kaş farı

bende orfilamaden almıştım cok memnun kaldım .. 2 renk seçeneğide var .. başarılı :) sabıtleyıcı bir bölümüde var en son sürüyorsn öle bulaşma felan olmuyor :)

markasını öğrenebilir miyim canım ? benim aldığım da yapay durdu yakıştıramadım kendime

hiç görmedim bide onu denerim olmazsa :)

oriflameden aldım ben onu .. resmini yukleyeyım .. benımkaşım koyu oldugu halde ortadakını suruyorum. en acık renk zate sabitleyici olan ve cok bastırmana gerek yok bir fırca bile ooooo diyebilirim :) indirimi takip et satan varsa etrafında 15,20 arası bişiydi yada aklımda öyle kalmış benımkısı artık 2 sene oldu bitmedi düşün :)

Eklentiler

• $indir.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 141
Kaşının resmini mi canim anlayamadim orasini eger oyleyse olabilir :) farla cok yapmacık duruyor gibi geldi bende yapamamış olabilirim tabi
Bu farmasinin kas farı açık kahveden siyaha dogru olanını kullanıyorum ben ilk resim orijinal hali kaslarım gür ama hoşuma gidiyor kalıcı öneririm resimleri atıyorum .

Eklentiler

• $1402515352118.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 138
  • $1402515366330.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 148

baya uzun zaman olmuş :) 3 renk tonunun olması da iyi aslında biri tutmazsa diğeri tutar :)

baya uzun zaman olmuş :) 3 renk tonunun olması da iyi aslında biri tutmazsa diğeri tutar :)

yokrenk 2 tane .. 3 renk olarak gordugun sabıtleyıcı krem gıbıdusun hanı akmasın bulaşmasın diee .. zate ilk bı hevesle süruyosun sonra özel zamanlara kayıyor surmeler :)

yokrenk 2 tane .. 3 renk olarak gordugun sabıtleyıcı krem gıbıdusun hanı akmasın bulaşmasın diee .. zate ilk bı hevesle süruyosun sonra özel zamanlara kayıyor surmeler :)

pardon ben hepsini ayrı renk tonu sandım ama o da iyiymiş yani sabitleyici olması :) şu an elimde bulunanı da ilk başta hevesle kullandım şimdi özel zamanlarda kullanıyorum dediğin gibi :)

pardon ben hepsini ayrı renk tonu sandım ama o da iyiymiş yani sabitleyici olması :) şu an elimde bulunanı da ilk başta hevesle kullandım şimdi özel zamanlarda kullanıyorum dediğin gibi :)

en acık renk olan sabıtleyıcı işte..diğer iki renkte zate kaş rengıne göre :)

Eklentiler

• $indir.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 73
ben çok fazla kullanmıyorum beni olduğumdan daha esmer tenli gösterdiği için ama kullandığım zamanda the balm jovi paletindeki açıkkahve rengini kullanıyorum çok da doğal duruyoo:)

Nars in coconut grove kas fari bi harika denedim ve cok memnun kaldim kalem gibi yapmacik durmuyor tüy gibi aynen cok kaliteli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Naked kas fari der susarim. Ayrica benefitte cok cok iyi . Gercekten cok dogal duruyrlar.

cnm uygun fıyatlı arıyorsan essence de var gayet guzel gun boyu sabıt kalıyor yalnız ıcınden cıkan fırcayı degılde baska bı eyelıner fırcası kullanınca guzel oluyor fıyatı 11 tl mıydı neydı ıkılı acık ve koyu rengı var

uzun zamandır almak istiyorum bende konu iyi denk geldi, ben göz farı ile yapıyorum şuan fena olmuyor☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…