• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş kalınlaştırmak isteyenler buraya

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben hint ve badem yağını karıştırıp hergece sürüyodum çok iyi gelmişti.artık kullanmıyorum aynı karışım kiprikler içinde çok etkili ;)

slmlarrrr bende kaşlarımın kenarlarını kalınlaştırmak istiyorum ama sarımsak falan sürmek istemiyorum sonra kokuyu çıkartamam sürsemde nasıl uygulucam bilmihyorrmmm yada krem sürmek iyi gelirmi acebaa:28:

bende kaslarimi cok ince aliyordum ama simdi artik kalin istiyorum ve cikmiyorlardii ..sonra 2hafta tatilim vardi her aksam oturup tv bakarken sarimsagi ortadan kestim kaslarima sürdüm 10dk falan. bunu hergün uyguladim sonuc iyidii hemen kaslar cikti. ama istedigim kadar cikmadi cünki daha fazla uygulayamadim tatilim bitti ve artik yapamiyorum calistigim icin yani koku falan yapar diye korkuyorum. Dünde hint yagi aldim onuda denerim ilerleyen günlerde

Sarımsak gerçekten etkili kızlar, gerçi ben denemedim ama yakın arkadaşım çok ince kaş almaktan dolayı kaşları küsmüştü... sarımsak kürünü uyguladı ve eskisinden de gürleşti.. benimde kaşlarım arasında ufak bir dengesizlik var ve doğal durması için toz gibi kaş boyaları var... fırça yardımı ile sürüyorum ve doğal duruyor... tavsiye ederim

bu kadar yagla falan ayrı ayrı ugrasacagınıza mavalanın double lash ürününü kas ve kirpikler icin tavsiye ederim her aksam yatmadan sürün 2 ayda degisikligi cok net farkediceksiniz

kızlar benimde kaşlarım çok seyrek köye gittiğimizde bir teyze demişti ki bir gece ceviz bir gece fındık yakıp sür onun torunu da sarışındı kaşları çok cılızmış onun kaşlarını öyle çıkardığını söyledi. gerçekten gördüğümde kaşları gayet iyiydi. 15 günden sonra etkiyi görürmüşüz.

Son düzenleme:
MALZEMELER
1 kutu bepantene iğne
4-5 diş sarımsak
Has zeytinyağı
YAPILIŞI
Macun kıvamına gelecek şekilde ayarlayıp eski bir ilaç kutusuna koyup buzdolabında saklayın.
Akşamları bir parça pamuk yardımıyla kaşlarınıza yedirin.
Saça da kullanabilirsiniz.

Benimde kaşlarım seyrek yıllardır yapmadığım kalmadı badem yağı sarımsak hatta jiletle kestim bile
hiç birşey olmadı bende gürleşmesini isterdim yukardaki tarafi kullanmaya başladım isterseniz sizde deneyin mantıklı geldi bana özellikle bepantene iğne netice ne olur bilmiyorum=) denemekte fayda var:66:

kızlar çok seyrek ve çok çirkin kaşlarım var. burdaki forumlarda okuduğum bir kaç yöntemi birleştirip uygulamaya başladım. sizinle de paylaşmak istedim.
1. akşam yatarken badem yağı sürüyorum şu ucu pamuklu çubuklarla. iyice yediriyorum.
2. sabah kalkınca yine biraz badem yağı sürüyorum.
3. sonra ilerleyen saatlerde bir sarımsağı ikiye kesip badem yağını çıkarmadan (zaten onun çoğu emilmiş oluyor) kaşlarımı bu sarımsakla ovuyorum. (çok kötü kokuyor. allahtan evdeyim şu aralar. bunu bir iki hafta uygulayabileceğim ancak)
4. sarımsaktan bir kaç saat sonra da nivea krem sürüyorum kaşlarıma. bildiğimiz klasik niveadan.
henüz iki gündür uyguluyorum bunları. şimdilik pek bir şey farketmedi. gelişmeleri paylaşırım. sizin de işe yarayan formülleriniz varsa paylaşın lütfen.

benimde aynı durumum vardı herşeyi denedim yoğurt bile sürdüm hatta jileti vurdum 1 yıl evvel 6 aya yakın kendine gelmedi( asla asla önermem) yine de inceydi hep inceydi sonra ygs vesilesiyle kaşları boşverdim sınav geçince aa baktım orman gibi olmuş kısacası kaşlarını kendi halinde bırakığında hiç birşey sürmeden etmeden kendisi çıkıyor bu 10 günde oldu annem dedi epey kalınlaşmış diye bende resimlere baktım bu muydu dedim okadar üzüldüm kendimi paraladım :D

Son düzenleme:
MALZEMELER
1 kutu bepantene iğne
4-5 diş sarımsak
Has zeytinyağı
YAPILIŞI
Macun kıvamına gelecek şekilde ayarlayıp eski bir ilaç kutusuna koyup buzdolabında saklayın.
Akşamları bir parça pamuk yardımıyla kaşlarınıza yedirin.
Saça da kullanabilirsiniz.

Benimde kaşlarım seyrek yıllardır yapmadığım kalmadı badem yağı sarımsak hatta jiletle kestim bile
hiç birşey olmadı bende gürleşmesini isterdim yukardaki tarafi kullanmaya başladım isterseniz sizde deneyin mantıklı geldi bana özellikle bepantene iğne netice ne olur bilmiyorum=) denemekte fayda var:66:

bende jilet vurduğumda gürleşeceğini düşünmüştüm cımbızla alaydım daha hızlı büyürdü bir kere 6 ayda insan içine cıkabilecek kadar büyüdü ve asla kalınlaşmamıştı

kızlar ben çoktandır sadece tatlı badem yağını kullanıyorum kulak çöpüyle her gece yatmadan önce kaşıma sürüyorum ve şuan kaşlarım sık çok güzel görünüyolar ben badem yağını bırakmayı düşünmüyorum bunu herkes öneriyo zararı yok aksine besliyo dökülmeyi kesmedi diye düşünmeyin uzun süre kullanmanız gerekiyo ara sıra dökülme bazen seyrelmeler olabilir ama tekrardan sıklaşıyo bence her gece yatmadan önce uygulayın derim ben

kızlar ben çoktandır sadece tatlı badem yağını kullanıyorum kulak çöpüyle her gece yatmadan önce kaşıma sürüyorum ve şuan kaşlarım sık çok güzel görünüyolar ben badem yağını bırakmayı düşünmüyorum bunu herkes öneriyo zararı yok aksine besliyo dökülmeyi kesmedi diye düşünmeyin uzun süre kullanmanız gerekiyo ara sıra dökülme bazen seyrelmeler olabilir ama tekrardan sıklaşıyo bence her gece yatmadan önce uygulayın derim ben

ne kadar kullandınız badem yagını bende kullanıyorum dun kuaförüm dırek sarımsak sür dedi o saç kıran olmus ne ılaclar kullandım cıkmadı ama duzenlı sarımsak sürdüm cıkarttı dedı bende basladım sarımsaga ama badem yagınıda bırakmıyorum ıstıyorumkı hemen gürlesınnn...

ben cam bir kapta sarımsak dişi ve badem yağını karıştırıp kulak temizleme çubuğuyla kaşıma sürmüştüm bir süre...
kesinlikle çıkmayan yerde yeni bir kaş çıkışı sağlamıyor veya en azından benden öyle oldu ancak mevcut kaşlarınızı sağlamlaştırıyor gürleştiriyor diyebiliriz ihtiyacınız olan var olanı korumaksa uygulamanızı tavsiye ederim

ben yaklaşık 4 yıldır kaşlarımı alıyordum ama artık tamamen doğal haline bırakmaya karar verdim.neredeyse 4-5 aydır hiç ellemedim.çok zor oldu ilk başta çirkin bir görüntü oluyor sanki almayı unutmuşsun gibi.ama çok yerde seyreklik var özellikle sol kaşım ölmüş diyebilirim.dün gece badem yağı sürdüm ve sabah kalktığımda inanamadım.yeni çıkanların hepsi uzamış ve ölü dediğim yerlerde de kısa kısa kaşlar çıkmaya başlamış.bende 1 uygulamada çok iyi etki verdi badem yağı.sabahta sarımsak sürdüm kaşıma bakalım nolacak :52: :34:

Kişiden kişiye değişebiliyor o seyrek yerlerin dolması..Ben ilk kaş alanın kurbanıyım!!!, kalın ve kuyruklu kaş yapım vardı, bi toplatalım dedık abartısız Adile Naşitin kaşına dönmüştü .. :S Ne bir kuyruk! Ne kalınlıkkk küsme dıye buna denır dedım.
5 yıldır kaş aldırdım (o bes yılda nerelere gıtmedım kı :((( ) gerci şuan aldırmıyorum denmez ama son duragım ebedı durak olmustu.. sızde duyarsınız kuaforlerden yok kalın kas ıyıdır yapacam edecem dıe fıssssss..Ama bu daha masasına oturur oturmaz dedı..Senın kas yapın şöle bu kas ne bole sana bu gitmez içimden dedim ki ahhhh bir anlatabilsem ..... İşe düzgün kas aldırmakla basladım yani (küsmüş olan kaşlarım da olmasına rağmen) bana çıkacak demiştı 1 yıla yakın oraya gıdıorum toplam 4 5 sefer gıtmısımdır. amaaaaa bunun yanındaa kuaforun onerdıgı tüp nıveayı kasıma sürmemi istemişti, çünkü kuru olmasın nemı olupta cıksın dıe.. bndee ayrıca hındıstan cevızı yagı, hınt yagı, kakao yagı, susam yağı karıstırıp aksam yatmadan önce sürüyorum .. ah keske duzenlı kullansam coktan kıllanırdımmm. böle bı durumu paylasmak ıstedımm..

AYRICAAA SİZE BU KAŞ KÜSMÜŞ ARTIK ÇIKMAZ DİYEN KUAFÖRLERİNİZE GİTMEYİN .... PABUCUNU DAMA ATIN ONLARIN HEPSİNİ ;)

Son düzenleme:
kızlar badem yağı var olan kaşları gürleştirir, sarımsak ise YENİ KAŞ çıkartır yani olmayan yerlerde. ben sarımsak yağı sayesinde hem kaş hemde saçlarımı gürleştirdim. kokusu berbat, annem her seferinde söyleniyo yine evi kokuttun diye:) ama bence değer;)

benim de çok bozuldu, geri de gelmiyor. :( ebru şallı gibi kaş mı ektirsem diye düşündüm ama fırça gibi duruyor o nedenle ondan da vazgeçtim. makyaj yaptığım zaman göz farıyla boyuyorum, doğal duruyor.

Back