kaş kalınlaştırma / kaş ektirme

dekupe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
6
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

ben kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum ama doğal yöntemler fln fasa fiso gerçekten de..(sarımsaktı,aktardan alınan yağdı bilmemne..) son günlerde tv deki herkeste kalın kaş var,kimisi kalemle çiziyor kimiside ekletiyor.zaten ebru şallı yı sormicam % 100 ektirmiş belli ama inatla kimseyle paylaşmıyor nereye yaptırdığını.
en son örnek berrak tüzünataç..dün tv de gördüm okadar belliki yaptırdığı..tüm başlıklarda" nişantaşında bir güzellik merkezinde kaş ektirdi" diye geçiyor.zaten yeni dizisindeki rolü gereği yaptırmış ama çok güzel olmuş..yani resmen onunla arkadaş olup nereye yaptırdığını öğrenmek için neler vermezdim bilemezsiniz :)) bilen var mı nereye yaptırdığını ??

konuyla ilgili o kadar çok yorum ve başlık var ki inanın insanın aklı acaip karışıyo..ben yinede umudumu yitirmeden bir sorıym diyorum:)
kaş ektirmeyle kalınlaştırmayla ilgili bildiğiniz yada tavsiye edeceğiniz yer/ doktor var mı?

bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Bu Kaş ektirme meselesini ben de çok merak ediyorum. Bilen varsa yazsın lütfen

Kaş ekimi yaptırıp yazanlar var ama son durumlarını bilmiyorum.

ektirme olarak değilde ben yeni bir yere başladımiğneyle vitamin enjekte ediyorlar çıkmayan bölgelere ve boşluklara...3 seans giden arkadaşlarımçok memnun. liseden beri küsen kaşları çıktı ve çok güzel şekillenmiş..bana sarışın olduğum için 3 yerine 5 seans gitmem gerektiğini söyledi benim çok içime sindi ama daha sadece tek seans yapıldı 2. seanstan sonra daha net bi sonuç alacakmışım bekliyorum bakalım :)

nakit olursa 1.500 kredi kartı olursa 1.750 lira ama bu 3 seanslık ücret ..istersen belkıs kaş tasarım die bakabilirsin instagramdan yaptıklarına ;)

nakit olursa 1.500 kredi kartı olursa 1.750 lira ama bu 3 seanslık ücret ..istersen belkıs kaş tasarım die bakabilirsin instagramdan yaptıklarına :KK66:
Peki mesela benim Kaşlarda küsme yok yani kendimi bildim bileli seyrek ve kuyruk kısmı çok ince yani böyle bi durumda da faydalı oluyo mu dediğiniz yöntem?? Çok heyecanlandım çünkü kaş ektirme çok çok sıkıntılı ve uzun süre şişlik... filan bu daha mantıklı geldi bana:KK49:

eğer istanbulda oturuyorsanız bence bi gidip görüşmenizde fayda var..dediğim gibi arkadaşlarım çok memnunlar . Belkıs hanım çok cana yakın ve samimi birisi zaten yapabileceği bişey yoksa kendisi söylüyor . kaş ektirme gerçekten sıkıntılı bişey..3 gün önce ilk seans yapıldı resim ekliyorum daha çok belli olmasa da :)

Eklentiler

• 10386750_10153012524927777_6252904019826763002_n.webp
    10386750_10153012524927777_6252904019826763002_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 2.047
Son düzenleme:
sağdaki işlemden sonra..kesinlikle boya yok yalnız boya gibi görünen iğnelerin yerleriymiş onlar bikaç gün içinde kabuklanıp soyulup ,sonrasındada o bölgelerden çıkacakmış inş ..ve kesinlikle hiç bi zaman boya sürüp gözeneklerini kapatmamak gerektiğini söyledi..

Son düzenleme:
Aaaa inanmıyorum çok hoş maşallah diyeyim:KK3: peki sizin kaşlarınız da hep böyle miydi yani hep ince miydi son hali çok daha kalın duruyor çünkü. Merak ettiğim bu vitamin enjekte edildikten sonra hiç olmayan yerlerde kaş bitiyo mu acaba :KK64:inşallah fırsat bulursam gideceğim

sağdaki işlemden sonra..kesinlikle boya yok yalnız boya gibi görünen iğnelerin yerleriymiş onlar bikaç gün içinde kabuklanıp soyulup ,sonrasındada o bölgelerden çıkacakmış inş ..ve kesinlikle hiç bi zaman boya sürüp gözeneklerini kapatmamak gerektiğini söyledi..

canım bu kıl tekniği mi? zamanla boyanın rengını degısıyor mu,koyu renkler zamanla kızıl gıbı olabılıyormus?

Ektirme yapmamış arkadaş başlarda nasıl olduğunu yazmış ayrıntılı. Bu bir vitamin enjekte yöntemiymiş bu sayede kaşları tek seansta böyle olmuş

canım bu kıl tekniği mi? zamanla boyanın rengını degısıyor mu,koyu renkler zamanla kızıl gıbı olabılıyormus?
yok canım ben kalıcı sevmiyorum dediğin gibi zamanla boyanın rengi değişiyor..ektirmede değil.. ben yeni bir yere başladım iğneyle vitamin enjekte ediliyor çıkmayan bölgelere ve boşluklara...3 seans giden arkadaşlarım çok memnun. liseden beri küsen kaşları çıktı ve çok güzel şekillenmiş..bana sarışın olduğum için 3 yerine 5 seans gitmem gerektiğini söyledi benim çok içime sindi ama daha sadece tek seans yapıldı 2. seanstan sonra daha net bi sonuç alacakmışım bekliyorum bakalım :)

Son düzenleme:
Aaaa inanmıyorum çok hoş maşallah diyeyim:KK3: peki sizin kaşlarınız da hep böyle miydi yani hep ince miydi son hali çok daha kalın duruyor çünkü. Merak ettiğim bu vitamin enjekte edildikten sonra hiç olmayan yerlerde kaş bitiyo mu acaba :KK64:inşallah fırsat bulursam gideceğim
maalesef uzun zamandır inceydi..daha önce ustura falanda yaptırdım uzun bi süre faydası olur dediler diye ama hiç sonuç alamadım.resimde dediğim gibi iğnelerin izleriymiş o kalın görünen yer ama en azından boyamak zorunda kalmıyoru ve beklenen sonuç bu inş :) hiç çıkmayana faydası olurmu bilmiyorum ama inş sende istediğin sonuca ulaşırsın en kısa zamanda ;)

Çok teşekkür ederim:KK73: yalnız bi şeyi tam anlamadım sizin kaşınızın hiç alınmamış ve doğal hali mi o ince hali yoksa aldırmıştınız ve altta kalan kökler var mıydı :KK64:

Çok teşekkür ederim:KK73: yalnız bi şeyi tam anlamadım sizin kaşınızın hiç alınmamış ve doğal hali mi o ince hali yoksa aldırmıştınız ve altta kalan kökler var mıydı :KK64:
hiç bi zaman çok kalın olmadı benim kaşlarım ama zamanla daha da incelmişti..ve maalesef çok ince kaş güzel gözükmediği gibi göz kapaklarınıda şiş gösteriyor

Canım peki ektirme kaşlar ensedeki tüylerden alınıyormuş ve kaş tüyü gibi olmadığı için zamanla uzuyormuş. Bu bahsettiğin yöntemde çıkan tüyler aynı kaş tüyü gibi mi yani arkadaşlarınızdan daha çabuk uzuyor gibi bir şikayet duydunuz mu hiç:110:o_O

valla en sonra yaptıran arkadaşımdan bildiğim ilk seansta 1 hafta sonra 2.sinde ise 4 gün sonra olmayan yerlerden çıkmaya başlamıştı..bende inş 10 gün sonra 2. seansımı yaptırırsam daha ayrıntılı bilgi verebilirim inş:KK68:

Back
X