Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaş germe
- Konu Sahibi Elara
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- badem göz estetiği kaş kaldirma şakak germe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2007
- 3.582
- 937
- 688
Merhaba. Aynen böyle oluyor. Forumda çok kişi bu dertten muzdarip . Kaş göz eski haline dönüyor çekiklik kalmıyor, saçlar maalesef hiç bir zaman çıkmıyor. Bende yaşadımMerhaba,Kaş germe yaptırıpta böyle sonuç alan var mı? 3 ay oldu saç falan çıkmadı.dr tekrar kesip birleştireceğim dedi
3 ay oldu saçlarımı toplamayı o kadar özledim ki ama toplayamaıyorum.düzelticem normalde böyle olmamalıydı dedi.tekrar dikecekmiş birleştirip.Merhaba. Aynen böyle oluyor. Forumda çok kişi bu dertten muzdarip . Kaş göz eski haline dönüyor çekiklik kalmıyor, saçlar maalesef hiç bir zaman çıkmıyor. Bende yaşadım
Böyle birşey var mi peki o zaman düzeliyor mu
- 3 Ekim 2007
- 3.582
- 937
- 688
Bence yaptır canım. Ben yaptırmadım. Ama büyük sıkıntı. Kesinlikle düzeltsin. Bence birleştirip dikmek mantıklı.3 ay oldu saçlarımı toplamayı o kadar özledim ki ama toplayamaıyorum.düzelticem normalde böyle olmamalıydı dedi.tekrar dikecekmiş birleştirip.
Bence yaptır canım. Ben yaptırmadım. Ama büyük sıkıntı. Kesinlikle düzeltsin. Bence birleştirip dikmek mantıklı.
[/QUOTE
O zamanda sonuç alamazsam nereye başvurmam gerekiyorsa oraya başvurucam.cünkü ben sadece badem göz istedim ve öyle yapıldığını sanıyordum ama göz kenarlarımdan yaptı o işlemi ve o da bir ayda eski haline geri döndü.ne kaşım kalktı ne de gözüm
- 3 Ekim 2007
- 3.582
- 937
- 688
Benim çok oldu. 10 yılı geçti. Canım şimdi hatırladım seni. Epeyi yazışmıştık. Lipo yaptırmıştın karnından memnun değildin. Şimdi nasıl oldun.Siz ne zaman yaptırdınız
Evet.karnım şiş hala spor yapmam gerekiyormuş kaşlarımın güçlenmesi içinBenim çok oldu. 10 yılı geçti. Canım şimdi hatırladım seni. Epeyi yazışmıştık. Lipo yaptırmıştın karnından memnun değildin. Şimdi nasıl oldun.
Normalde böyle olmamalıydı klasik cevapları zaten.Orayı kestiklerinde saç çıkmayacağını net olarak biliyorlar .Bu konuda bir Bilgi vermeden ve Uyarmadan bile bile kesiyorlar .Sonra saç çıkmayınca -aaa böyle olmamalıydı!!3 ay oldu saçlarımı toplamayı o kadar özledim ki ama toplayamaıyorum.düzelticem normalde böyle olmamalıydı dedi.tekrar dikecekmiş birleştirip.
Ben de aynı sonucu yaşadığım için biliyorum .13 yıl kadar önce yaptırdım.Maalesef ordan bir daha hiç saç çıkmayacak.Boşuna tekrar kestirmeyin.Tek çözümü dikiş izine saç ektirmek..
Normalde 8.günde alınmalıymış benim 2 hafta sonra alındı.baska çarem yok tekrar denemek zorundayım eğer yine olmazsa o zaman davaya kadar gider işNormalde böyle olmamalıydı klasik cevapları zaten.Orayı kestiklerinde saç çıkmayacağını net olarak biliyorlar .Bu konuda bir Bilgi vermeden ve Uyarmadan bile bile kesiyorlar .Sonra saç çıkmayınca -aaa böyle olmamalıydı!!
Ben de aynı sonucu yaşadığım için biliyorum .13 yıl kadar önce yaptırdım.Maalesef ordan bir daha hiç saç çıkmayacak.Boşuna tekrar kestirmeyin.Tek çözümü dikiş izine saç ektirmek..
Bu konuda da yazışmışız:)geriye gittim ama foto bılamadım.zaten bana da mantıksız geldi 3 cm lik kesinin nesi belli olacakMerhaba. Aynen böyle oluyor. Forumda çok kişi bu dertten muzdarip . Kaş göz eski haline dönüyor çekiklik kalmıyor, saçlar maalesef hiç bir zaman çıkmıyor. Bende yaşadım
- 3 Ekim 2007
- 3.582
- 937
- 688
Canım ben sana yeni foto yarın çekerim. Gece denedim net çıkmadı. Yarın umarım unutmam. Sen bana istersen hatırlat. Öptüm canım.Bu konuda da yazışmışız:)geriye gittim ama foto bılamadım.zaten bana da mantıksız geldi 3 cm lik kesinin nesi belli olacak
TamamdırCanım ben sana yeni foto yarın çekerim. Gece denedim net çıkmadı. Yarın umarım unutmam. Sen bana istersen hatırlat. Öptüm canım.
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.713
- 548
Çıkmadı mı halenMerhaba,Kaş germe yaptırıpta böyle sonuç alan var mı? 3 ay oldu saç falan çıkmadı.dr tekrar kesip birleştireceğim dedi
Maalesef çıkmadı saç ekimi şartmış.tam 1 yıl olduÇıkmadı mı halen
- 3 Ekim 2007
- 3.582
- 937
- 688
Canım şimdi diğer konudan gıdı kilodan resim koyacağımTamamdır