum yeni yapilmisligininda etkisi vardir kabuk attiktan bikac jafta sonra renk acilir...
ben de yaptırdım ve çok pişman oldum... renk değil de kalınlığı arttı. bakışlarım ifadem değişti. çok çok üzgünüm. yok mu hal çaresi?
ben de yaptırdım ve çok pişman oldum... renk değil de kalınlığı arttı. bakışlarım ifadem değişti. çok çok üzgünüm. yok mu hal çaresi?
Cnma uzulme yebi yaptirdigin icindir benim 3 4 sene oldu renkten eser kalmadi silindi kalemle boyuyorum suan kimsede anlamiyo silik bir renk kaldi cok cok az uzerinden geciyorum hatlarin ama ben silindigi icin uzgunum abartiya ka
Cnm hemen silinmiyo malesef ama aradan 2 3 yil sonra zamanla renk tamamen siliniyo cok cok az kaliyo bnm suan oyle silik olan rengin uzerinden kalemle geciyorum ama yaptirdigim gunde dogal bir boyama yapilmisti tekrar ayni kisiyi bulamiyorum malesef bi arkadasim yaptirdi onunkide silindi 2 yil oldu boyasi coj kotu oldugu icin suan silik kirmizi bir renk kaldi cok kafana takma bild8gim kadariyla rengi silen uzerinden iyi bir teknikle boyama yapan yerler mevcut
sen kime yaptırmıştın? doğal boyamadan kastın nedir? kalıcı kaş boyası ve dövme boyası farkından bahsediyorsan bana uygulanan da kalıcı kaş boyasıydı.
arkadaşın kendi haline mi bırakmıştı kaşlarını rengi geçsin diye, yoksa silme işlemi yaptırdı da mı kırmızı bir renk kaldı. ben bir sene dahi bekleyemem çünkü tek sorun renk değil, kaşlarımı kalınlaştırdı ve ifademi değiştirdi. işlem yaparken hiç fikrimi almadı. insan bir ayna tutturur değil mi? hakkımı helal etmiyorum. paramla rezil oldum. üstelik sildirme işlemi istediğimi söyledim. randevu alacaktım, defalarca aramama rağmen ne telefonu açtılar ne de döndüler.
undan sonraki yazılarında noktalama işaretlerini kullanır mısın? çok karışık olmuş....Cnm once kaslarini normal bi goz kalemi gibi seklini cizdi bu sekilde olucak dedi bende evet tamda istedifim dedi basladi dovme makinasiyla boyamaya rengide birlikte karar verdik 2 seansta tuttu benimki cilt kabul etmedi yuzumde gunese cikma kabugu kaldirma bepanten vs 1 ay sonra tam renk oturdu dogal bi goruntu olustu ama arkadasim yaptirdi onunkide silindi 2 sene oldu kipkirmizi oldu cunku firsat sitesinden almis 100tlye dandik bir boyayla yapildi.ben referansi unlulrden olusan birine yaptirmistim 3 sene once 600 dolara yapti suan bende bulamiyorum kendini soran cok kisi oldu.fakat silen bi yer karsida bir sitede gordum sok oldum silip yetine cojta guzel bir teknikle las yapmis kil teknigoyle senin icin arastiricam bulabilirsen sana ozelden yazicam cnm inslh sskntin cozulur iyi gclr