Canım fiyat olarak ne kadara yaptırıyorsun acaba???ektirme
Peki mesela benim Kaşlarda küsme yok yani kendimi bildim bileli seyrek ve kuyruk kısmı çok ince yani böyle bi durumda da faydalı oluyo mu dediğiniz yöntem?? Çok heyecanlandım çünkü kaş ektirme çok çok sıkıntılı ve uzun süre şişlik... filan bu daha mantıklı geldi bananakit olursa 1.500 kredi kartı olursa 1.750 lira ama bu 3 seanslık ücret ..istersen belkıs kaş tasarım die bakabilirsin instagramdan yaptıklarına
sağdaki işlemden sonra..kesinlikle boya yok yalnız boya gibi görünen iğnelerin yerleriymiş onlar bikaç gün içinde kabuklanıp soyulup ,sonrasındada o bölgelerden çıkacakmış inş ..ve kesinlikle hiç bi zaman boya sürüp gözeneklerini kapatmamak gerektiğini söyledi..
yok canım ben kalıcı sevmiyorum dediğin gibi zamanla boyanın rengi değişiyor..ektirmede değil.. ben yeni bir yere başladım iğneyle vitamin enjekte ediliyor çıkmayan bölgelere ve boşluklara...3 seans giden arkadaşlarım çok memnun. liseden beri küsen kaşları çıktı ve çok güzel şekillenmiş..bana sarışın olduğum için 3 yerine 5 seans gitmem gerektiğini söyledi benim çok içime sindi ama daha sadece tek seans yapıldı 2. seanstan sonra daha net bi sonuç alacakmışım bekliyorum bakalım :)canım bu kıl tekniği mi? zamanla boyanın rengını degısıyor mu,koyu renkler zamanla kızıl gıbı olabılıyormus?
maalesef uzun zamandır inceydi..daha önce ustura falanda yaptırdım uzun bi süre faydası olur dediler diye ama hiç sonuç alamadım.resimde dediğim gibi iğnelerin izleriymiş o kalın görünen yer ama en azından boyamak zorunda kalmıyoru ve beklenen sonuç bu inş :) hiç çıkmayana faydası olurmu bilmiyorum ama inş sende istediğin sonuca ulaşırsın en kısa zamandaAaaa inanmıyorum çok hoş maşallah diyeyimpeki sizin kaşlarınız da hep böyle miydi yani hep ince miydi son hali çok daha kalın duruyor çünkü. Merak ettiğim bu vitamin enjekte edildikten sonra hiç olmayan yerlerde kaş bitiyo mu acaba inşallah fırsat bulursam gideceğim
hiç bi zaman çok kalın olmadı benim kaşlarım ama zamanla daha da incelmişti..ve maalesef çok ince kaş güzel gözükmediği gibi göz kapaklarınıda şiş gösteriyorÇok teşekkür ederimyalnız bi şeyi tam anlamadım sizin kaşınızın hiç alınmamış ve doğal hali mi o ince hali yoksa aldırmıştınız ve altta kalan kökler var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?