Bu ikinci seanstan 2 gün sonrası ..ilk seanstan sonra çıkmıştı zaten birde defiğim gibi burda braz iğnenin izleri var ama sanırım bikaç güne daha çok belli olur ..bikaç gün sonra tekrar atarım size
Çıktı ama tek tik daha biraz daha belli olsun sözcanım şöyle güzel ne net bi foto yollasan keşke...hiç çıkmayan küsen yerlerden çıktı değilmi?
tamam çok sağol bekliyorumÇıktı ama tek tik daha biraz daha belli olsun söz
Canım sana özelden attığımı gördün mütamam çok sağol bekliyorum
walla gördüm ve bayıldım... beklediğimden çok çok iyi...bunun için istanbula gidilirmi? bence kesinlikle gidilir..sanada ilgin ve sabrın için çok teşekkür ederim canımCanım sana özelden attığımı gördün mü
Rica ederim canım ne demek..Sevindim valla böyle duyduğuma :) bende korkuyodum o kadar emek, sabır boşa giderse diye..yine ara ara atarım mutlaka ben foto ama sende çekinme sormak istediğin falan olursawalla gördüm ve bayıldım... beklediğimden çok çok iyi...bunun için istanbula gidilirmi? bence kesinlikle gidilir.sanada ilgin ve sabrın için çok teşekkür ederim canım
İşte istediğim buydu. Fiyat ve zaman konusunda bilgilendirir misiniz? Seans aralıkları ne kadar süre beklememiz gerekiyor? Acıtıyor mu? Vitamin diyorlar nasıl bir vitamin bu? Gerçekten çok mutlu olarak yazıyorum bunuEki Görüntüle 2027186 Tesadüfen gördüm ben Ankarada oturanlar için Betül koçer hanımı tavsiye edebilirim, kaşa vitamin uygulaması yaparak küsen dökülen kaşları çıkarıyor, benim işyerinden arkadaşıma yaptı bildiğiniz kaş çıktı. Fotosu da bar atayım ankarada olanlar için, adres yasak sanırım ama netten bulabilirsiniz
Fiyat şuan ne kadar bilmiyorum, ama arkadaşım 3 seansa 750₺ vermiş, 2 hafta da bir seans yapılıyormuş, adına vitamin diyorlarmış ama sadece vitamin değil galiba formülü gizli tutuyorİşte istediğim buydu. Fiyat ve zaman konusunda bilgilendirir misiniz? Seans aralıkları ne kadar süre beklememiz gerekiyor? Acıtıyor mu? Vitamin diyorlar nasıl bir vitamin bu? Gerçekten çok mutlu olarak yazıyorum bunu
Canım 2. Seansıma gittim .Belkıs hanım ilk gittiğimde sarışın olduğum için 5seans olabilir geç çıkar demişti ama bu sefer iyi gördü çıkmayan yerlerden çıkmaya başladı gerçekten :) valla ipneyle yapıyor ama derma roller gibi değil sanırım aynı iğneyi batırıp çıkarıyor ilk seansta hissetmemiştim bile ama 2.biraz acılı oldu.nedenini sorduğumda farklı iğne olduğu için 2.ve 3. Seansta acılı olabileceğini söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?