Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaş kalınlaştırma çözümleri ararken buraya gelip bakardım. sonucu gördüğüm için artık yazabilirim yine ne varsa badem yağında var arkadaşlar. yalnız, kalınlaştı ama seyrekliği gitmedi maalesef. hint yağını düzensiz daha önce denemiştim, onu da düzenli deneyip buraya yazacağım. olmazsa hem istediğim şekli vermek için hem de sıklaştırmak için uygun olduğum bir dönem kaş ektirmeyi düşünüyorum :)
Ayy benimde 2 yildir kusen yerlerim var, cok ince kaslarim. Bi yag aldim, rus mali sac, kas ve kirpik icinmis. Gece yatarken onu suruyorum.
Sabah kalkinca da mavi kutu nivea krem suruyorum. Onunda tuylendirdigini yazmis cogu kisi.
Birde zeytin yagina sarimsak ezip bekleterek bir maske varmis, cok etkili diye duydum. Walla onu da yapicam.
Olmadi bir iki sira ektiricem,
kaş kalınlaştırma çözümleri ararken buraya gelip bakardım. sonucu gördüğüm için artık yazabilirim yine ne varsa badem yağında var arkadaşlar. yalnız, kalınlaştı ama seyrekliği gitmedi maalesef. hint yağını düzensiz daha önce denemiştim, onu da düzenli deneyip buraya yazacağım. olmazsa hem istediğim şekli vermek için hem de sıklaştırmak için uygun olduğum bir dönem kaş ektirmeyi düşünüyorum :)
Kas ektirme isini arastirdin mi, yada cevrende yaptiran oldu mu?
Ben nette bakinca biraz korktum. Birde sarimsak zeytinyagi karisimi kullandin mi onu soracaktim sana.
evet araştırınca benim de gözüm korktu açıkçası baya ameliyat gibi bir şeymiş operasyondan sonra şişmesi, sonra dökülmeleri filan. ama zaten son çare o... sarımsak kesip sürmeyi denemiştim, ama yararını görmedim (çünkü görebilecek kadar uzun yapamadım )
bu arada gerçekten haftalardır almıyorum ve kalınlaştılar ama hiç istediğim gibi değil çok şekilsizler. dikkatli bi şekilde almak istiyorum ama seyrek oldukları için hemen eski hallerine dönücekler :85:
ne yapsam bilemedim