benim cidden bir kaç tel kaşım çıktı. hiç çıkmayan yerlerde. kaşlarımı annem alır benim. inanamıyor hala. ben de inanamıyorum. sarımsağı bana o söyledi zaten. bir arkadaşının kızının kaşları dökülmüş. doktor da sarımsakla ovun demiş. kızın kaşları geri çıkmış. hiç olmayan kaşı çıkarmyabilir diyordum ama çıkardı resmen. kaşlarım o kadar seyrek ki bir tel fazldan çıksa anaşılıyor. yanılıyor olamayız. ama bir sorun var sarımsağı düzenli yapamıyorum. bir hafta yaptım.şu anda devam edemiyorum. inşallah önümüzdeki hafta sarımsağa tekrar başlayacağım. bademyağınu sorunsuz olarak sürekli kullanıyorum ama. kulak çöpüyle sürüyorum gece. sen de yap canım. inşallah hayalimizdeki kaşlara kavuşacağız.malesef aynı problem bende de var
kumralım ve kaşlarım çok açık renk.. alıp küstürmekle de alakası yok zaten doğru düzgün kaşım küçükken de yokmuş şekil vermek için aldım ve böyle de kaldı, tuhaf gelebilir ama ben jilet bile vurdum kaşlarıma ama hiçbir artış olmadı.
şimdi akşamları yatarken hint yağı sürüyorum, kaş ve kirpikler için fırçalı şekilde satılıyordu ve faydası olduğu söylenir.. çok düzenli kullanmıyorum sıkıldığım için, bir artış yok şimdilik, hiç kaş çıkmayan yerler var hatta
kaşlar gözleri ortaya çıkarıyor daha kalın olmasını istiyorum, saçlarım sarı olduğu için boyayamıyorum da.
sarımsağı denicem..
ya da ektirmeyi araştırıcam artık.
kalıcı makyajda yaptırabilirsiniz kılzar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?