• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş kalınlaştırmak isteyenler buraya

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben 6 ay kullandım susam yagı..2-3 ay hınt yağı..bende hıç ıse yaramadı...çıkmadı sarımsak suruyorum 10 gun oldu..sankı o çıkarıyor yenıden kaslarımı yaa...

sarımsak çok faydalı 2 kez uyguladım hemen çıktı sanırım sende geç tepki vermiş sarımsağı sür kurusun sonra 10 15 dk sonra ılık zeytinyağı sür bunu gece yap ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi çıkarıyor 1 hafta bunu yaparsan işe yarıyor ben devam edemedim ama tekrar yapcam inşaALLAH sende dene mutlaka çıkarıyor he bide 1 hafta düzenli sürdün çıkmadı sakın bırakma 2 hafta yap mutlaka çıkar

evet ben de geçen gün birinden duydum. bir hastalık nedeniyle tüm kaşları dökülmüş. sarımsak sürün demiş doktorlar. çıkmış kızın kaşları. ama dediğim gibi zaten var olup da dökülen kaşı çıkarmasıyla hiç çıkmamış kaşı çıkarması aynı olmayabilir. inşallah çıkarır yaa. yine de umudumu yitirmiyorum.

hiç farketmiyo benim kaşlarım o kadar seyrek ki ve sarılar bildiğimiz kötü duruyor sarımsak hem olmayan yerlerde çıkarır hem olupta dökülenleri vede siyahlaştırıyorda ben memnunum :)

Malesef benim de kaşların çok seyrek. Başkalarına bakıp imreniyorum. Ben sarımsağı yapmıştım. Eğer hassas bir tene sahipseniz kesinlikle denemeyin. Ben de kocaman kocaman yaralar oluştu. 2 ay güneş gözlüğümde yapışık gezdim. :50:Saklayamıyorsun da berbat bir durumdu. İşte bile gözlüğümü çıkarmadım. Uyarmak istedim sizleri. Şu an hiç Kaş aldırmıyorum. Bıraktım iyice kendi haline. Bakalım nolcak. Kaş Farı ile kapatıyorum. Doğal duruyor.

kızlar çok seyrek ve çok çirkin kaşlarım var. burdaki forumlarda okuduğum bir kaç yöntemi birleştirip uygulamaya başladım. sizinle de paylaşmak istedim.
1. akşam yatarken badem yağı sürüyorum şu ucu pamuklu çubuklarla. iyice yediriyorum.
2. sabah kalkınca yine biraz badem yağı sürüyorum.
3. sonra ilerleyen saatlerde bir sarımsağı ikiye kesip badem yağını çıkarmadan (zaten onun çoğu emilmiş oluyor) kaşlarımı bu sarımsakla ovuyorum. (çok kötü kokuyor. allahtan evdeyim şu aralar. bunu bir iki hafta uygulayabileceğim ancak)
4. sarımsaktan bir kaç saat sonra da nivea krem sürüyorum kaşlarıma. bildiğimiz klasik niveadan.
henüz iki gündür uyguluyorum bunları. şimdilik pek bir şey farketmedi. gelişmeleri paylaşırım. sizin de işe yarayan formülleriniz varsa paylaşın lütfen.

konu hortlasın :)) tam 7 sene olmuşş :)))) ama aynısını ben yapıyorum denebilir. sarımsak sürüp saatler sonra yaglı krem sürüyorum baska tavsiyesi olan var mı :)

Yaaa.valla ilk defa duydum saolun.peki dokulen yerden tekrar cikarirmi bu yontem
hayır canım sanmıyorum
bu krem amacı sürekli nemli tutup kıl kökünün beslenmesi ve daha kolay deri üzerine çıkması..
yeni kök için sarımsak kullanmaktan başka çare yok gibi

Ya benim de kaşlarım çok seyrek kaş farıyla doldurmak istiyorum ama ya yapay durursa diyorum, bugün essence ınkini alıp bir deneyeceğim umarım güzel olur. ama sürekli de bunu kullanmak istemiyorum ben de sarımsağa başlayacağım kızlar ama bir hafta sonra okul açılıyor o kadarcık sürede de çıkamaz sanırım :(

Hangi yöntemlerle fayda gördünüz bende kaslarimi gürlestirmek ardindan düzeltmak istiyorum.

Back