Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani mezoterapide de saçın ihtiyacı olan vitaminler var,farkı ne pek anlayamadımyok mezoterapiyi de denedim ama sonuç alamadım ondanda..Vitamin enjeksiyonu bahsettiğim..
bende bilmiyorum bana mezoterapi diye farklı bişey yaptılar sanırımYani mezoterapide de saçın ihtiyacı olan vitaminler var,farkı ne pek anlayamadım
Olabilir canım,zaten minik iğnelerle yapılan işlemin adı mezoterapi ama eczanelerde satılan basit vitamin yada sadece serum bile kullanan varmış duyduğum kadarıyla,gerçek vitamin yada ilaç kullanılınca başarılı bir teknikbende bilmiyorum bana mezoterapi diye farklı bişey yaptılar sanırım![]()
aynen öyle canım haklısın ..bana kullandıkları dermaroller gibi rul şeklinde etrafında iğneler vardı onu kaşımda gezdirip sonrasında kullanmam için karışım veriyorlardı ama ondan sonuç alamadımOlabilir canım,zaten minik iğnelerle yapılan işlemin adı mezoterapi ama eczanelerde satılan basit vitamin yada sadece serum bile kullanan varmış duyduğum kadarıyla,gerçek vitamin yada ilaç kullanılınca başarılı bir teknik![]()
Tabiki ama bende İStanbukda oturmadığım için daha gidemedim 2.seansaYeni resim varmı acaba? birde instagramdan baktım da belkıs kaş tasarım baya popüler bir yer... ben gülben ergenin ve sinem kobalın kaşlarının nasıl çıktığını merak ediyorum. biraz dövme de var ama bakıyorum kıl da var... benımde kaşlarım küstü..artık alt tarafları çok seyrek çıkıyor..bende gerekirse istanbula gider yaptırırım.. önemli olan doğal olması oyuzden sende durum nedir paylaşırsan çok seviinirim
yar bize bir haber... 2. seansa gittinmi...senden haber bekliyorum gözlerim yollarda...yada ilk seansdan sonra çıkan oldumupazartesi 2. seansım vardı ama bazı sebeplerden dolayı iptal oldu inş önümüzdeki hafta :)
Canım 2. Seansıma gittim .Belkıs hanım ilk gittiğimde sarışın olduğum için 5seans olabilir geç çıkar demişti ama bu sefer iyi gördü çıkmayan yerlerden çıkmaya başladı gerçekten :) valla ipneyle yapıyor ama derma roller gibi değil sanırım aynı iğneyi batırıp çıkarıyor ilk seansta hissetmemiştim bile ama 2.biraz acılı oldu.nedenini sorduğumda farklı iğne olduğu için 2.ve 3. Seansta acılı olabileceğini söyledi..ya bide bı vitamin enjeksiyonunu dermaroller gibi iğneli birşeylemi yapıyor acaba? yoksa farklı bir uygulamamı?
Kızlar bu 2. Seans sonrası..kaşımda boya yok yalnız koyu görünen yerlerde çıkan kaşlarla birlikte iğnenin izleride var ama seanslarım tamamlandığında iğne yerlerininden çıkacakmış inş :)
Bu ikinci seanstan 2 gün sonrası ..ilk seanstan sonra çıkmıştı zaten birde defiğim gibi burda braz iğnenin izleri var ama sanırım bikaç güne daha çok belli olur ..bikaç gün sonra tekrar atarım sizeİlk attığınız fotoğrafla mukayese edince gerçekten çok güzel gelişmeler
Maşallah çok doğal ve güzel görünüyor
Peki bu 2. seanstan kaç gün sonra
Ne kadar zamanda bu kadar çıktı??