EEEE deniyen yokmu
ayni derrt bendede var kaslarimin yarisi yok denilecek kadar az.
ve biraz dokulme vardi sarimsak yagi suruyorum aklima gelince bugun bi baktim yeni kaslar geliyo bide gorumcemin kiprikleri dokulmustu yilan yagini kullanmaya basladi hem uzun hemde gur oldular kaslarinada kullandi bende kullanacagim
valla kızlar kirpik falan demişiniz kirpik için mucize acıbadem kremi ciddi sölüyorum yalnız çok az kullancaksınız kulak temzileme çubuğla kirpiklerinize az miktarda değdirceksiniz,2 günde fışkırtıo valla kirpiklerimi vazgeçilmes oldu acıbadem kremim benimkaş için vazelin falan denmiş,benimde kaşlarım çok az ve seyrek hiç almıom desem yeridir küsler epeydir bana,bu acıbadem kreminin içinde vazelinde var bende kaşlarımada acıbadem kremini sürmeye başlıcam
merhabalar hatunlar...
bende bir kuaför yüzünden kaşlarım ip gibi kalmıştı ve sonrasında bir türlü iki kaşım eşitlenmiyordu. sol kaşım çıkmıyordu sağ uzuyor solda hareket yok meğersem küsmüş bana. çörekotu yağı, zeytin yağı, sarmısak her şeyi denedim bana mısın demedi ama sihirli formulü bir kuagörden öğrendim nivea krem şu an kaşlarım eski günlerine döndü mutlaka tavsiye ederim. mavi kutuda olan yağlı krem nivea harika sonuç verdi...kalınlaştırmak için her gün sürebilirsiniz hem zararsız hem de kokusu yönünden bi sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?