Göz Makyajı Kaş kalınlaştırmak isteyenler buraya

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben 6 ay kullandım susam yagı..2-3 ay hınt yağı..bende hıç ıse yaramadı...çıkmadı sarımsak suruyorum 10 gun oldu..sankı o çıkarıyor yenıden kaslarımı yaa...

sarımsak çok faydalı 2 kez uyguladım hemen çıktı sanırım sende geç tepki vermiş sarımsağı sür kurusun sonra 10 15 dk sonra ılık zeytinyağı sür bunu gece yap ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi çıkarıyor 1 hafta bunu yaparsan işe yarıyor ben devam edemedim ama tekrar yapcam inşaALLAH sende dene mutlaka çıkarıyor he bide 1 hafta düzenli sürdün çıkmadı sakın bırakma 2 hafta yap mutlaka çıkar

hiç farketmiyo benim kaşlarım o kadar seyrek ki ve sarılar bildiğimiz kötü duruyor sarımsak hem olmayan yerlerde çıkarır hem olupta dökülenleri vede siyahlaştırıyorda ben memnunum :)

Malesef benim de kaşların çok seyrek. Başkalarına bakıp imreniyorum. Ben sarımsağı yapmıştım. Eğer hassas bir tene sahipseniz kesinlikle denemeyin. Ben de kocaman kocaman yaralar oluştu. 2 ay güneş gözlüğümde yapışık gezdim. Saklayamıyorsun da berbat bir durumdu. İşte bile gözlüğümü çıkarmadım. Uyarmak istedim sizleri. Şu an hiç Kaş aldırmıyorum. Bıraktım iyice kendi haline. Bakalım nolcak. Kaş Farı ile kapatıyorum. Doğal duruyor.

konu hortlasın :)) tam 7 sene olmuşş :)))) ama aynısını ben yapıyorum denebilir. sarımsak sürüp saatler sonra yaglı krem sürüyorum baska tavsiyesi olan var mı :)

konu hortlasın :)) tam 7 sene olmuşş :)))) ama aynısını ben yapıyorum denebilir. sarımsak sürüp saatler sonra yaglı krem sürüyorum baska tavsiyesi olan var mı :)
Krem derken.el kremimi.daha cok dokmesin

Yaaa.valla ilk defa duydum saolun.peki dokulen yerden tekrar cikarirmi bu yontem
hayır canım sanmıyorum
bu krem amacı sürekli nemli tutup kıl kökünün beslenmesi ve daha kolay deri üzerine çıkması..
yeni kök için sarımsak kullanmaktan başka çare yok gibi

Ya benim de kaşlarım çok seyrek kaş farıyla doldurmak istiyorum ama ya yapay durursa diyorum, bugün essence ınkini alıp bir deneyeceğim umarım güzel olur. ama sürekli de bunu kullanmak istemiyorum ben de sarımsağa başlayacağım kızlar ama bir hafta sonra okul açılıyor o kadarcık sürede de çıkamaz sanırım

Hangi yöntemlerle fayda gördünüz bende kaslarimi gürlestirmek ardindan düzeltmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…