kaş kalınlaştırma / kaş ektirme

o kadar çok araştırdım ki kaş kalınlaştırmayı, denemediğim yer kalmadı maalesef.o yüzden her seanstan sonra mutlaka foto ekliycem sizler için..inş bu sefer iyi bir sonuç bekliyorum bende :)

Mezoterapi yöntemi mi canım bahsettiğin vitamin enjeksiyonu?

yok mezoterapiyi de denedim ama sonuç alamadım ondanda..bende anlamadım mezoterapi diye başka bişeymiydi yaptıkları :KK43: bunun tam ismini bende bilmiyorum

Son düzenleme:
bende bilmiyorum bana mezoterapi diye farklı bişey yaptılar sanırım:KK43:
Olabilir canım,zaten minik iğnelerle yapılan işlemin adı mezoterapi ama eczanelerde satılan basit vitamin yada sadece serum bile kullanan varmış duyduğum kadarıyla,gerçek vitamin yada ilaç kullanılınca başarılı bir teknik:KK66:

Olabilir canım,zaten minik iğnelerle yapılan işlemin adı mezoterapi ama eczanelerde satılan basit vitamin yada sadece serum bile kullanan varmış duyduğum kadarıyla,gerçek vitamin yada ilaç kullanılınca başarılı bir teknik:KK66:
aynen öyle canım haklısın ..bana kullandıkları dermaroller gibi rul şeklinde etrafında iğneler vardı onu kaşımda gezdirip sonrasında kullanmam için karışım veriyorlardı ama ondan sonuç alamadım :(

Yeni resim varmı acaba? birde instagramdan baktım da belkıs kaş tasarım baya popüler bir yer... ben gülben ergenin ve sinem kobalın kaşlarının nasıl çıktığını merak ediyorum. biraz dövme de var ama bakıyorum kıl da var... benımde kaşlarım küstü..artık alt tarafları çok seyrek çıkıyor..bende gerekirse istanbula gider yaptırırım.. önemli olan doğal olması oyuzden sende durum nedir paylaşırsan çok seviinirim

Yeni resim varmı acaba? birde instagramdan baktım da belkıs kaş tasarım baya popüler bir yer... ben gülben ergenin ve sinem kobalın kaşlarının nasıl çıktığını merak ediyorum. biraz dövme de var ama bakıyorum kıl da var... benımde kaşlarım küstü..artık alt tarafları çok seyrek çıkıyor..bende gerekirse istanbula gider yaptırırım.. önemli olan doğal olması oyuzden sende durum nedir paylaşırsan çok seviinirim
Tabiki ama bende İStanbukda oturmadığım için daha gidemedim 2.seansa :( gider gitmez paylaşıcam merak etmeyin ;)

ya bide bı vitamin enjeksiyonunu dermaroller gibi iğneli birşeylemi yapıyor acaba? yoksa farklı bir uygulamamı?

ya bide bı vitamin enjeksiyonunu dermaroller gibi iğneli birşeylemi yapıyor acaba? yoksa farklı bir uygulamamı?
Canım 2. Seansıma gittim .Belkıs hanım ilk gittiğimde sarışın olduğum için 5seans olabilir geç çıkar demişti ama bu sefer iyi gördü çıkmayan yerlerden çıkmaya başladı gerçekten :) valla ipneyle yapıyor ama derma roller gibi değil sanırım aynı iğneyi batırıp çıkarıyor ilk seansta hissetmemiştim bile ama 2.biraz acılı oldu.nedenini sorduğumda farklı iğne olduğu için 2.ve 3. Seansta acılı olabileceğini söyledi..

Kızlar bu 2. Seans sonrası..kaşımda boya yok yalnız koyu görünen yerlerde çıkan kaşlarla birlikte iğnenin izleride var ama seanslarım tamamlandığında iğne yerlerininden çıkacakmış inş :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 666
Kızlar bu 2. Seans sonrası..kaşımda boya yok yalnız koyu görünen yerlerde çıkan kaşlarla birlikte iğnenin izleride var ama seanslarım tamamlandığında iğne yerlerininden çıkacakmış inş :)

İlk attığınız fotoğrafla mukayese edince gerçekten çok güzel gelişmeler :nazar:
Maşallah çok doğal ve güzel görünüyor
Peki bu 2. seanstan kaç gün sonra
Ne kadar zamanda bu kadar çıktı??

İlk attığınız fotoğrafla mukayese edince gerçekten çok güzel gelişmeler :nazar:
Maşallah çok doğal ve güzel görünüyor
Peki bu 2. seanstan kaç gün sonra
Ne kadar zamanda bu kadar çıktı??
Bu ikinci seanstan 2 gün sonrası ..ilk seanstan sonra çıkmıştı zaten birde defiğim gibi burda braz iğnenin izleri var ama sanırım bikaç güne daha çok belli olur ..bikaç gün sonra tekrar atarım size;)

canım şöyle güzel ne net bi foto yollasan keşke...hiç çıkmayan küsen yerlerden çıktı değilmi?

Back
X