• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş germe

Elara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
531
103
53
35
Merhaba,Kaş germe yaptırıpta böyle sonuç alan var mı? 3 ay oldu saç falan çıkmadı.dr tekrar kesip birleştireceğim dedi

Eklentiler

• 258AEB20-EAA0-44A9-8983-A412701B7CDE.jpeg
    258AEB20-EAA0-44A9-8983-A412701B7CDE.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 198
AA deriyi mi kesiyorlar böyle . E ameliyat izinden saç çıkmaz ki bence .. geçmiş olsun

Merhaba,Kaş germe yaptırıpta böyle sonuç alan var mı? 3 ay oldu saç falan çıkmadı.dr tekrar kesip birleştireceğim dedi
Merhaba. Aynen böyle oluyor. Forumda çok kişi bu dertten muzdarip . Kaş göz eski haline dönüyor çekiklik kalmıyor, saçlar maalesef hiç bir zaman çıkmıyor. Bende yaşadım

Merhaba. Aynen böyle oluyor. Forumda çok kişi bu dertten muzdarip . Kaş göz eski haline dönüyor çekiklik kalmıyor, saçlar maalesef hiç bir zaman çıkmıyor. Bende yaşadım
3 ay oldu saçlarımı toplamayı o kadar özledim ki ama toplayamaıyorum.düzelticem normalde böyle olmamalıydı dedi.tekrar dikecekmiş birleştirip.
Böyle birşey var mi peki o zaman düzeliyor mu

Bunu bilmiyorum ama benim burun ameliyatından sonra burnumda bi daha hiç kıl çıkmadı

3 ay oldu saçlarımı toplamayı o kadar özledim ki ama toplayamaıyorum.düzelticem normalde böyle olmamalıydı dedi.tekrar dikecekmiş birleştirip.
Bence yaptır canım. Ben yaptırmadım. Ama büyük sıkıntı. Kesinlikle düzeltsin. Bence birleştirip dikmek mantıklı.

Bence yaptır canım. Ben yaptırmadım. Ama büyük sıkıntı. Kesinlikle düzeltsin. Bence birleştirip dikmek mantıklı.
[/QUOTE
O zamanda sonuç alamazsam nereye başvurmam gerekiyorsa oraya başvurucam.cünkü ben sadece badem göz istedim ve öyle yapıldığını sanıyordum ama göz kenarlarımdan yaptı o işlemi ve o da bir ayda eski haline geri döndü.ne kaşım kalktı ne de gözüm

Normalde böyle olmamalıydı klasik cevapları zaten.Orayı kestiklerinde saç çıkmayacağını net olarak biliyorlar .Bu konuda bir Bilgi vermeden ve Uyarmadan bile bile kesiyorlar .Sonra saç çıkmayınca -aaa böyle olmamalıydı!!
Ben de aynı sonucu yaşadığım için biliyorum .13 yıl kadar önce yaptırdım.Maalesef ordan bir daha hiç saç çıkmayacak.Boşuna tekrar kestirmeyin.Tek çözümü dikiş izine saç ektirmek..

ay cnm bu hiç olmamış.mutlaka yaptırın.çok geçmiş olsun. işte cerrahlarda bazen işini iyi yapamıyor.

Normalde böyle olmamalıydı klasik cevapları zaten.Orayı kestiklerinde saç çıkmayacağını net olarak biliyorlar .Bu konuda bir Bilgi vermeden ve Uyarmadan bile bile kesiyorlar .Sonra saç çıkmayınca -aaa böyle olmamalıydı!!
Ben de aynı sonucu yaşadığım için biliyorum .13 yıl kadar önce yaptırdım.Maalesef ordan bir daha hiç saç çıkmayacak.Boşuna tekrar kestirmeyin.Tek çözümü dikiş izine saç ektirmek..
Normalde 8.günde alınmalıymış benim 2 hafta sonra alındı.baska çarem yok tekrar denemek zorundayım eğer yine olmazsa o zaman davaya kadar gider iş

doktorlar en kötü ihtimalleride biliyor ticari amaç uğruna bilgi vermiyorlar.Saç ektirmek o bölgelere çözüm

Bu konuda da yazışmışız:)geriye gittim ama foto bılamadım.zaten bana da mantıksız geldi 3 cm lik kesinin nesi belli olacak

Bu konuda da yazışmışız:)geriye gittim ama foto bılamadım.zaten bana da mantıksız geldi 3 cm lik kesinin nesi belli olacak
Canım ben sana yeni foto yarın çekerim. Gece denedim net çıkmadı. Yarın umarım unutmam. Sen bana istersen hatırlat. Öptüm canım.

Back